Startsidan  Allmänt  Bilder  Dikter  Dance  Musik  Shopping

CYKELTUR&EN GRYMT MYSIG GÅRDAG (L)

har nyss kommit ut från en cykeltur med syrran genom sandared :) upp på lövåsen och så, syrran har ju börjat sälja tidningar så jag hängde på idag :) inte kul att dra sig upp imorse men rätt skönt nu faktiskt!
gårdagen blev väldigt lyckad, iallafall med arvid,<3 efter var la.. hm, sådär. mke tankar och allting bara snurrade runt. saker som jag inte är lika nöjd med typ, men jaja kan inte göra något åt det som hänt så bara att fortsätta tänka framåt :) blir förhoppningsvis arvid på tisdag igen<3 hoppas på det iallafall :D mysmys!
dagens händelser igår blev stan, arvids buss till borås gick sönder på motorvägen ;o haha, sen så var vi på promenad och massa :) riktigt trevligt var det verkligen!:)<3

men idag blir det kalas hos morfar, ska nog snart ta en dusch och sen ska jag antagligen kanske sätta på nån film och sånt en stund, så jag orkar med kalaset i eftermiddag (; det är inte bra att somna halv 2 typ och gå upp halv 9 (a) haha man blir trött då!

men ha det bra alla,
puss<3



GALEN KVÄLL!

haha blev en galen kväll med Jessica, Sara&Lovisa på stan :D trots regnet och sånt så blev det väldigt bra! :D satt på donken mesta dels av tiden och snackade med varandra och sånt ;) händelserna där blev rätt roliga men också irriterande. Såg massa folk som man känner, små killar satt och sköt papper på oss med sugrör och vi snackade med några riktigt roliga människor ju ;D men vi ville inte ha deras cola glas xd haha , sjukt kul vare verkligen ;)  sen så gick vi runt lite, snacka, skratta och hade kul, TROTS regnet :D grymt bra!
vi har även åkt hiss idag, haha det var också kul, fast jag blev typ åksjuk, helt konstigt :s så känslig -.-
sen så träffade jag alex&niklas också, trevligt folk det där :D sen så skulle jag träffa mohammed men nejj så blev det inte, blir nån annan dag istället, skojskoj! :)
sen så åkte jessica&sara hem :u så var jag och lollo kvar och vi typ flumma runt och typ köpte godis och sånt :D haha fast vi åkte hem en timma senare bara :p

och nu sitter jag hemma i min varma sköna säng, frös som f*n när jag kom hem eftersom jag glömde paraply (a) så smart som man är :) men aja, :)

imon blire arvid, ska bli riktigt mysigt!
puss<3


HELT UNDERBART!

shiiit, dagen blev verkligenverkligen hur bra som helst! finns inga andra ord för det (L) hhihhi!
började med osäkerhet på om arvid skulle komma eller inte, men det gjorde han, tillsist (;
han var la här vid 16 tiden :) och då köpte jag ett linne och åkte sedan hem till mig (: här hemma gjorde vi inte så mke, tog ett varv i skogen och kastade bär på varandra xd haha inte normalt men galet kul :D jag har typ bär i hela håret ;O haha (A) sen så gick vi hem till mig och typ hämtade busskort och sen drog vi till staaan! käka på donken typ xd haha och sen så gick vi till city i knalleland och gick runt där typ aslänge (; kollade på massa olika drickor och sånt :P haha sen gick vi tillbaka och var på torget och sen tog vi 20.40 busssen hem :) sen när vi kom hem till mig packade jag bara lite badkläder fort och sen gick vi ner och badade i sjön :D grymt härligt var det, inte alls kallt faktiskt :o jätteskönt :) och mysigt<3 hihi :)
sen så gick vi hem oså insåg vi att sista bussen innan 23.50 precis gick :o så vi gick hem till mig och typ gjorde inget sen sa mamma att det gick en men den missade vi :p haha så vi gick tillbaka till mig och kollade på film och sånt men så åkte han hem vid 23 typ :) gick nån buss då, tyvärr (a) hihi!
men dagen blev otroligt lyckad och mysig och allting, puss på det (L)

morgondagen med t-kväll och två underbara brudar blir bäst!
puuuusss<3



VÄÄÄRME (L)

ååååh vad detta är skönt! sitter ute i solen med datorn, lyssnar på musik, chattar och väntar på Arvid :D<3 nu kan det faktiskt inte bli så mke bättre! :o eller jo om han var här såklart (; och några härliga vänner också :D dagen idag känner jag kommer bli riktigt bra! var osäker på det imorse men nu är jag rätt säker faktiskt :D superduperbra!

