Startsidan  Allmänt  Bilder  Dikter  Dance  Musik  Shopping

Fanny, Hanna&Linnea!

dagen idag bestod först av skola. det var väääldigt chill måste jag säga :D haha det var typ inget arbete alls :O fick sluta tidigare på några lektioner och massa eftersom det typ inte finns nånting att göra xd så vad vi ska göra resten utav veckan har jag faktiskt ingen aning om :O
men efter skolan så drog jag, Fanny, Hanna&Linnea till Frisören, jag skulle ju klippa mig. haha det roliga var attt jag visste typ inte hur jag ville ha det själv så jag såg hur Linnea satt så jag såg henne i spegeln och sa vad jag skulle säga asså med läpparna typ xd haha jag var nära på att bryta ihop totalt :D haha (A)
jag måste väl säga att jag är ganska nöjd med resultatet! :) lite illa med längden bara :P haha men nu har jag ett kort och härligt sommarhår :D haha!
sen så gick vi hem till mig och käka och plugga lite oså:D haha värmen blev ju underbar när Linnea hade åkt hem typ :P haha så jag Fanny&Hanna satt på altanen på framsidan och typ plugga, snacka, lyssna på musik och chillaa :D riktigt trevligt. + att jag fick nååågra skrattanfall när vi satt och käka (a) hhahahah:D och eftersom vi satt ute borde massa folk ha hört det ;) kuligt!

men imon så händer inte så mycket, blir nog en chill dag i skolan bara och sen blir det nog plugga, eftersom jag har franska omprov på onsdag :( haha men bara på 1 del och det var typ för att jag har varit sjuuk faktiskt! :)

ha det bra, puss<3

KLOCKAN ÄR INTE MYCKET!

näääe klockan är verkligen inte mycket och jag fattar inte vad jag gör uppe, men jag är hemma själv iallafall, och det är chill. men jag hamnade här och skulle uppdatera min profil så varför inte göra ett litet morgonsinlägg då lixom :D

dagen idag tror jag kommer bli oootroligt bra :D känner det från tårna till toppen, eller från topp till tå kanske man säger men okej ;)  det börjar med att fanny kommer vid 8 tiden, lite innan. sen vid kvart i 9 går vi till skolan typ. på morgonen är det engelska och sen är det bild. bilden är ju bara för kul tycker jag verkligen :D sen så äter vi och sen på eftermiddagen har vi franska, svenska, so och no. väldigt mycket jag vet men jag tror ändå det blir kul. jag har ju hanna&linnea lixom :D<3 och sen efter skolan så blire klippning som jag skrev igår. och jag skrev ju även att fanny&linnea joinar och jag tror att hanna göre också (y):D<3 så det blir nog en riktigt trevlig eftermiddag så som jag ser på saken iallafall!

men nu ska jag fixxa mig iordning, plugga lite, och massa innan jag&fanny går till skolan.

ni får ha en underbar dag allihopa, puss<3

en helt okej dag!

dagen idag har vart helt okej ;D firade mamma lite, kollade på lite film under förmiddagen, gick sen ut och fota lite vår/sommarbilder, sen så kom Vickaaan :D<3 jättelängesen man var med den underbaringen! vi gick upp till sandevi, tänkte kolla på en match där men drog hem, hehe pallade inte (a) eller hem och hem, vi satte oss och snacka och lite så :) alltid lika skönt att snacka med henne!<3

men nu så hamnade jag här , igen.. hehe :) men bildinlämningen tills imon är faktiskt klar :D bortsett från att jag inte har färglagt den och jag vet ju inte än hur jag ska göra det så jag får la se imon :) haha, det löser sig nog iallafall! :D

nu snart så ska jag la bara kolla över bilden en gång till, plugga lite franska eftersom jaginte har nån aning om när jag ska göra omprovet :o haha :P men ahh, det löser sig nog också faktiskt ;) men jag ska iallafall plugga lite idag så att jag är beredd på allt :D haha!

imon efter skolan så är det klippning som gäller för min del. Fanny&Linnea joinar och kollar på och sen så ska vi nog hitta på nått :D ingen aning om vad än men något kul blir det nog iallafall :d eftersom det är dem jag är med lixom ;) så det blir nog bra :D annars blir det en chill dag i skolan imon :D får nog reda på lite prov och inlämningar och sånt tror jag :) och jag tror inte att det blir så mke läxor eftersom vi är typ klara med allt man ska förutom i svenskan då men allt sånt gör vi på lektionerna :D så det blir nog en riktigt chill och kul vecka :D
men framförallt mycket TAGG till liseberg asså , gryyymt kul ska det bil (L)


ha det underbart, puss<3

ÄNNU EN FANNY&LINNEA DAG!

som vanligt är dagarna med dem mycket trevliga! :D
dock inte så många bilder denna gången! :(<3


GRILLNINGEN!

grillningen med Jessica, Emma, Lovisa, Amadeus och Andreas! :D<3
dock fick jag bara suddiga bilder på Jessica :( så det finns inga bilder :(
men hon var med iallafall!<3
+ att det finns egentligen såå många fler bilder, men mångamånga oanvändbara :/
så ah! :)


FANNY&LINNEAAA DAGEN!

en vanlig dag med fanny&linnea! :D<3
superskojj som vanligt!<3



BILDERBILDERBILDER!

nu är det såhär att nu kommer inlägg med massa bilder.
vet inte än hur många inlägg det blir det beror helt på hur många dagar jag har som jag inte har lagt upp bilder ifrån ;o haha som jag har fotat på vill säga ;d och lite beroende på huur användbara bilderna är xd haha (A) heheheh.

hoppas ni gillar det! :)<3

vad händer idag..

