Startsidan  Allmänt  Bilder  Dikter  Dance  Musik  Shopping

GALEN KVÄLL!

blev en riktigt galen och bra kväll på sjömarkens stranden emd riktigt goa människor!
kul att få lära känna nytt folk och allting också så kvällen blev riktigt lyckad! ;d
mer om det får ni strax...


men skoldagen idag har varit bra typ, ganska chill nu trots allt men ahh, kommer la allt på samma gång sen tyvärr.. men efter skolan drog jag och linnea hem till mig i alla fall och chillade! ;d haha spela lite basket och satt vid datorn osv :) kulkul! sen kom hanna också men innan det så skulle jag och brorsan spela bandy ute, och då, när han skulle slå, så råkade han slå rakt på min nagel så den vek sig uppåt typ, och fyfasen vad ont det gjorde.. kan medge att jag började gråta och typ hoppa omkring :p haha shiit asså.. galet ont! och har typ lika ont nu och det är otroligt ömt.. icke bra detta!

men kvällen då... vi åkte till citygross och påvägen plocka vi upp lovisa, med bussen alltså ;) där träffade vi även amanda som kom med moppen och då blev det shopping! ;d chips, dricka, marshmallows, engångsgrill, korv och självklart.. bröööd! sen åkte vi och kika fotboll i sjömarken! fick skjuts på amandas moppe, galet härligt ju :o haha :D sen såå drog vi ner till stranden oså kom lite goa killar och så spenderade vi kvällen ihop med dem ;d uuunderbart vare verkligen! :d

nu måste jag faktiskt sova snart.. är så otroligt jäkla trött!
puss

JUST AN UPDATE!

nu kommer en helt vanlig tråkig och normal uppdatering.. igen!
haha men jag vet inte ritkigt als vad jag ska skriva om faktiskt mer än mina dagar :)

har ni något förslag? skriv det isåfall!

dagen idag har varit konstig måste jag säga :o vaknade som vanligt i katastrof med täppt näsa, rinnande röda ögon och en hals som kliar och var halvt svullen.. usch! hatar pollen..
men sedan bar de av till skolan där de inte hände så mkt! :) orkar faktiskt inte berätta.. fick nåt ryck på martin.. skyllde på pms... haha :)
efter skolan så blev det hem en snabbis och sen bussen till sjömarken där jag vänta på lollo och sen vidare till stan där gymmet&omar väntade ;) var riktigt trevligt :) sen blev det stan en stund :)

sen blev de bara chill hemma nu ikväll.. ska la snart sova, är så jäkla trött!
puss

YOU AIN'T TAKIN THAT FROM ME...

sitter och lyssnar på massor med musik här i min otroligt sköna säng!
eftersom jag känner mig lite ensam så tänkte jag dela med mig av lite go musik!
ingen Ken Ring idag , det fick ni igår, men lite blandat faktiskt.. hoppas ni gillar det!

Strip me - Natasha Bedingfield
Bow chicka wow wow - Mike Posner ft. Lil Wayne
Deuces - Chris Brown ft. Tyga & Kevin McCall
F**king perfect - P!NK
Better than love - Hurts
I wanna go - Britney Spears
Loca - Shakira
The sleazy remix - Ke$ha ft Andre 3000
Only for me - 2AM club


g o d n a t t !

STRÄCKNING&POLLEN...

haha låter precis som om att jag har haft en skitdag med sträckning och pollen!
men ärlig talat har den trots allt varit väldigt bra faktiskt! :D haha :)

skolan var väl dock inget att skryta om direkt.. det var la som en vanlig onsdag :) men dem jädra pollenmedicinerna gör mig så förbannat trött.. inte bra detta verkligen! kändes som jag skulle somna på engelskan, haha och där hade vi ändå väldigt kul liksom :o sjukt!

efter skolan drog jag hem ett tag och då fick ni ju ett litet inlägg.. sen drog jag till gymmet som sagt, men jag kan säga att min TORPAKLÄNNING är köpt! den köptes idag faktiskt ;d jag är nöjd, tror jag! men om jag inte e det så kan jag ju alltid byta, men ah jag tror jag e nöjd :) haha!
sen så gick vi upp till gymmet, förresten har även inskaffat mig ett par cykelbyxor, perfekt om man ska ha shorts eller något :) hehe!