imon blire t-kvällen med lollo&jessica, galet bra!

ha det bra, puss<3



GALET BRA!

dagen blev verkligen galet bra! asså helt sjukt vad mysigt :) blev ju som ni visste djurparken idag :) så jag åkte in så jag var där vid 11 så mötte arvid upp mig och så gick vi runt där från 11-16<3 helt sjukt mysigt!
vi kollade på allting och dem har gjort väldigt fint där inne måste jag säga ;o skönt med lite renovering där och det behövdes! haha (: sen så kollade vi sälshow, mogna som vi är (a) hihi, och bara gick runt och chilla!
det var varmt som f*n verkligen och jag måste erkänna att inträdet kostar alldeles för mke! 190 kr bara för mig :O haha, men det var absolut värt det (L) verkligen!

nu snart blire lite mat och sen blir det datorn och massa ikväll! (: jag&martin har slått vad om vem som kan vara vaken längst inatt, men arvid kommer ju imon så jag kommer nog inte kunna va vaken hela natten plus att denna dagen har gjort mig helt sluuuuut :O haha, men jag ska försöka så gott jag kan! har laddat på med lite godis för att kunna hålla mig vaken ;)

ha det underbart!
puss<3



DJURPARKEN!

haha taggar nu inför en dag på djurparken (a) möter upp dem andra vid 11 utanför och sen blir det nog en riktigt mysig dag där :* sen drar la jag&arvid hem till sandared eller nånting, om inte han åker hem direkt efter jag vet inte riktigt hur det blir än men jag hoppas på det (: hihi!
sen ikvääll händer nog inte så mycket blir lugnt!
detta blev bara ett snabbt inlägg, måste fixa allting nu (:
puss<3





MYSIG EFTERMIDDAG (L)

blev en mysig eftermiddag hos mormor&morfar med kusinerna:)
lite kubb spel, krocket, och sånt :) haha jag, julia&lisa var ju grymma! (;
finns inte mke mer att säga, ser fram emot imorgon och resten av veckan!
nu en bild på mig som var rätt längesen :p jeansjackan köpt på gina (;





STRÖMSTAD 2010!

bilderna kommer inte iordning och jag orkar inte skriva om dem ;)
haha men ni förstår nog vad det är på bilderna (;
ppuuuuussss*



GODMORNING EVERYONE!

jao, godmorgon! :) haha vaknade för en stund sen typ och känner mig väldigt utvilad verkligen och det känns jätteskönt :D dagen med fanny&linnea igår blev riktigt bra med många skratt och mycket prat! måste verkligen göras om snart tjejer<3 sen blev det en lugn kväll med spel, prat, dator och sms! :) riktigt bra faktiskt (a) det enda som saknades där var några underbara vänner och arvid, då skulle det ha vart jättebra :D hihihi!

dagen idag blir rätt lugn till en början, fixa mig, käka lite, sen ska jag antagligen ut och träffa linnea och snacka med henne en stund om hon kunde det vill säga :) sen så vid 4 tiden eller något ska familjen -syrran upp till mormor&morfar där kusinerna är, bara för att träffas lite, snacka, käka lite och sånt :) lite mysigt!<3 syrran ska på bio det är därför inte hon följer med, hon ska se den där nya filmen " The last song", den känner jag för att se så om nån känner för bio, så säg till fan! :D

annars händer inte så mycket idag, tänkte att jag alldeles strax ska ladda upp bilder sen strömstad (a) haha bättre sent än aldrig iallafall så jag hoppas att ni gillar det!

ha det underbart, puss<3

fanny&linnnea!

sitter just nu och väntar på fanny&linnea :) dem kommer la om en kvart eller någonting! nu på morgonen har det inte hänt så mke :) har suttit vid datorn, fixat mig, smsat, käkat lite och sånt :) som vanligt typ! :D
haha!

men nu har jag en fråga, är det farligt att bli smsberoende?
för jag tror seriöst att jag har blivit det.. jag kan knappt lägga från mig mobilen i en sekund och jag drömmer drömmar på nätterna om att jag får sms och att jag svarar, varje gång jag typ slumrar till så tror jag att jag har fått ett sms för jag har sett det framför mig men så visar det sig att jag inte har det. det börjar bli riktigt läskigt verkligen och jag börjar få typ kramper i mina tummar ibland emellan åt. känns som om jag verkligen borde dra ner på smsandet. har smsat ca 500 sms sen igår vid 12, så på ca ett dygn har jag smsat 500 sms. det börjar bli lite läskigt faktiskt. menmen.