... jo, idag rä det såhär att det inte händer någonting :o haha, ska fira mamma lite i eftermiddag och så:) det var först tänkt att jag skulle kolla match på Sjöbo med Martin,men jag insåg att det inte kommer finnas nån tid med det idag :( sen så blev allt som det blev..
men lite presenter till mamma har det blivit iallafall fast dem ska lämnas lite senare! :) sen så är det såhär att vi hade nån bilduppgift tills imon :O haha fast jag hade ingen aning om det så jag fick reda på det i fredags och jag har ingen aning om va jag ska göra :s haha! menmen ;p ska iallafall försöka få ihop nån liten bild idag iallafall men vettefan hur det kommer gå :s men det skulle vara kul att få med det på betyget så ska försöka! :D
näe men nu ska jag typ kanske lägga över lite bilder? :p haha till datorn och sen kommer nog bilder från förra veckans grillning om en stund ;d hehe, men så blir det nog eftersom jag inte har nått att göra, :)
kan hända att dagens outfit kommer idag också, who knows (; imon kommer den iallafall :D haha, asså morgondagens då ;)

ha det underbart, puss<3

The winner!

TYSKLAND, vinnaren i Eurovision Song Contest, Lena Meyer, eller vad hon heter :D haha jag tycker själv att låten är väldigt bra! dock tycker jag att Turkiet skulle vinna, men det gick ju bra för dem också lixom så ah :D hehe. tänkte att nu kommer låten här också, hoppas ni gillar den!




Eurovision song contest.

jaa, jag pallade faktiskt inte att kolla klart :o haha, jag såg inte ens alla bidrag, jag gick upp när jag insåg vilken jag tyckte var bäst, jag behöver inte ens se dem andra!
det fanns otroligt många bra och otroligt många sjuuukt söta killar verkligen (a)
men gruppen med ALLRA bäst låt var maNga, gruppen från Turkiet.
jag verkligen älskade låten och den skiljde sig ifrån mängden. eftersom det mesta innan den var balader, däremot var det vissa otroligt bra balader verkligen! :D haha , norges bidrag var otroligt bra också så den blir nog ganska farlig :o och tysklands bidrag ÄR bra, det vet jag redan ;)
menmen, vi får la se imon vem vinnaren blir. :) hoppas verkligen det blir nån som är värd det iallafall!

nu ska jag bara chilla lite, sitter faktiskt i sängen redan så jag lyssnar på lite musik, chattar lite och kollar runt. speciellt på Facebook. det är verkligen mitt liv! :o haha sjukt bra sida det där verkligen!
ska nog få upp humorn lite om en stund också och kolla lite Björn Gustafsson :D haha, han är ju bara för otroligt bra!

men på tal om det där om att skriva om en person, det gick inte så bra. men jag ska verkligen börja med det snart :) KAN hända att det blir udner sommaren :) eftersom det är ganska mycket nu innan sommarlovet och då kommer det bli en del att blogga om bara då lixom. så ahh, jag får se hur det blir iallafall.

ha det underbart och sov gott, puss!<3

Majken&de andra kusinerna!



lilla Majken!<3


lite skillnad på händerna<3

Majken<3

Majken i Lisas famn<3

Majken&Lisa<3

Lisa&Blenda<3

Vera&Blenda<3

en mysig eftermiddag!

det blev en riktigt myysig eftermiddag hos mormor&morfar med ninni, jörgen, joel, therese, mamma, nellie, julia, lisa, vera, blenda, majken, mormor&morfar! :D riktigt mysigt var det! lekte med småkusinerna, pratade med de vuxna och julia&lisa mycket och satt och gosa med Majken! första gången jag träffade lilla Majken också, bara 2 veckor gammal och så ootroligt liten verkligen. men såå mysig. just nu har jag typ precis kommit hem, jag och mamma tog en promenad hem men nellie har skadat foten så hon åker nog ner sen (:  väldigt intressant i know!

ikväll händer nog inte så mycket, blir nog chill och kolla TV och så. är otroligt trött nu faktiskt. har vart mycket oro och sånt nu ett tag men det är över, eller oro och oro, besvikelser, jag har vart arg, oså typ :) haha men det är typ över :p hihi.

men nu kommer lite bilder på Majken och ångra andra av kusinerna. bilderna är tagna med iPhonen så dem är inte kanonbra, men men :) haha!

ha det bra<3

en riktigt trevlig dag!