vi var helt döda eftet gymmet, och jag bestämde mig för att stretcha för jag sträckte mitt lår häromdagen.. och när jag reste mig upp från golvet när jag hade stretchat så sträckte jag till det ännu mer. det gör ont när jag rör benen misnta lilla typ.. ljumsken är halvt död fast nerverna är olidligt känsliga typ.. sjukt! :( men sen blev det bussen och det satt två tjejer med varsin iller vid oss på bussen, och jag har nu bestämt mig för att när jag blir äldre ska jag köpa en sån! :o så mysiga!

nu blir det musik, kanske blir något musiktips senare sen!
puss

TAGGAR GYYYMMMET!

sitter här i min ensamhet och taggar grovt inför gymmet!

haha min bror frågade mig nyss varför jag pratade för mig själv.. det känns ju jättebra verkligen ;) haha men de e precis vad jag gör också, myyysko!

nu blir det packning, puss

KEN RING (L)

sitter här och lyssnar på Ken Ring i min ensamhet!
riktigt skönt faktiskt och han är ju så jääkla bra.. ska alldeles strax sova men hade tänkt att dela med mig utav några låtar.. hoppas ni gillar't!

Bryter tystnaden
Jag gråter
Ber en bön
God morgon
Bror

helt otroligt bra texter och ahh, ni måste lyssna!

godnatt, puss

BACK TO SCHOOL..

jao, då var man tillbaka i skolan igen då efter ett helt amazing påsklov måste jag verkligen säga!det har verkligen vart helt underbart och jag tycker själv att jag har hunnit med en himla massa saker faktiskt :O haha :) men det är skönt! 


dagen idag har varit helt okej.. hade ergonomi prov imorse, det gick la hyfsat bra måste jag ändå säga :) sen så hade vi lite vanliga lektioner.. men  ag blev såå sur.. alla fick tillbaka sina geografi inlämningar idag förutom jag och typ 2 till, för lärarn hade typ inte hittat våra.. så jag får min på torsdag, inte jättefarligt men guud vad jag hade sett fram emot att se den :u haha :)
sen så hände inte så mkt mer under dagen..

fick reda på att jag och 3 till ska på engelska göra en radio teater av "Hamlet".  men kul att jag inte har ett skit att göra i den typ för jag ska typ dö i halva.. haha sjukt :) men det verkar ändå kul!
fick även reda på att vi samma vecka som detta ska vara klart så skall vi lämna in en inlämning i hemkunskapen, typ om någon maträtt och skriva massa.. det ska typ vara 4-5 sidor.. samt en Shakespear inlämning om HONOM.. asså helt jäkla sjukt måste jag säga. det plus massa matte nationella och massa sånt dära.. men men!
bara 25 skoldagar kvar nu i alla fall! underbart (L)

efter skolan idag gick jag och brorsan och köpte glass och sedan åkte jag iväg till staden med lovisa! då var det gymmet som gällde! :D men först strosa vi omkring på stan lite och ärlig talat vilken klänning jag hittade.. funderar faktiskt på om det eventuellt blir torpa klänningen (a) får fundera på't!
men träningen var helt underbar i alla fall!

puss


JAG HATAR..

POLLEN!
ja jag är helt seriös jag fullkomligt HATAR det. mina ögon är helt röda och typ uppsvullna och kliar som satan, inte nog med det så kliar halsen vid minsta andetag, jag nyser varannan minut och näsan bara rinner. det är fruktansvärt! samt så är jag helt otroligt trött hela tiden, antagligen på grund av själva allergin men samt utav medicinerna också, det gör liksom inte saker och ting bättre. och ögondropparna är hemska! :(

hur i hela friden ska jag gå till skolan och se ut såhär imorgon?!?!?!
haha får la se om jag ens orkar gå till en början men jag känner ändå att jag måste liksom.. bara att stå ut antar jag. kommer bli utmobbad typ -.- hehe.