näe nu ska jag göra klart det sista, bädda måste jag göra också -.- haha

ha det bra, puss<3

en riktigt bra dag!

dagen idag blev riktigt bra! :) vaknade vid 10/11 tiden, fixade mig, käka lite och sen vid 2 tiden så kom julia,lisa,vera, ninni&jörgen! :) riktigt skojj vare :D vi badade lite med kusinerna, julia, lisa&vera asså och jag och vera hade jättemysigt, hon hoppa ända upp till skyn :D haha, och julia&lisa gör allting kul som alltid :D sen kom mormor&morfar också, :D sen så käka vi lite god mat och sen tog vi oss lite kubb och sånt, sen efterrätt och sen badade vi massa och sånt :D Vera hade världens sötaste Monsterdans som hon hade kommit på själv och hon hoppade till paris och disneyland och massa :D så sjukt söt är hon :D sen så satt vi i soffan och småpratade lite coh nu har alla åkt hem,. :) men vi träffar dem på måndag igen tror jag! :D

imorgon blir det fanny&linnea! riktigt skoj ska det bli verkligen :D har inte träffat linnea på hela sommarn :O det kan man kalla katastrof! sen kommer arvid hit på tisdag&fredag, mysmys! :)<3
hihi, sen blire lollo på torsdag och sånt, kommer bli en kanonbra vecka verkligen (L)

ha det bra, puss<3

inte som planerat, men okej..

dagen blev inte riktigt som planerat, morgonen började oväntat och dagen har vart, ah väldigt deppig tyvärr, men såna dagar kommer väl alltid! smsen är slut och jag har snart smsat upp 200 kr på en dag typ och massa :( usch inte bra detta! sen så pga deppet så blev det ingen vickan idag, ledsen för det gumman!<3
men på kvällen käka vi lite thaimat och spelade kubb och yatzy och sånt! :) trevligt verkligen, med familjen gjorde jag det, sen kolla vi film också, såg på " Farsan " , riktigt kul var den (; haha!

sen så idag/imorgon så kommer julia, lisa, vera, jörgen, ninni, mormor&morfar till oss och är där under dagen! ska bli riktigt mysigt verkligen :) sen på söndag blire fanny&antagligen linnea!
sen måndag vet inte, tisdag ska jag med arvid till djurparken :P haha om allt blir som planerat, skojskoj<3
sen onsdag, venne, torsdag lollo, fredag så kommer arvid hit och sen lördag, söndag,? antar att det är massa kalas då om jag inte har helt fel :p haha :)

men hoppas ni får det underbart, godnatt (L)

trött som fan!

seriöst, har typ inte sovit nånting på hela natten :( för det första har jag vart så jävla hungrig för det senaste jag åt var kl 12 på dagen igår, eller jag åt visserligen en bit mentos och en halv mjukglass också men det blev man inte precis mätt på,. så jag har fan inte ätit på ett dygn typ, usch! inte bra.. sen för det andra så var jag ju orolig för arvid och sånt men han kom hem vid halv 3 typ så då blev det lite lugnare men så snacka vi om lite saker och då började känslan att förlora någon.. och den hängde kvar hela natten så jag har vaknat typ varje kvart för att se om jag har fått nått sms eller nånting "/ åh jag hatar detta!
fast nu är det ändå rätt bra faktiskt,. men aja..<3

idag så blir det nog en stund med vickan och sen blir det lite mys med familjen och lite thai mat och sånt ikväll! ska bli riktigt mysigt, var längesen jag hade en stund med familjen på kvällen, har vart mycket nu det senaste.. dock lär jag ju somna tidigt ikväll så ah, men det blir som det blir iallafall och jag hoppas att det blir bra! (y)

ha det underbart,
puss<3

underbar dag, galen av oro!

dagen idag började lugnt, städade lite, fixade med kläderna, fixade mig själv, käka lite och så :) sen så fick jag panik när mina sms tog slut och jag var tvungen att veta när arvid skulle komma :u<3 så jag typ gick hur fort som helst till ica och fixa pengar till mobilen och sen typ smsa och sånt :) sen tog jag bussen kvart i 4 till centralen och väntade på honom och sen började en grymt bra kväll när han kom<3
vi typ gick runt på stan och massa först och bara chilla, sen så typ gick vi i parken och sånt, snacka och massa (: sen så kom jessica&felicia, snacka lite med dem och sånt, sen så skulle dem nånstans och sen träffade vi lollo&amanda och sen jessica&felicia igen oså var vi lite med dem typ, åt lite glass och kolla runt lite, haha många väldigt roliga saker hände