sitter just nu här i soffan,lite lagom trött sådär (a) haha fattar inte vad jag gör uppe såhär tidigt men mamma, pappa och liam ska snart på brakompis cup :D liam ska spela så vi får väl hoppas att det går riktigt bra för honom! :) så jag och nellie kommer att va hemma så vi ska la fixxa lite och fixa oss också, för vid 12 tyyp drar vi till mormor&morfar, eftersom det är morsdag imon så ska mamma, moster och morbror fira mormor :D så då träffar jag ju kuuusinerna och även den lilla nya som jag sa igår :D<3 mycket trevligt ska det bli verkligen! så då blir väl vi där uppe ett tag, inte liam och pappa dock, dem ska på monsterjam i göteborg! :) hehe. men det blir nog bra alltihop :D

ikväll händer nog ingenting speciellt precis, blir nog chill och så :) kolla lite tv, eurovision song contest är ju idag också! :) total skandal för sverige vafan, blir ju inte alls lika kul att kolla nu när vi inte har nått tävlande bidrag från sverige. asså synd att dem inte skickade med Salem Al Fakir istället, jag tror att han skulle lyckas otroligt bra verkligen! han är ju sjukt bra också så det skulle ju göra saken ännu bättre :) hehe.

men ikväll kommer nog iallafall lite bilder. några från förra veckan, hehe grillkvällen där och antagligen några från idag också :D eftersom det säkert blir några bilder på lilla majken :D hoppas jag på iallafall! :)

ha det underbart, puss<3

some muusic!












mina favoritlåtar för tillfället! lite blandat med artister och typ av låtar.
men man måste ju variera sig lite (;
hoppas ni gillar det!

puss<3

todayayayayayyay.

haha jag har inget liv men okeeeeeeeeyyyy (a) dagen idag var jättebra i början :D på mitten blev det sådär , sen ltie sämre och sen superbra :D haha :D det finns massa positiva saker i mitt liv just nu, haha :D det finns alltid något negativt men det positiva tar absolut över verkligen! :D

dagen började med skola, inte så jättekul (; men sen så hade vi lite svenska och musik oså :p sen så gick jag och hämtade brorsan efter skoolan, haha vi gick och köpte lite fika, träffa på amadeus och amanda och lollo och andreas och philip på ICA så snackade lite med några av dem :D sen så kom jag och brorsan hem och fika lite och kolla film, sen så kom mamma hem och så gick vi och hyrde film, sen så gick jag till amandas mamma affär där amanda&lollo var :D vi skrattade och pratade och massa aasmycket :D haha, riktigt roligt , och skönt typ :)
sen så gick jag hem och nu kollar jag tv och sitter här och lyssnar på musik :D haha väntar på att nån kul ska in på msn också ;o

men sen så har jag idag även planerat liseberg med flickorna, blir antagligen jag, hanna, linnea, fanny&vickan som åker :) hoppas verkligen på det iallafall!<3
så det ska bli sjukt kuligt :D

ah, nu ikväll blire myskväll med go mat, film, talang och ah, som en fredag vill säga :D dock är ju inte nellie&pappa hemma eftersom dem är på nellies klassresa till liseberg;)
men jag, mamma och brorsan är hemma iallafall :D så det blir nog mysigt! :)

och imon får jag träffa lilla Majken! :D har inte träffat henne nån gång ännu men imon blir det av iallafall! och sen får jag ju träffa alla andra underbara kusiner så det ska bli jättemysigt! :)

ha det bra, puss!<3

en helt otroligt kul dag!

haha denna dagen har varit helt otroligt kul! haha :D har haft dans hela dagen i skolan idag :) halva våran klass dansade med B&D och andra halvan med E&F, jag dansade med B&D :D haha först dansade vi bugg, riktigt kul tyckte jag faktist :p haha vi dansade typ i 1 och en halv timma och man blev ganska yr till slut (a) haha men det var riktigt kul iallafall :D haha amadeus var ju klart bäst fan :p! sen så när vi hade dansat där så gick vi till aulan, där skulle vi dansa salsa. även där dansade man med massa folk och nu kan man ju faktiskt några steg också :D haha jag tyckte att det var riktigt roligt! lite trångt dock :p haha men skojj vare :D sen så gick vi och åt och sen hade vi street, med alla 8or, haha jag amadeus och martin var helt klart bäst på det, ingen protest på den saken assååhh ;) sen så hade vi " Battle dance" eller vad det heter när man stog i en ring oså skulle men gå in och dansa :D haha bara killar gjorde det först men sen delades vi in i grupper och skulle göra en 8;a takt :p haha och sen så typ stod vi i ring igen så fick man gå in typ i grupp, jag louise amanda och amelie gick in och herregud asså ;) haha sjukt sexxigt, right? ;) hahaah :p näe men det var sjuuukt kuligt iallafall! :) sen så gick jag med linnea och snacka en stund och sen så gick jag till läkarn och tog leverprover, får svaren imon, och då även svaret om jag kan åka typ saker på liseberg och så :/ hoppas på nått positivt iallafall! :p hehe!

men imon så blir det en mysdag, först skolan då och sen hämtar jag brorsan och är hemma med han till 2, sen kommer mamma hem sen så har vi typ en mysdag. blir film, spel med brorsan och massa :) syrran&pappa ska med syrrans klass på klassresa till liseberg vettnii ;D haha , väldigt intressant :)

sen så har jag funderat på om jag kanske kunde skriva om lite folk här på bloggen? att kanske ta en person iallafall varje eller varannan dag att skriva om :) och då menar jag mina typ bästa eller närmaste vänner oså :) även killar&tjejer blir det ju isåfall dårå :)
tycker ni det låter som en bra idée? :)

sen så kommer lite låttips senare idag och jag hinner :D hihi!