mer om paris kommer, jag lovar! men har faktiskt inte ens orkat det idag!
nu blri det lite plugg.. ergonomi prov imorgon :(

puss

PARIS - DAG 1&2

under de två första dagarna i paris så innehöll första dagen en ditfärd, flög till amsterdam och mellanlandade och sedan vidare till paris. väl där så tog vi oss till hotellet vid namn Hôtel Diana. det var faktiskt fint och bra! ingen lyx direkt men absolut inte dåligt!
jag och fanny packade upp våra saker på hotell rummet och sedan mötte vi upp susanne ( fannys mamma ) och susanne ( fannys mammas kompis ) . sedan begav vi oss ut och kikade runt lite där vi bodde coh käkade lite ute också! :) sedan blev det ganska tidig läggtid eftersom vi var trötta efter flyget!

under andra dagen så begav vi oss ut på Open Tour där vi åkte till triumfbågen först. riktigt coolt vare verkligen! :) sedan åkte vi vidare till Eiffeltornet. vi bara såg den ENORMA kön men vi ställde oss där och ca 2 timmar senare var vi på väg upp. de slutade med att vi hamnade högst upp och det var ritkigt läskigt men sjukt härligt! :)
sedan åkte vi vidare och kikade på lite allt möjligt. vi bodde precis vid notredam också nästan så vi gick förbi det typ varje dag! :)
på kvällen sen så blev det go mat ute och sedan lite kik och sånt där i närheten och sedan satte vi oss på en typ av bar och drack lite. cola för min och fannys del ;d haha! :)
sen blev det läggdags!

de andra två dagarna berättar jag om liite senare!!
nu kommer bilder!
puss


I luften påväg till Paris!

På tåget till hotellet, Susanne & Susanne! (fannys mamma i brunt hår och hennes kompis i blont)

Jag&fanny på tåget!

Jag&fanny taggade för Open Tour

Susanne&jag vid Eiffeltornet!

Jag&Fanny på andra våningen i Eiffeltornet!

Ganska högt upp redan liksom, men underbar utsikt!

Allra högst uppe, svindel typ!

Fannyy!

Riktigt högt..

Någon sorts kyrka!

Notre Dame!

Fanny vid baaren med fanta&sockrade popcorn ;o


SOMMAREN NÄRMAR SIG!

kan man verkligen säga, snart är sommaren faktiskt här och det känns i hela kroppen!
har precis kommit ut från en morgon på altanen i strålande solsken, helt underbart verkligen. har suttit och pluggar ergonomi dock.. inte lika kul men det får funka! solen gör det bättre i alla fall :)

uppdateringen de senaste dagarna har varit kass verkligen! men jag har inte haft tid. jag har umgåtts med underbara vänner och igår , påskafton , så var jag hos mormor och morfar med mammas släkt och hade det väldigt trevligt! :) vädret var på vår sida också så det var underbart!
men nu idag kommer förhoppningsvis både lite bilder från paris och några vårbilder samt info typ ;d

puss

HEEMMMAAAA (L)

sry för sen uppdatering men nu är jag faktiskt hemmaa! :D
saknar dock paris för jäkla mycket, det var helt jädra underbart måste jag säga! :)

blev massa turer till olika sevärdigheter. jag var uppe i eiffeltornet, ALLRA HÖGST UPP! det svajja.. läskigt. sen så har vi gjort en massa annat, bättre uppdatering och bilder kommer när jag har tid!
för nu snart bär det av till sjömarken med pizzakväll med underbara vänner!

puss<3

Paris <3

Hej alla underbara bloggläsare! Ligger just nu i hotell sängen efter en helt underbar dag i Paris med alla dess sevärdigheter. Har vandrat på champs elysee, varit högst upp i Eiffeltornet, gått under triumfbågen, åkt och kikat på Louvren och massa annat. Det har varit helt fantastiskt i alla fall. Flygningen igår gick bra och allting och igår kväll blev det chill och mat på Paris gator. Jag har det i alla fall helt underbart! Hoppas att ni allihopa har det bra, nu ska vi vila en stund men sedan bär det iväg ut i Paris igen! Puss

NEXT UP : FLYGPLATSEN

om ca 30 min åker jag och papsen och hämtar upp fanny, susanne&susanne och sedan bär det av till Paris!
helt jäkla underbart. mellanlandar i amsterdam också, så är la i paris vid 17 tiden, om jag får tag i internet så kanske småinlägg kommer ;) ni kan ju hoppas!

ha det bra, puss!