- en galen busschaufför
- liten flicka som klättra på en staty
- kvinna som försökte hela arvids mobil med gudskraft

haha och några fler saker hände och sånt :) sen åkte alla hem vid typ 20 i 10 men jag stanna kvar med arvid, <3 vi gick runt och snacka gick till pinoccio statyn och satt där och myste typ, helt underbart slut på kvällen med honom! dock är jag galen av oro nu eftersom han hade problem på tåget hit, hans fritidskort funka inte och var tvungen att betala för att inte bli avslängd vid hållplatsen efter, och sen så kanske samma sak händer nu och hans mobil är helt död och kan inte ens få igång den och, asså shiit, jag är så grymt orolig, <3 men det löser väl sig hoppas jag!

och förlåt till felicia, jessica, lollo&amanda för kvällen, jag lovar att gottgöra er!<3

EN PERFEKT DAG (L)

asså dagen idag, det är helt sjukt. just nu är jag så glad att jag bara sitter och, assså ler typ, min mage är fylld med fjärilar och jag, jag har aldrig känt såhär förut :D så glad och sprallig är jag :D

ah men lite, eller näe mke, om dagen nu!

mötte lollo vid tåget vid 10 tiden :D sen kom amanda och sen kom tååget :D satte oss och åkte mot gbg! haha på tåget fick vi nått ryck så vii satt och gäspade hela tiden och hade jättekul åt det (a) haha superskojj var det :D när vi anlände till gbg så startade shoppingen! jag fick huur mke saker som helst inskaffat och bilder på det kanske kommer nån dag men jag orkade inte ta idag! :)
lite mat blev det ju också så vi käka en buffe på nått ställe i nordstan, mke gott var det och vi blev väldigt mätta! :D sen så shoppa vi ännu mer och jag hittade ytterligare massa mer och, ahh jag är riktigt nöjd med inhandlingen idag måste jag säga :D sen drog vi oss mot NK och kollade runt i affärerna där lite och sånt :D hittade ingenting där typ så jag höll mig till femmanhuset ( nordstan ).
sen skulle vi bara till några affärer till men så gick lollo&amanda så gick jag och skulle träffa Arvid!<3 lite krångligt först att hitta honom men jag hitta han tillslut (; haha :D vi typ snacka och massa och hade väldigt trevligt :D sen så gick vi till centralen och typ snacka och sånt och sen skulle han med tåget, men smart som han är missa han det (a) sen gick vi till mitt tåg så vi typ snacka lite och sånt , sen så skulle mitt tåg gå så jag gick in till lollo&amanda som satt på tåget, :) sen hela vägen hem var jag så sjuukt glad :D det kändes verkligen som om jag snart skulle få vingar och flyga iväg eller nånting :$ asså jag var så lycklig över att jag hade hittat så mke i gbg och att dagen hade vart så , perfekt. helt underbart verkligen!
sen kom vi hem vid 8, pappa väntade på mig så åkte med han den korta biten hem :P haha, sen så typ käka jag lite, kolla klart på  " Have you heard about the Morgans? " , den var bra faktiskt :D hihi!
sen nu gick jag och la mig för jag är sååå trött :o fast jag sitter i sängen nu och smsar lite och sånt :D hihi,

imon blir det t-kvällen men innan det blir det antagligen stan och sånt med Arvid och så :) mycket mysigt&trevligt ska det bli<3

puss på er alla (L)

DÅLIG UPPDATERING ):

ledsen för den grymt dåliga uppdateringen men jag är för upptagen med sommarn, det är allt lixom "/ haha!
söndagen blev grym, jag var med lollo&amanda och det blir alltid lika kul när man är med dem två :D och med en telefon kan man göra mke och det var kul (; jag badade lite och sånt också oså snackade vi om massa :) gymnasium bland annat ;p haha :)
sen igår så kollade jag OC typ heela dagen och sen träna jag lite och sen gick jag en promenad med linnea :) längesen man träffa den tjejen(; riktigt trevligt!