ha det bra, puss<3

sjukt kul dag!

dagen idag har faktiskt varit väldigt väldigt bra :D haha jag har inte riktigt förstått vad det har vart med mig idag men jag har vart helt konstig verkligen :O haha! jag har typ flummat och skrattat åt allt verkligen :o helt sjukt! men dagen idag började med NO, hade typ nått provaktikt med kretsloppen och massa i biologin (; haha och sen så hade vi franska, franska förhör hade vi :P inte kul, men det gick nog okej iallafall :D men sen så hade vi idrott, jag var med linnea typ, gustafsson, vi satt och kolla när alla andra höll på , eftersom jag inte får vara med :( haha! sen så kom Ida också, så vi satt och kolla på när alla typ friidrottade och massa :D sen så gick jag, linnea&hanna och käka, haha, jag typ dansa och massa, i salen, eller asså innan vi bytte om och typ skratta åt massa :s haha sen så gick vi och köpte glass (a) mums! sen så typ hade vi matte, jag HADE PROOV! :o haha, det gick faktiskt bra, jag fick 24 av 20 så jag fick VG, eller jag fick runt 20 :D haha så jag vet inte om jag fick mer eller mindre :P haha men det får jag nog reda på nån gång :D haha jag är sjukt nöjd iallafall :D sen så hade vi so och då ahde vi nån lek eller nått :D kulkul! och sen så hade vi svenska, kolla på nått ordprogram, så det var chill som faen!

sen efter skolan så gick jag, linnea och fanny till firsören och jag beställde en tid, så på måndag blire klippning som gäller :D hihi! sen så gick vi hem till mig och typ chilla. snacka om liseberg och satt vid datorn och typ flumma :D haha sjukt skojjj vare iallafall!hhihhi.

och idag börjar jag ett nytt liv faktiskt, ett bra, positivt och kul liv :D hihihi.

imon blire dans heeela dagen i skolan :D bugg, salsa och street står på programmet och sen efter skolan äre dags för läkarn och ta leverprover :( gör ont som faen, men behövs dock.

ha det bra, puss<3

gårdagen..

blev verkligen inte alls som jag tänkt mig. så jag känner faktiskt inte ens för att skriva vad som hände. men lollo gjorde dagen bra iallafall! men resten ska vi inte snacka om.
när jag sen kom hem från sjömarken så hade min mobil börjat lagga ): så den hade laggat fast så jag kunde inte göra nånting. men så såg jag att man kunde återställa den på itunes så jag gjorde det så nu funkar den igen (L) haha skulle faktiskt inte klarat mig utan mobilen;p hihi!
men sen gick jag en promenad och sen på kvällen blev det chill och skype med linnea(;

men idag så var det ju skolan som var tänkt. emn jag vaknade imorse efter en nästan sömnlös natt av funderingar och hemska drömmar och så hade jag ont i magen som jag har haft mycket det senaste. så det blir faktiskt ingen skola idag. det negativa är att jag ligger efter med två prov och jag kommer bara komma efter hela tiden och det är verkligen inte bra eftersom att alla betyg sätts nu :( fan säger jag bara!
men idag hade jag iallafall tänkt att försöka få ordning på engelskan. iallafall idag eller imon då, eftersom jag inte har nånting här hemma.. så ah ): menmen.

nu ska jag typ göra nånting, hehe.
bilder kommer på bloggen från i söndagskväll, dem kommer upp lite senare idag:)

ha det bra, puss<3


daagen planer!

dagens planer hamnar i sjömarken (; där blir det schteek och chill och kanske lite bad med lovisa :D alltid lika kul med den tjejen så jag antar att det blir skojj idag också!
kvällen igår, blev ju som ni vet, otroligt lyckad! :D ser verkligen fram emot ytterligare en sån kväll som kanske blir nästnästa vecka :D om alla kan och allt vill säga!
men som sagt, idag blir det sjömarken, till lollo och chiilllaaaa!

puss&kram<3

nya!

dagens planer är nu faktiskt klara! i think ;D haha :D
blir antagligen, om jag&linnea och så kan, grill och chill på stranden (; sen sleeppar jag hos linneaa :D superkul blire nog! :) hehe!
men nu om en stund så ska jag typ käka, grillat kött & risonisallad, kan det bli bättre? nej! haha :D och sen så ahh, ska la jag fixa mig och typ chilla, sola lite kanske om vädret ger med sig coh släpper fram merameramera sooool :D hihiih! ha det undebrart alla!
för det ska jag :*


dem planerna försvann tyvärr.. lite problem från min sida uppstod så ahh (:
men sen så smsa emma&lollo och frågade om jag ville va med henne, jessica, amadeus och andreas :D så jag åkte till sjömarken med jessica vid 8, träffade lollo och gick till stranden, när det börjar ööösregna och åska :O hahah xd jag gick i regnet typ heela vägen hem till emma och var helt dyngsur när jag kom fram xd hahahah (A) men sen så blev det superfint väder, så vi drog n er till strande allihopa och där grillade vi :D jag åt korv med bröd jag, traditionella grillningen you know ;) hehe!
sen så typ chilla vii :D haha fast tyvärr drog jessica :( men sen så sjöng jag, amadeus, andreas, emma&lollo allsång på bryggan där vi var och massa kul :D haha och sen så badade emma ;) hehe! inte jag :p eftersom jag är sjuk fortfarande ;( usch!
men sen så var klockan typ halv 11 och emma hade precis badat så då drog vi, emma&lollo gick till sig så var jag med amadeus och andreas en stund :P haha till 11 typ ;D så kom pappa och hämtade mig :) och nu hamnade jag här :) väntar på att snacka med Daaavid på skype, men han är seg som faaen :o hehe!