PARIS BABYYY!

imorgon drar jag och fääännyyyy och hennes mamma+hennes mammas kompis till PARIS!
helt jäkla underbart ska det bli verkligen :D får äntligen utnyttja franskan lite, helt fantastiskt ska det bli ;) jag har inte inte tänkt att skriva så mkt idag för jag ska sanrt lägga mig faktiskt :)

men dagen idag har i alla fall varit bra, var massa packning efter skolan ochs en åkte jag till mormor och morfar en sväng och efter det så blev det käk och sen promenad med maaartin ;d haha det var väl hur min dag har varit kan jag väl säga :) har inte så mkt mer att berätta!

dock funkar inte vårat internet hemma så är nu inne på pappas dator, kommer nog inte kunna göra ett inlägg imorgon, dels för att jag itne kommer hinna osv, så jag säger HEJ DÅ nu och så SES VI PÅ TISDAG!

ha en underbar start på påsklovet folk!
puss

GAAAALET!

blev en gaalet jobbig men otroligt roligt träningspass på gymmet med fanny, linnea&lovisa! :D
haha det började med fannys shorts, helt galet jäkla kul.. dem var en ANING för stora om man säger så ;d haha och sen övergick det till hennes skor, haha hon var så söt så ;) men det slutade med att hon skippade skorna! sen så blev det ett gött gympass men fanny&linnea , ah dem var nya på gymmet och vi som såg dem kan ju säga att det märktes, haha sjukt sköna :D
sen klantade jag till mig.. skulle hjälpa fanny med en maskin och böjde på vattenflaskan, trodde locket var på men allt vatten hamna på golvet så jag fick torka upp ehlt enkelt :( haha lite pinsamt..
men trots mycket skratt och sådant var jag ändå hheelt död efter 1,5 timmar, underbart verkligen! och det bästa av allt.. träningsvärken känns REDAN! (L) haha :D

imorgon är det dags för skola igen då, ingenting speciellt händer faktiskt. börjar dagen med bästa lektionen på veckan.. MUSIK (L) sen så är det lite matte osv. efter skolan så äre bara packapackapacka osm gäller resten tuav dagen! :) det ser jag faktiskt fram emot, ska även ta mig en tripp upp till mormor&morfar och hälsa på hade jag tänkt, längesen nu :)

sen på löördag äre FRANKRIKE som gället!
PARIIISBABYYYYYYYY!

godnatt, puss


G Y M M E T (L)

sitter här och pluggar med självast linnea lindau!
riktigt trevligt verkligen, har käkat lite mumsiga chokladbollar också.. haha men det spelar inte så stor roll, får köra lite extra hårt på gymmet idag bara (; för det är dit som vi, fanny och lovisa drar sen! ;D fanny&linnea kör la sitt eget race medans jag och lovisa kör på hårdträning ;) haha nä men min träningsvärk e grov idag så får la ta det lite lugnt :)

dagen i skolan har bestått utav lite prov faktiskt. hörprov i franska samt VG prov i matte. allting kändes i alla fall som om att det gick hyfsat bra, vilket var oerhört skönt :D !
sen så hade vi inställd bild idag IGEN, vet inte hur många inställda bildlektioner vi har haft denna terminen, har la haft ca 4 lektioner sammanlagt som vi har varit där, alla andra har typ varit inställda :p

nu snart ska jag väl fixa lite mat och sedan bär det av tilll gymmet som vanligt, awesome (L)
puss

GOOD NIGHT PEOPLE!

gooodnatt alla goa bloggläsare!
måste ju tagga för engelska nationella direkt på morgonen.. fast nej.. usch!

g o d n a t t <3

GYMMET!

blev ett riktigt härligt gympass med lovisa idag!
blev även ett tag med jessica också! längesen man spenderade lite tid med den tjejen, men det ska det bli ändring på nu, right babe? ;d

sitter nu med den jääkla matteinlämningen som jag inte får någon ordning alls på.. och inte nog med det så har jag matteprov på torsdag, engelska nationella imorgon ( UPPSATSEN!!! ) , och franska läxa.. jag orkar verkligen inte!
tur som fasen att jag drar mig iväg till PARIS på lördag så jag har en hel del att se fram emot, annars hade jag nog faktiskt inte haft någon ork till plugget över huvudtaget! :o

nu ska jag leta massa ord inför nationella imorgon ;d
puss

Svenska favoriter!