men idag så blir det först staden med mormor&syrran, det är skälet till att jag är uppe redan nu för vi åker in vid 10 tiden :P hahah, sen så åker jag till sjömarken efter stan, eller jag hoppar av i sjömarken så ska jag träffa lollo&amadeus! :D superkul ska det bli verkligen, längesen man träffade amadeus iallafall :)

sen imon så taggar jag inför Nordstan med lollo (L) ska bli otroligt kul verkligen, och vem vet vad som kan hända när vi är i göteborg, sjukt kul! :) blir massa shopping och sånt också så jag ser verkligen fram emot detta:)

torsdag blir det först chill på förmiddagen sen till sjömarken antagligen och sen blir det t-kvällen med antagligen jesscia, lollo, amanda&felicia :D ska bli väldigt roligt tycker jag! :)

fredag händer inte så mycket men sen på lördag så kommer julia&lisa, ninni&jörgen och vera på besök :D dem var det längesen man träffade så det ska verkligen bli jätteroligt! :)

hoppas ni kommer få en underbar vecka, för det får jag!
ha det bra, puss<3




( bilder från strömstad ska försökas lägga in så fort som möjligt, eventuellt ikväll beroende på om jag hinner, annars torsdag )

SKODESIGN!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


SKODESIGN!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


BACK HOME!

såå nu är man tillbaka hemma dårå, eller vi åkte från strömstad vid halv 12 imorse typ, fast då gick vi i lite affärer och sånt, så vi åkte la nån gång :P haha men jag decka i bilen och sov hela vägen men var vääldigt stel när jag kom ut :O haha, men sen så direkt när jag kom hem tog jag mig en liten springtur. sprang upp till mormor&morfar och snacka lite med dem och sen tillbaka hem (: käka lite, duscha, och sen blev det New Moon på kvällen :D haha men jag tänkte berätta iallafall lite om dagarna i Strömstad!

Onsdagen
åkte dit vid halv 9 tiden och var framme runt 12, (: det första vi gjorde var att åka ut till några klippor och sola och bada för det var väldigt bra väder där :) sen så åkte vi till stugan för att se om den var klar, den låg på Dynöcamping, när vi såg stugan tänkte jag bara , OMG! haha, den såg hemsk ut och det var mögel på väggarna och massa skit :o otroligt äckligt! så vi försökte ringa och hitta en camping men typ alla var fullbokade, men så hittade vi en fast då fick vi ha två olika stugor, 2 manna så vi hade dem brevid varandra men det var lugnt lixom! :) och den campingen var grymt fin! vi bodde precis vid några klippor så på kvällen hoppade jag,pappa&liam från klipporna och massa , ner i vattnet asså, underbart vare! :D sen somna vi rätt fort!

Torsdagen
vi vaknade och åkte direkt till Svinesund nästan. där gick vi och kolla lite, det är ju som en handelstad typ :p haha, och dem hade massa affärer men allra mest typ porrbutiker, ( nej, jag var inte inne där (; ) godisaffärer och tobaksaffärer :p haha men godisaffären besökte jag och dem hade 1000 olika sorters godis :o helt sjukt verkligen! men gott vare (a) sen köpte jag en tunika också och sen drog vi till stugan och jag, syrran&brorsan spela lite minigolf och sånt, det var inte så bra väder tyvärr men på kvällen åkte vi och grilla på några klippor, riktigt mysigt! :D men så fick vi lite tidigare på dagen en större stuga på samma camping där, det var tänkt att vi skulle bytt camping igen men vi fick en större stuga så vi tog den istället och den stugan låg uppe på klipporna, sjukt mysigt var det<3 brände mig dock, på ryggen den dagen :( inte bra!

Fredagen
började dagen med att åka till beachen! riktigt skojj! sola, bada tänkte jag säga men det gjorde jag faktiskt inte :p brände mig dock alldeles för mke så jag har nu brännskador på ryggen, inte bra detta asså ): menmen, that's life om man inte smörjar sig (a) ehe.. men what ever :)sen så typ åkte vi runt lite, sen var vi vid stugan lite, spela minigolf och chilla! ;d sen åkte jag pappa och syrran till Nordby och handla lite mat och sånt dära :) skojjskojj! sen så blev det mys i stugan med lite promenad på klipporna och lite fiske och sånt :) haha jag är gryyym på att kasta , eller inte, fick bottennapp ALLA gånger :( inte kul det asså, så jag gjorde sönder pappas nya drag :( så klantig är jag, menmen! sen skulle vi sova men det gick inte, det var helt galet varmt :o och jag sov överst, i våningssäng, otroligt varmt men jag somna till sist!

det var nog dem dagarna och jag har haft det otroligt mysigt! :) kommer lite roligare saker om resan imorgon, lite saker som hände (; men lollo ska få reda på dem då, inte nu (a) hehehe

ha det bra,
puss&kram<3

Underbar kväll!