men imon så blir det nog att vara med lollo i thiiink :D hihi! vad vi gör är oklart, men dt blir alldeles säkert nått kuligt, som vanligt :D

ha det underbart, och tack folket för en underbar kväll (L)

tha plaaans!

dagens planer är nu faktiskt klara! i think ;D haha :D
blir antagligen, om jag&linnea och så kan, grill och chill på stranden (; sen sleeppar jag hos linneaa :D superkul blire nog! :) hehe!
men nu om en stund så ska jag typ käka, grillat kött & risonisallad, kan det bli bättre? nej! haha :D och sen så ahh, ska la jag fixa mig och typ chilla, sola lite kanske om vädret ger med sig coh släpper fram merameramera sooool :D hihiih! ha det undebrart alla!
för det ska jag :*

puss!

VÄDRET(L)

oohmaagaad, jag älskar vädret (L)

gårdagen blev riktigtriktigt lyckad! kvällen var underbar :D haha sjukt kuligt, synd bara att jag var tvungen att åka hem så jävla tidigt bara :( usch! haha men det får göras om snart tycker jag (y)

dagen idag blir lite matteplugg faktiskt, samma sak händer imon :) sen ska jag la se om nån känner för att ses senare, och ikväll mayybee :) skulle va kuligt! hehe.

näe men nu snart ska jag ut och sätta mig på altanen, och bara njuta av det underbara vädret! hade tänkt att KANSKE försöka fota lite idag,inte säkert att det blir så , men om så kommer bilder senate (y) hehe.
ha det bra!

pussss&kram!

snabbis!

sitter hos amelie med henne&looviisaaa :D dagen idag har vart chill som faen! blev staden med amelie och lollo på förmiddagen, köpet blev en ny bikini :) grymt varmt idag också :O haha och sen åkte jag hem o käka och sen så gick jag hit och nu sitter vi här. väntar på amadeus&andreas, känner att det blir en riktigt bra kväll ikväll verkligen! :D hihihi. 
blev bara ett snabbt inlägg nu, skriver mer imon babeesss.

puss&kraaam<3

bad update? haha!

sjuuuukt dålig uppdatering, I KNOOOW!
men nu är det såhär att det har åskat typ 24/7 i några dagar så allt har vart lite weird och jag har inte haft tillgång till internet vettu ;O haha!
men två superbra dagar har det vart faktiskt :d jag blev klar med min klänning igår :D haha den jag gjorde på slöjden. och sen så hade vi massa lektioner tyyyp :) haha men jag fick omprov i franska :U hemskt :( haha! men jag är typ bra, men jag hade inte pluggat så bra till detta provet så jag antar att jag fick skylla mig själv. men efter skolan så var jag med emma&hanna faktiskt :D vi typ chilla som faen ;D haha i åskan :o haha men dem drog vid 4 så käka jag och sen så gjorde jag klart SO-inlämningen och skickade in kyrkbesökssaken och so inlämningen till anna och så var allt det klart :D
men idag så var jag i skolan först eller så ;D haha hade massa tråklektioner med kl. 12 så skulle vi fira att skolan fyllde 40 år ;) det var sång och dans och massa och alla var väldigt duktiga verkligen :D och sen sjöng vi för skolan och sen så drog jag, hanna, lilli, fanny&vickan till staaaan :D hihihhi! vi hade massa kul och sen vid 4 så åkte jag vickan&fanny till knalleland :D vi käkade på Eat och herreguuuud va det var kul :D haha längesen jag skrattade så grymt mke som jag gjorde då (A) hihihi! sen så kollade vi i lite affärer och sånt :D mina köp idag blev berlocker från mitt presentkort. några från Pandora :D hihi och sen så ett spetslinne från Carlings :D jag är kär i det :) hihi sen så hittade jag massa skor och väskor och massa som jag skulle vilja ha men jag får nog köpa det någon annan gång antar jag ;)

nu ska jag kolla på talang, så ha det bra allihopa :D

puss&kram<3

GRATTIS BABE!

stort grattis till fannyyyysvensson, 15 år nu hörruuu du!;)
och stolt som man är fick man äran att vara med henne en sån underbart fin dag som denna.
vädret är underbart och allt är bra ;) typ. hehe ;D

alla som ser detta säger grattis tycker jag! pusshejj;*



KONFIRMATIONSBILDER!

haha nu äntligen kommer några konfirmationsbilder, både på mig och några utav dem som var där, absolut inte många men på några iallafall :) Sötnosen Vera fick bli på några bilder, sjukt söt! hihi, lillkusinen (L)

ha det bra! <3





sjuuukt fina , iii know ;) hehe!




kulkulig dag!