JAG FICK LÅNA EN ÄNGEL - SHIRLEY CLAMP



DU ÄR ALLT - SHIRLEY CLAMP OCH SONJA ALDÉN

TIME FOR ME TO FLY!

vad fasen tog solen och den  blåa himlen vägen?!
den är otroligt saknad, kom tillbaka!

dagen idag har varit bra, har väl inte hänt speciellt mycket faktiskt. eller ingenting som är värt att berätta om i alla fall ;)
just nu sitter jag i alla fall och lyssnar på lite underbar musik, har hittat en ny favoritlåt som jag ska dela med mig av om bara en litenliten stund! :)
sen vid 17 tiden så äre dags för gyyymmeeet, det älskade gymmet! har inte varit där sen i torsdags nu så det ska bli sjukt härligt att få sätta igång igen. och vid min sida idag har jag som vanligt underbaraste loovisa! ;d kan bara säga att det är fantastiskt!

puss


IDOL 2011 , BILDER!

nu kommer äääntligen lite bilder från idol audition <3



T A C K & G O D N A T T !

jag har bara två saker kvar att säga till er alla där ute och det är TACK & GODNATT!
men som ni alla säkert vet så kan jag inte bara skriva två ord utan måste liksom utveckla, dryg som jag e..

men tacket går i alla fall till alla fantastiska vänner&familj som stöttade och peppade fram mig till idol, jag är riktigt stolt över mig själv att jag faktiskt vågade göra det och jag är otroligt stolt över mina vänner som klarade av mina nerver och fanns där brevid mig hela dagen! samt familjen som klarade av mina paniksms.. haha!
ni är helt jäkla underbara måste jag säga!

och godnatt blir det nu eftersom att jag ine längre vet vad som är upp eller ner typ.. haha sjukt. allt känns som en illusion typ.. som om det här med idol inte ens har hänt, som om att allting var en dröm eller liknande. det är galet läskigt..
bilder ifrån idol-auditionen kommer imorgon, hope you'll like it!

nu så..
t a c k & g o d n a t t <3


U N D E R B A R T !

sitter ute på trappan med kvällssolen riktad rakt emot mig!
hur mycket bättre avslutning kan man inte ha på en sådan här bra dag?
det enda med denna dagen som kunde gått bättre är ju självklart att jag hade gått vidare. men annars har allting varit så himla kul verkligen!

fast jag kom på en sak till.. mina ögon kliar.. detta tyder på pollen.. not god not god!
men nästa vecka bär det ju av till frankrike , där lär det ju vara ännu varmare också.. HELT fantastiskt!

om en litenliten stund kommer föräldrarna hem med thaimaten, riktigt gott!
sen blir det en kort men härligt myskväll i soffan med familjen, eftersom att tröttheten är olidlig just nu verkligen!

puss


IDOL 2011

det är helt otroligt egentligen.. man står och väntar i 7 timmar i KYLA! sen kommer man in och får vänta ytterliggare ca 1 timma och sedan tar allt slut inom loppet av 20 sekunder.. kom inte längre än till första juryn. men jag kan varna er, dem är huur stränga som helst!!
dem sa att jag sjöng jättebra och allting sånt dära, fick ingen kritik alls, bara det att det inte riktigt räckte för att ta mig till den riktiga idoljuryn. helt sjukt!
men hela dagen har varit så otroligt kul, tack vare mina fantastiska vänner!

vi åkte hemifrån klockan  03.30 inatt och var framme i gbg vid ca 04.15. då började väntetiden. vi satt ute i en 0gradig kyla och jag frös så jag inte visste vart ajg skulle ta vägen.. fram vid halv 7 började det hända lite saker. de började då sätta upp skyltar och sådant och sedan helt plötsligt rörde sig kön lite frammåt. alla fick då panik och packade ihop sina saker och skyndade sig frammåt. helt i onödan dock eftersom vi bara kom ca 5m närmare och sedan hände ingenting alls!

men vid ca 9 tiden så kom programledaren Pär Lernström eller hur han stavas :d haha då blev det livat direkt. jubel och musik och dans och vågen och skrik och massa tv sändning. aaascoolt verkligen :D haha. sen så typ började folk springa in men de släppte bara in ett antal åt gången och då fick vi vänta ytterliggare i ca 1-2 timmar innan det blev våran tur att springa.