blev en riktigt bra kväll igår med mormor&morfar här hos oss! :) blev lite kubb, grillning, yatzy och massa sånt dära :D och på kvällen skrattade nog alla så vi fick ont i magen, haha! helt sjukt verkligen :p själv var jag ju övertrött så då blir jag som jag blir så jag kunde inte sluta skratta (; och vad jag skrattade åt, ähm, det är för pinsamt för att säga xd hahahahaha (A)

men detta blev bara ett snabbt inlägg för jag ska packa inför imon eftersom jag drar till strömstad imon på morgonen och kommer hem på lördag kväll :) mke mysigt ska det bli!

ha det underbart, puss<3

Värmland (y)

turen till värmland tyckte jag blev riktigt lyckad, bilresan var la dock inte så kul eftersom det var så långt"/ men det var helt okej och det var grymt kul att träffa vickan igen<3 sov på ett väldigt fint vandrarhem och typ hade det bara lugnt, sen igår då så var ju konfirmationen och den var grymt bra! allt var såå genomtänkt och allt, ah jag hade bara väldigt kul med att se på den :) sen var det lite mat och många tårar från konfirmanderna som skulle lämna varandra och sånt :( men sen var det en biltur hem igen så jag var hemma runt halv 12 ,(:

idag så vaknade jag vid halv 12 och badade lite i poolen sen och sola, har dock bränt hela min rygg och så, det är verkligen inte kul men är man som mig och inte gillar solkräm så får man nog skylla sig själv (: lite brun är jag iallafall, dock snarare rödbrun ;p haha!
men nu om en stund så kommer mormor&morfar så blir det en liten grillkväll med dem :) blir la antagligen lite kubb och spel och lite sånt också, tror inte att jag ska bada mer i poolen idag men man får väl se vad som händer! (:

ha det underbart, puss<3


båttur&eclipse, igen (a)

dagen började med en trevlig liten båttur på sjön och sola&bada med familjen :) eller jag sola bara men aja, haha. dock brände jag sönder min rygg typ, INTE BRA! haha oså ska man ha en klänning på söndag som är väldigt öppen JUST där jag har bränt mig :( haha så himla fint assså (a) ehe, men sen så typ har vi chillat och massa sånt :) och jag har städat HELA mitt rum och packat inför trippen till värmland med fanny imon, och även vickans mamma&morfar för att träffa vickan och se hennes konfirmation på söndag! :) riktigt kul ska det bli!<3
sen så vid 5 åkte vi till stan&jag och syrran skulle gå på Eclipse (: lika bra denna gången verkligen! (L) så sjuuukt underbar är den, jag önskar att dne jag gillar var vampyr :u hihi :)

men nu så sitter jag här och har spelat lite kubb och yatzy och käkat lite mat och sånt :) och nu börjar Grease så ska kolla på den nu :)

puss&kram<3

EN FANTASTISK KVÄLL!

ja, som ni såg innan så hade jag ju gästbloggarn Fanny "Legenden" Svensson här på bloggen imorse ;) haha riktigt trevligt att få höra nån annan här än mig antar jag ;) men who knows, jag kanske har turen att få tillbaka henne hit snart igen eller? ;)

kvällen blev fantastisk iallafall:) åkte till sjömarken vid 16, va hos lollo och snacka och massa sånt :D och sen så vid halv 7 typ åkte vi till stan,.. vi gick runt och chilla coh flumma och massa , och lollo är så SJUUUKT feg, hehehe (A) var tvungen sötnos!;) sen så typ träffade vi felicia&jessica:D riktigt kul var det verkligen, vi chilla runt i stan, träffa och snacka med några goa,fulla människor xd haha, rätt kul (a) och sen så typ ah, träffade martin en snabbis också :) trevligt! :) och sen så typ åkte jessica :u men jag,lollo&felicia hade också väldigt kul med och vi typ skrattade åt massa och snacka med några amerikaner och massa xd haha lite kul :D sen så åkte vi alla hem :) och nu hamnade jag här och tänkte skriva lite om gårdagen också eftersom jag har blivit sjukt dålig på att uppdatera, jag är helt enkelt bara för inne i sommarlovet :O ;)

men igår så var jag iallafall först i stan med amanda&fanny och jag hittade en jääättefin konfirmationsklänning till vickans konfirmation och ett par fina skor också :D bild kanske kommer nån dag ;) sen så typ åkte vi hem eller jag&amanda iallafall oså hoppade vi av i sjömarken och var med lollo :D och träffade även amadeus&andreas&emilia en liten stund :D riktigt trevligt:) sen så typ skämde jag&lollo ut oss totalt typ eller jag typ men ah skit samma, aspinsamt iallafall :P haha fast ändå kul (a) hihi.. men sen så åkte jag&amanda hem vid 17.30 typ, kom hem, käka lite och sen typ spelade kubb med familjen och sånt :D

fast nu ska jag snart sova känner jag eftersom jag ska upp tidigt imon och åka ut med båten (: hihi, trevligt och sånt :D om det blir bra väder, (:

ha det underbart allihopa och hoppas ni har ett sköönt sommarlov
puss&kram<3

LEGENDEN GÄSTBLOGGAR!