dagen idag har vart riktigt bra :) mornarna är dock sega som fan. men för vem är dem inte det lixom.. menmen (: men sen så kommer fanny som vanligt på morgonen och då blir det kul :D haha! sen så gick vi till skolan. i skolan var det rätt chill idag faktiskt. hade praktiskt prov på Hemkunskapen. jag fick göra typ vad jag ville med Nötkött :o haha vi var själva, så jag gjorde biffstroganoff :) haha jag är faktiskt nöjd :L hihihi!
men annars hände inget annat speciellt såå... haha! men efterskolan, då blev det andra bullar ;D haha näe men skit samma :) haha, men jag var med vickan&linnea först :L så gick vi till linnea och åt mat (a) hehe sen gick vi till ICA och köpte äpple och choklad och träffade jossan :D och sen åkte jag, linnea, jossan&vickan till sjööömarken och chilla :L vi typ var på stranden och ahh, haha linnea fick damp typ (a) hehe men jag hade riktigtriktigt roooligt (A) hihhiihhi.

imon så händer inte alls mycket, jag vill verkligen träffa martin men jag vet inte om det blir av. för jag pallar inte åka till stan så isåfall får han typ komma hit men ahh. hehe (a)

men iallafall, ha det bra, puss<3

ROLIGASTE!

haha denna dagen har nog faktiskt vart den roligaste dagen på mkemekmkemkemke läänge :D haha eller morgonen var trååååk :( men sen kom fanny :D så gick vi till skolan vid 9 och sen så hade vi engelska och sen gymnasieprat istället för bild och sen franska, hade prov och det gick åt ....... men sen så hade vi svenska, inlämning + att jag fick tillbaka min bokredovisning, VG hade jag :D superglad, sen hade vi so och no och sen slutade vi. sen drog jag till staaden med lollo, haha,:D och sen när vi typ hade kommit in så kom amanda ocksåå :D haha vi skulle äta på donken, haha roligaste ever, haha men jag kommer inte skriva vad här men vi skratta så vi dog typ (a) haha, sen så gick vi runt lite på stan och så :D lite köp blev det, foundation, till syrran. och sen så ett par skor och leggins, supernöjd e jag :D haha :D sen åkte vi hem och nu hamnade jag här :)
hihi, imon är det skola igen, kul fan :D haha :D

ha det bra, puss<3

KONFIMERAD (L'

jaa, nu är man faktiskt konfimerad (y) jag är riktigtriktigt nöjd med mitt framträdande och solosången och allt vi sjöng med tjejerna och så :) detta e verkligen ett minne för livet, ett BRA minne för livet! efter konfirmationen så tog typ alla kort på oss xd haha, men sen så åkte vi hem till mig, jag och min släkt och hanna, fanny, vickan, lilli, emma&lollo! :)<3 vi typ åt lite och prata och massa.:)
men guud vad jag blev trött, jag är helt slut nu.. det måste vara för att all nervositet har runnit ut och all min ork rann tydligen ut också då :( haha! så det blir faktiskt inga bilder idag, för jag ska duscha, äta, plugga lite franska och sen bara chilla faktiskt. orkar ingenting annat! haha.

ha det bra, puss<3

KONFIRMATION (L'

nu är det dags för konfirmation! eller ahh inte riktigt än men jag håller på att fixa mig och lite så nu :) blir lockigt hår och sen dära klänningen ni vet!:) antagligen så kommer det bilder ikväll på konfirmationen eftersom syrran har blivit anlitad som fotograf, av mig asså ;) haha :D
hoppas så otroligt mycket att denna dag blir så bra som jag har tänkt mig för jag tror verkligen att den kommer bli jättebra! är så otroligt nervös för att sjunga låtarna men det löser sig säkert när vi väl är där :) haha!
men nu ska jag gå och byta om och fixa lite oså, för vid 09.20 så åker jag&emelie dit upp och fixar oss med kåpor och massa :) men vi ses!

ha det bra, puss<3

superduper bra dag!

haha dagen har vart helt kanon, underbar hittills :DDD började morgonen med att vakna&gå upp och duscha. sedan käka jag frukost och fixade mig :D och sen vid halv 10 så hämtade mormor&morfar mig och nellie så åkte vi till Fristad och hälsade på gammelfarmor Maja :D hon blev riktigt glad över att se oss, har inte sett henne på jättelänge!:) så vi satt och prata lite, fikade och så:) kunde dock bara stanna i en timma ungefär men det var riktigt mysigt :) sen så fick jag ett kuvert av henne också :D sen så åkte vi hem, haha och jag som inte klarade av att vänta med att öppna kuvertet, som jag skulle öppna imon, på konfirmationen asså, haha jag öppnade det i bilen (a) hihi, 400kr fick man , riktigt behövande och otroligt snällt<3
sen så när vi kom hem var jag hemma i typ 10 min sen drog jag till bussen och träffa emma&lollo :D<3 så åkte vi till stan för att gå på marknaden, vi gick runt och kollade lite, käka och väntade när emma prova kläder och så ;) haha lite köp blev det faktiskt, en skal till iPhonen, en plånbok som jag verkligen älskar, godis och sen så delade jag,emma&lollo på priset av en heliumballong (a)haha vi typ satt och prata lite på stranden i sjömarken sen ^^ gryyyyymt kul hade jaag :d och sen så sjöng vi lite :p sen så åkte jag hem (:
nu hamnade jag här och ska snart fixxa lite inför imon, bära upp lite saker på rummet och lite sånt, även bära ner ^^ hehe. mkemkemkemke som behöver fixas idag eftersom konfirmationen börjar kl. 11 imon :O haha jättesuperduper tidigt :p hehe!