när vi sedan kom in så fick de anhöriga gå åt sidan och upp till rummen direkt medans vi tävlande skulle fylla i papper och få nummer skyltar och sådant.. sedan fick vi gå upp till ett rum och sätta oss. det var helt fyllt med massamassa folk som bara väntade på att deras nr skulle ropas upp och det var såå trångt verkligen. vi lyckades hitta stolar och sådant men det fanns knappt plats på golvet tillslut.

sedan när det väl blev min tur fick jag sätta mig på en stol brevid massa andra. som tur är var alla vädligt snälla och goa och pratglada. sedan när det var våran tur att gå in så kom vi till en gigantisk korridor med massa dörrar. och DÅ börjar man udnra varför man inte ger LITE mer plats för de sökande utanför. allvarligtalat, det var så jäkla trångt verkligen! men i alla fall, där fick vi vänta och sedan var det dags för mig!

jag kom in i ett jääättestort rum med ett litet bord med två tjejer i mitten, det fanns många olika juryn men jag kom till denna! jag fick sjunga min låt och sedan sa dem om jag gick vidare eller inte. de sa att jag sjöng jättebra och sådant men att det inte riktigt räckte hela vägen tyvärr.
men jag var nöjd med min insats ändå!

sedan drog jag coh brudarna till lsiebergsstationen för att kolla nästa tåg hem. när vi insåg att det var 1,5 timmar kvar så drog vi och satte oss på en gräsplätt utanför och där åt vi och sedan la vi oss där och solade i endast t-shirt och byxor. underbart! haha vi insåg även att det var en rondell vi låg i... vilket var lite småkul (a)

men jag har i alla fall haft en helt fantastisk dag.. dock lite mycket väntan. men det var det värt!
för er som ska söka senare.. ta med er :
varma kläder
mat
solglasögon
extra kläder
kompis

då blir allting riktigt bra!
puss


NERVOSITETEN ÄR OLIDLIG.

nervositeten inför morgondagen är helt fruktansvärd.
usch, satt idag på engelska nationella, när vi hade lite tid över, och verkligen försöka rabbla sångtexterna i huvudet för att kunna bestämma låt men lyckades inte. sjunger och sjunger och sjunger och har packat inför det och massa sådant. nu när man väl slappnar av och försöker fokusera blir man fasen ännu mer nervös!
tur att man har fantastiska brudar som följer med mig och står vid min sida samt spenderar kvällen&en del utav natten med mig! eller hela egentligen men vi åker vid halv 4 inatt.. haha :) så ska upp 2, myyysigt!

nu ska jag faktiskt ta och sjunga ännuu mer för att se så att allting sitter!
för er som inte vet så är det IDOL som gäller imorgon!

puss

GYMMET&ENDAST TVÅ DAGAR KVAR..

blev en riktigt härlig eftermiddag först med philip som var riktigt trevlig! pluggade först och sen tog vi bsusen till sjömarken och på bussen träffade vi philip nr 2 :D hehe :) sen blev det sjömarken med bara philip och vi typ satt på busshållsplatsen och kollade massa bilar tills lovisa kom och då blev det bussen raka vägen till gymmet!
där väntade ett riktigt kul och härligt gympass. underbart!

men helt ärligt, det är två dagar kvar, knappt det coh jag typ freakar ut. IDOL, seriöst vad har jag gett mig in på. men jag ska göra det!! det har jag bestämt mig för.. men usch vad nervös jag är :p
haha, men låt har jag inte bestämt än.. måste göra det snart (;

MEN VET NI?!
min so är klar (L) så ikväll ska jag bara ta det lugnt, knaske se någon film, men annars bara chilla :)

puss

B Ä C K Ä N G !

om ingenting ändras så är det nu så att nästa termin så är jag bäckängnit eller hurfaset det stavas!
heelt underbart verkligen! ;d fick det preliminära valet igår, fantastiskt.
och inte nog med det så kom både fanny&lovisa in på beteendevetenskapen också, det som jag också kom in på. alltså mitt första val! :D ännu bättre ju!
dock är det 3 klasser så chansen att vi hamnar i samma är inte så stor tyvärr, men vi kan ju hoppas!

har precis suttit och gjort klart so arbetet. slutade på ca 11 sidor och är otroligt nöjd med min insats! :D hoppas nu verkligen på ett bra betyg på den här också vilket jag känner att jag förtjänar efter mitt arbete!