Japp, ni läste rätt! De är gästbloggning på G ! Och det är inte vem som helst som gästbloggar idag utan, kvinnan, legenden, the queen of all.. japp ni gissa rätt! det är faannnnnyyyyyyy !!! woooohoooo! *applåder* wooohoooo *busvisslingar* *applåder* wooooohooo!  inga aoutografer tack- säger hon.
Japp, eftersom legenden själv har lite bråttom till nästa ställe, så blir de ett snabbt inlägg nu!

Hej på er era gooooingar!
Jag är ganska dålig på att komma på saker att skriva men med mig är allt super, och hoppas att de är det med er med! Snart ska jag & Ella till Värmland! NICE
Japp, jag vet inte vad jag ska skriva som sagt, men måste dra nu iallafall innan alla fotografer blockerar dörröppningen när jag ska ut. Så bäst att racka på nu så att jag inte kommer förseeeeeent!
HEHE, hejdå sötisar.
sorry för ett kort inlägg ;)



Amadeus, Amanda&Andreas!

Jaaaa, jag måste erkänna att jag kände mig liiite utanför (; alla dem börjar på A, alla går i samma klass, och ah typ de :P hehe, men ändå, jag är den enda som inte går i deras klass och jag börjar på E, sååå normal är jag men okej ;)

vaknade vid typ 10, gick upp, fixxa mig, eller nej jag vaknade inte vid 10, klockan ringde 10, jag vaknade visserligen, men ah ni förstår nog vad jag menar.. hehe :) men så vid 12 så åkte jag&amanda till sjömarken! när vi kom dit gick vi upp och hämtade amadeus (; och sen så drog vi till skolan, och där var vi typ en stund, hade kul tyckte jag (a) hehe, och sen kom andreas också :D var fortfarande vid skolan en stund och sen gick vi till andreas och sen amadeus för båda skulle hämta pengar och sen drog vi till sandared. :D gick faktiskt, duktiga som vi är (; det var kul faktiskt :D sen så när vi kom hit typ, så vi till ica och jag och amanda köpte muffins och festis :$ hehe för vi var hungriga xd och amadeus&andreas åt pizza så vi satt med dem, snackade och massa sååånt :D sen så gick vi bort och satte oss vid rampen och typ och chilla! :) snacka om allt och inget typ och bara hade allmänt kul faktiskt :D  men sen vid halv 5 så drog jag hem och käka lite och sen fastnade jag i boken igen, Så länge vi båda andas   asså så sjukt bra är den och jag kan typ bara inte sluta läsa :o
haha men nu ska jag faktiskt läsa igen :$

men imon blir det sjömarken igen och kanske staden!
puss&kram<3


DANMARK PICS! ÄNTLIGEN (a)

jag vet att ni har väntat, hoppas jag iallafall (;
men jag tänker inte skriva bildtexter utan bara bilderna här nudårå ;D
helt konstig ordning men ni får stå ut ;) haha (A)
puss&kram<3


VÄÄRME (L)

asså det är helt sjukt hur underbart detta underbara väder är :D hihi, har badat två gånger idag, en gång med fanny i morse och en gång med familjen nu på kvällen! :) det är ju inte ens kallt i vattnet längre lixom, helt underbart :D