men ha det bra, puss<3

OOJJJ, VILKEN DÅLIG UPPDATERING!

haha dålig uppdatering, men dagen ha vart full verkligen :o gårdagen också xd haha!
men till att börja med kan jag ju säga att jag har fått en ny liten kuuusiiin :D guuud så gullig hon är!
har sett bilder på henne för mamma var nere idag, men jag hade konfa genrep så ah jag kunde ju inte :(
menmen, sjukt söt iallafall :D

idag var det ju som sagt genrep, det gick riktigtriktigt bra! haha :D
jag typ grät efter att vi hade sjungit hallelujah :$ det lät så grymt bra verkligen :') åååhhh det kommer bli helt underbart på söndag verkligen., finns ingenting annat att säga om den saken :)
efter konfan idag, så tog vi konfa kort iofs, i våra kåpor (; haha, sen så tog jag av mig klackskorna som jag hade gått i i 4 timmar :o typ. asså daaamn vad ont man hade i fötterna, helt sjukt! men sen så åkte vi ner till sandared, jag emelie, ida, becca och anna :D och så käka vi lite pizza typ och sen köpte vi cola (a) oså åkte vi till ida och hade kul :D haha vilka ryck alla fick ibland. herregud asså ;) grymt kul iallafall! :)

men imon så ska jag åka och hälsa på gammelfarmor eftersom hon inte kunde komma på konfirmationen, lite synd :( men jag ska hälsa på henne imon iallafall och det ska bli mysigt :) sen så ska jag även åka in till marknaden med emma&lollo<3, riktigt kul :d och sen KANSKE kalas, eller så ska jag hjälpa mamma med allting hemma inför söndag :) hehe, behöver städa mitt rum igen :U uschuschusch! hehe.

men ha det bra, puss<3

VILL INTE MER..

asså usch, nu har jag fått vääärldens förskylning också, kan KNAPPT prata och allra minst sjunga :(
och konfirmationen är om bara 3 DAGAR, asså shit jag måste verkligen bli frisk till den för annars vet jag helt ärligt inte vad jag ska göra :( menmen!

gårdagen vet ni ju vad som hände typ, sen på kvällen så drog pappa, nellie&liam in på match så då var jag och mamma hemma, vi kollade på Tv och satt och pratade och lite sånt :) riktigt trevligt! sen så när dem kom hem så gick jag typ och la mig direkt och läste och lite så, jag läste faktiskt ut min bok igår, riktigt bra var den så jag börjar på 2;an nu :)

idag så händer typ ingenting, ska bara ta det lugnt och försöka vila upp mig till söndag.. ska antagligen städa mitt rum om jag orkar men det får vi se, antingen gör jag det idag , imon eller på söndag. mne imon så blir det ju iofs konfagenrep i sandhult så då ska jag la dit , så på lördag blire, i guess... menmen (:

ha det bra, puss<3

NU ÄRE LEDIGT!

nu äntligen är det lediigt! underbart:*
dagen idag har vart jättebra! dock känner jag mig lite sådär nu, känns inte så jättekul men ah.. hehe! så går det när man går till skolan när man egentligen borde stanna hemma:(
men vi började med att åka in till stan och där gick vi konstvandring och sen skulle jag och fanny gå och fota varsin staty, eller ahh, alla men jag gick med fanny xd eller ah :p vi tog den vid högskolan och en på stadsparksbadet ;) hehe! sen åkte vi tillbaka, eller jag köpte en fotlänk och sen spännen till konfirmationen ;D sen så åkte vi hem:D haha , vi käka och chilla och sen så drog vi till lektionen och fixade lite, men mitt blev ett helvete och allt förstördes när jag gjorde powerpoint om min konstsak xd haha! sen så kollade vi på cheerleading ;d grymt bra var dem! ;) sen så korades vinnarna i fotomaraton saken, haha det var inte jag och jag är typ glad över det xd fast jag var nöjd med bilderna :D sen så gick jag hem och nu hamnade jag här. ska la äta eller nått om en stund antar jag, men annars händer inte så mke idag ^^ hehe!

vad som händer imon vet jag inte riktigt än, var prat om att jag skulle vara med fanny men det beror på hur jag mår. sen så måste jag städa mitt rum ockås, haha, men det får också bli imon antar jaag (: för på fredag blire genrep för konfirmationen och sen på lördag blir det bara fix, städa överallt, fixa med bord och allt inför konfirmationen. haha :)

ha det bra, puss<3


TÄVLINGSBILDERNA!



skriver även hur min förklaring till bilderna var och vilka ord det va!
(:



Värme: Kärlek&Vänskap värmer som solen värmer blommorna.
Vi känner oss lika vackra som när de blommande blommorna.

lite osäker på vad jag skrev men typ..
Grodperspektiv : Att se vatten och grönt gräs
Är som en grodas paradis.

Vindkraft: Att naturenskrafter kan ge el, som kan lysa upp de mörkaste nätterna

Fart : blommorna blommar med fart, och molnen skingrar sig och låter solen komma fram.

Stentufft : I mängd är man stentuff.