om en stund är kommer la föräldrarna hem och då äre gymmet med lovisa och philip som gäller!
helt galet skönt. dock har jag typ fått någonting i vaden eller något. en överansträgning kanske. får hoppas att det inte är så farligt men jag får la köra mer styrka idag hela enkelt :)

puss

GYMMET (L)

blev ett galet härligt 2 timmars gympass med lollo&amadeus till största delen men träffade även jessica&emma :) hur skönt som helst verkligen! :) blev en hel del arm och benträning idag faktiskt!
har jag ingen träningsvärk när jag vaknar imorgon så måste jag faktiskt säga att jag blir riktigt besviken! haha :) men det ska nog faktiskt kännas tror jag eftersom att jag redan känner lite :)

men uuusch! jag hade min engelskaredovisning idag.. och det kan jag ju säga redan nu att det gick inte speciellt bra kan jag ju verkligen säga :/ kändes som om jag stakade upp mig typ heela tiden och inte fick ett enda ord rätt typ.. men ahja det finns inte mkt att göra åt det nu.
men det var såå typiskt, för vi hade typ 10 min kvar och det var jag och typ 4 till i min grupp som inte hade börjat redovisa så sa lärarn : yes we have time for one last presentation, Martin, no he is not here, well, Elinor then.
så bara för att martin inte var i skolan så fick jag typ :u uuusch! haha hade lätt velat ha ytterliggare en dag på mig och fått redovisa imorgon istället liksom :(

men nu blir det musik och snart ska jag faktiskt dra mig mot sängen! helt slut.
puss

DRAR MIG MOT SÄNGEN!

efter ett riktigt bra big brother avsnitt så drar jag mig mot sängen för att förhoppningsvis orka med skolan och gymmet imorgon..

puss

E L F S B O R G (L)

blev en riktigt go dag i skolan samt en härlig eftermiddag med fannyy och några fler! :D
fast allra mest fanny, vi typ lagade mat och fixade oss osv eftersom det sedan var elfsborgsmatchen som gällde!
Elfsborg-Häcken
blev chockad när Häcken gjorde ett mål efter bara några minuter. men Elfsborg tog igen och arbetade upp sig och gjorde ett mål. sedan när det hade gått på övertid och var ca 2 min kvar så satte Lasse Nilsson bollen och slutresultatet blev 2-1!
galet go stämning på elfsborgsläktarn och det är något jag verkligen ska göra snart igen! (;

jag har även nästan bestämt låt inför idol nu.
blir antagligen impossible eller not ready to make nice :)
men jag får se helt enkelt!

nu blir det fortsättningen av big brother med en skål popcorn och sedan blir det sängen för min del!
känner mig dock inte helt i form.. så jag får väl se hur skolan blir imorgon tyvärr..
puss

STAN MED MAMSEN&ERIC SAADE!

idag har det faktiskt inte hänt alls mkt :)
det var egentligen gymmet som gällde. men jag känner att idag var en perfekt dag att bara ta det lugnt :) så jag åkte in till stan med familjen istället. brorsan, pappa&syrran och hennes kompisar skulle kolla på Eric Saade som uppträdde här i borås! och stolt som jag är kan jag erkänna att jag såg honom också (h)

men jag kollade inte hela tiden utan jag och mamsen gick omkring i stan istället :) det är alltid så bra att gå med henne för då används inte mina pengar om man säger så (a)
så jag köpte idag in en foundation och en ny mascara!
underbart. helt klart sådant som jag inte skulle köpt själv denna månaden om man säger så (a)

sedan under kvällen har gitarren varit min allra bästa vän! har suttit och spelat som tusan och försöker lära mig lite nya låtar i tabs. eftersom jag bara spelar i ackord egentligen men ska försöka verkligen! :D det går hyfsat frammåt :)

just nu sitter jag och kikar på big brother men när det är slut så är det sängen som gäller eftersom att det är måndag imorgon.. igen.. (: haha.
men det ska bli hyfsat. har en bra vecka att se fram emot i alla fall. plus att det blir elfsborgsmatchen imorgon med fanny och förhoppningsvis linnea! :D underbart.
jag ska även öva på massa låtar imorgon och se vilken låt mina vänner tycker inför idol. usch hur ska detta gå!?