kanske ska gå in lite närmare på grillkvällen i fredags. jag kan ju helt klart säga att det inte blev som jag tänkt mig för det var bara jag, amanda, lollo, linda&martin som var där lixom :) men det var ändå så otroligt kul verkligen:D i början fick vi ingen eld alls, vi använde pinnar vi hittat på stranden och gamla Julia tidningar xd hahah det gick åt h...... (a) sen så kom martin och då drog dem upp och hämtade ved hos linda, så det var bara jag&lollo kvar :p vi spelade en omgång kubb och sen så skulle vi bada ;D och vi bestämde oss för att smörja in hela oss med grålera och sen när vi var helt täckta så kom martin och dem tillbaka xd hahah vi var typ ensamma på stranden innan så det var inte så pinsamt, fast det var rätt kul när dem kom (a) hahah! :) sen så fick vi igång grillen men då visade det sig att den man lägger allt på inte funkade att dra över så jag fick lägga min hamburgare på två pinnar, det gick verklige jättedåligt för när pinnarna började brinna så skulle jag släcka och då tappade jag hamburgaren på marken och sen när jag skulle äta var den helt knaprig pga gruset :( usch, inte gott verkligen :( haha men aja, jag åt lite bröd och chips och sånt xd
sen så skulle vi grilla marshmallow och när jag var klar började martin kasta kottar och sånt på dem och så började jag typ springa ifrån och massa, men sjukt jobbig var han och så kan man ju inte slå han för den enda som får ont är ju jag isåfall xd haha :o inte bra det!
men sen så åkte han hem typ och jag amanda lollo och linda spelade lite kubb, badade och massa sånt :D men det var huur mke knott som helst :( sen så gick linda hem och jag amanda och lollo gick till lollo och vi hade massa knott och myggbett i ansiktet, på kroppen och massa :( usch vad det var hemskt xd
men sen så när vi kom till lollo så pratade vi, om allt mellan himmel och jord verkligen :O haha(; det var verkligen otroligt roligt och allt det dära :D hihi, sen så typ kolla vi tv och fortsatte prata och satt vid datorn och sånt :D sen gick vi och la oss vid typ halv 5 och typ somna vid 5 :P haha sen gick vi upp vid 12 (a)

igår så var jag bara hemma och tog det lugnt och massa :) samma sak blir det imon och då ska jag verkligen försöka ladda upp bilderna ifrån både danmark och grillkvällen! :)

hoppas ni har haft och har det underbart!
puss<3

väldigt osocial!

har vart väldigt osocial nu men asså jag har verkligen inte orkat helt enkelt. har vart härligt väder och allt sånt där men jag orkar verkligen inte nu heller så jag skriver imon,
pusshej, godnatt<3

tagga?

vettefan vad jag ska göra! var en grillkväll som va planerad inför kvällen men INGEN svarar på mina sms... så helt ärligt så tror jag inte att det kommer bli nånting ikväll men jag får verkligenverkligen hoppas på det för jag har verkligen sett fram emot detta (: men det visar sig att folk inte kan hela tiden,.. det negativa är väl att jag nu har handlat allting inför detta,, och det känns INTE bra.. men men.

får hoppas på det bästa.
ha det<3

underbar kväll&erik grönwall!

kvällen idag blev riktigt bra :) gick runt i stan och chilla och sånt :)
men innan det så var jag hos lollo:D och vi satt och nörda spel på fb xd haha vilket liv vi hade asså (A) eller inte typ men ändå :P men det var väldigt kul iallafall :)
sen så åkte vi till stan vid 18 typ och vi gick runt, och kollade lite på Robin Bengtsson och Erik Grönwall, men när vi kom till Erik Grönwall så fastnade vi, shiiit vilket ös! :O han var helt otroligt bra och hade sånt speed i sig och gjorde det bästa av allt verkligen! :) en sån kille var längesen man såg verkligen och vissa av fansen var riktigt galna och dem skrek och han bjöd verkligen på sig själv! så underbart att se:)
så ett stort plus till honom verkligen! :)

sen så åkte vi typ hem med pappa vid halv 11 och jag&lollo&amanda började skratta jättemke i bilen hem verkligen xd haha typ pinsamt ju ;$

men imon blir det grillkväll med underbara människor!
hoppas ni får det bra,
puss&kram<3

TAGGA T-KVÄLL!

sitter just nu i soffan med datorn i knät, kollar på tv, och känner hur solen värmer in genom fönstret bakom mig! uuunderbart (L) har inte hunnit komma ut än eftersom jag vaknade för en stund sen, men ska snart fixa mig och sen ska jag verkligen ut! :)

senare idag, runt 3 tiden, så åker jag till lollo antar jag, så är la vi i sjömarken ett tag :D och sen så drar jag, amanda&lollo in på t-kvällen där Robin Bengtsson och Erik Grönwall :) kanske inte kommer kolla så mycket på dem utan kommer nog mer dra runt på stan och kanske träffa lite härliga människor! :D det ser jag verkligen fram emot faktiskt :D 

sen imon blire grillkväll med de underbaraste i sjömarken :D och sen så blir det antagligen övernattning hos lollo till lördag och sen lördag blir en familjedag! skulle egentligen på konfirmation, men jag ska vara borta hela nästa helg på konfirmation i Värmland, så det känns som om det blir lite för mke tyvärr.. "/ men jag får fira hanna&linnea någon annan dag! :) <3

hoppas ni får en riktigt underbar dag!
puss&kram<3

RSS 2.0