nu börjar big brother igen. hoppas verkligen att patrik åker ut!!!

puss


I D O L !

det var min lilla hemlighet(:




nästa vecka vid den här tiden har jag antagligen kommit hem från en hel lång dag med fantastiska vänner på idolaudition i göteborg. jag hade nämligen tänkt att ta steget och satsa!
det värsta som kan hända är att jag inte kommer med, eller ah ens fram till juryn
tur bara att man ska ha med sig underbara vänner (L)

men jag behöver lite hjälp.
vilken låt tycker ni är bäst och vilken tror ni att man har bäst chans att komma någonstans med?

Bubbly - Colbie Calliat ( stavning )
Not ready to make nice - Dixie Chicks
Hallelujah - Jeff Buckley
Impossible - Shontelle
Save tonight - Eagle-Eye Cherry

puss

LITE SMÅTT TRÅKIGT!


haha jag låtsas att ta egobilder är mycket mer nödvändigt än att plugga för tillfället ;)
bäst e jag (h)



GODIS&PLUGG!

sitter här och pluggar samtidigt som jag äter lite godis! supergott.
och jag känner att efter en veckas träning så är jag faktiskt värd det :L


IDAG AVSLÖJAS DET!

ikväll klockan 19.00 avslöjas det.. haha (:
my little secret. endast för att jag behöver hjälp.. typ..

puss

G Y M M E T !

blev ett riktigt härligt gympass med Philip på Friskis&Svettis.
har en riktigt skön känsla i både benen, magen och armarna och blev även en del kondition idag!
u n d e r b a r t

nu påbörjas dagens HEMSKA pluggande.. ser inte fram emot det, men det måste göras!
och så som jag ser det, så har jag fullt upp nästa vecka ;)

puss

GO MUSIK&TRÖTTHET!

som en helt perfekt avslutning på denna dagen så sitter man i sängen och lyssnar på go musik!
helt underbart må jag säga :)

imorgon blir det gymmet vad jag vet! och sen vet jag faktiskt inte (: blir nog ändå hyfsat lugnt ändå med tanke på att jag är helt sjukt jäkla trött och har lite plugg framför mig! men det ska nog gå bra faktiskt. men jag är sjukt taggad för gymmet i alla fall.. säger jag nu iochförsig men det ska jag vara imorgon också!

fortsätter lyssna på musik..
puss

TALANG 2011

OM ni inte har sett talang idag så tvingar jag er att gå in på den här länken
http://www.tv4play.se/noje/talang?title=jecko_kastar_tallrikar_pa_juryn&videoid=1559317
och faktiskt kolla!

så otroligt skön kille, han kör sin egna grej och verkligen är såååå sjukt go!
måste ses, jag skrattade så jag trodde jag skulle, ah jag vet inte men sjukt bra :D


1 APRIL

har jag blivit lurad idag?
svar : ja

haha helt otroligt.. en av mina bästa vänner, viktoria kom och vinkade till sig mig innan min svenska skulle börja och ställde sig, samtidigt som hon typ halvgrät och sa att hon skulle bli stora syster, jag kramade om henne och sa grattis och allt och hon sa april,april...
haha kände jag mig dum eller vaad?.. men jag tänkte ju verkligen itne på dt :o

samt att min idrottslärare kom in till oss innan vår so började och sa att matsalen var stängd idag och att vi fick äta på skolan som ligger brevid.. men där kom jag faktiskt på att det var april skämt innan någon annan gjorde det! stooolt (h)


UPPDATERINGEN (n)

usch vet inte vad som händer med bloggen alltså!
men det är så himla mycket just nu verkligen, jag har inte en lugn stund längre! är det inte massa träningar så är det plugg och är det inte det så är jag i skolan och är det ingenting utav det så ligger jag och sover!
det är helt galet.. har haft otroligt mke de senaste veckorna, speciellt pluggmässigt..
har varit Kemiprov, franskaläxor, inlämningar i svenska, engelska deadline, so inlämningar, matteprov, matteinlämning och en himla massa grejer!
så ja, jag har haft det fullt upp så bloggen har liksom bara hamnat åt sidan!

men jag ska försöka hålla mig uppdaterad nu! :)

puss

RSS 2.0