Långt och Kort: Vissa kommer lång i livet och kommer längre fram.
Vissa lyckas inte lika bra och kan då hamna i bakgrunden




jag är nöjd!

TACK FÖR DAGEN!

dagen idag har varit väldigtväldigt rolig verkligen! började 08.45 och tog då bussen in till stan där vi skulle ha vårat fotomaraton :D jag fotade alla mina bilder själv och dem bilderna kommer lite senare! jag&linnea&victoria gick med varandra och vi hade väldigt kul och skrattade åt det mesta heela tiden :D men sen så träffade vi även fanny&linnea&hanna&emma och framkallade våra foton och tog bussen hem ;d sen hade vi lunchrast i 1och en halv timme så vi var hemma hos mig och sen drog vi till skolan :d träffade Vickan (L) hade mycket kul ! sen så gick vi till klassrummet och började med våra bilder :D
haha, och jag är faktiskt riktigt nöjd med mina tävlingsbilder :) jag tror inte att jag vinner men jag hoppas iallafall att man får någon röst (y) skulle vara skoj :)
sen så hände inte så mke, vi röstade bara i slutet och sen gick vi hem.
dock har jag feber nu igen, så om det blir skola imon det får vi se. jag hoppas självklart att kunna gå dit men det är inte säkert. men jag vill verkligen eftersom att vi ska utse vinnare och massa sånt då. så ah.
men nu kommer bilderna i nästa inlägg.

puss&kram<3

FOTO!

de här första fem bilderna är bilderna som jag tog med insperationen " knoppar brister " .
man kunde tolka det på olika sätt, jag tolkade det på sättet brister, iallafall med båten&bryggan!
hur vattnet brister när båten åker på sjön, och ett brustet hjärta.
knoppar har vi ju knoppar och sen på påskliljan har det redan brustit! samma sak med vitsipporna(:
vitsipporna, bryggan&båten var i svartvitt och det är dem tre bilderna jag har i tävlingen! :)





nästa tre bilder är för insperationen " in och ut, fram och bak ".
alla våra jackor är in och ut och fram&bak ;) haha, + att den är lite crazyy, som bilden skulle va!
och om ni märker så är det nån av mig,emma,fanny,hanna&linnea som saknas på varje bild!
det är pga att vi har tagit gruppens foto då, och jag var ju själv så den bilden jag inte är med på,
den är min :)



hoppas ni gillade dem!
imon kommer ännu fler bilder, puss<3

hemmahemmahemma!

hemma efter en gryymt skoj dag verkligen! det var självklart fotomaraton som gällde och det var sjukt kul måste jag säga. jag, linnea&vickan var ju helt klart bäst på att fota dem första bilderna :D och jag blev riktigt nöjd faktiskt :) sen så fixade jag&satte upp mina på ett collage, sen så blev det den andra uppgiften och då fick vi meningen " in och ut, fram och bak" haha vi typ gapskratta när meningen kom upp (a) hehe! men den skulle va lite crazyyy, var med hanna, fanny, emma&linnea då och det blev bra bilder :DD haha så jag är väldigt nöjd med fotandet under denna dagen ;D efter skolan så följde linnea&fanny med mig hem, riktigt trevligt med dem tjejerna och det var väldigtväldigt längesen nu (: så det var kanon!
sen så hände inte så mycket, vi gick och köpte glass och hoppa studsmatta och fotade och lite sånt :D haha!
alla såna vanliga bilder kommer ut på bloggen nästa vecka! eftersom veckans tema är foto så kommer det bara seriösa bilder denna veckan :p tråkigt kanske men what ever ;) ni får bilderna sen iaf :D haha!

snart kommer foto bilderna från idag, blir 5-8 st, får se lite :)
ha det bra, puss<3

skooolaan!

idag blir det tillbaka till skolan som gäller. gick upp halv 6 idag, ingen aning om varför men jag kände att det skulle vara skönt att komma upp i tid och bara kunna chilla. dock börjar jag 9 så ahh. men skit samma, alltid bra att vara i tid, right? :p
somnade dock vid 00 igår typ, efter att det hade blivit många sms med martin och lite annat folk<3 så nu har jag verkligen en del att fundera på även om det inte borde va det, eller jag vet inte men what ever (:
men nu om en stund ska jag börja fixa mig så jag känner mig helt klar när jag går till skolan, ska bli såå skönt att komma iväg idag igen. dock har jag väldigt ont i min mage hela tiden, vid levern&mjälten, eftersom dem är känsliga just nu, men det kommer la lösa sig, i guess..
fotomaratonet idag ser jag verkligen fram emot, och jag ser också verkligen fram emot att få träffa alla vännerna igen. vissa har jag lixom inte träffat på 3 veckor eller så. vissa har vart snälla och kommit och hälsat på :D och andra inte :R haha näe men ah xd (:  det ska bli kuliiigt iallafall!
annars händer inte alls mycket idag, blir som ni redan vet en dag hemma i eftermiddag eftersom jag sätter skolan i första hand! det kommer först nu dem närmaste dagarna , så ah! :)
och när jag ändå håller på så får jag säga Grattis till Simon idag också!

massa folk som fyller år just nu, och snart så kommer ju en liten kusin också, :D hoppas verkligen att den kommer nu snart :)

ha det bra, puss<3

KONFA ! SMINK&HÅR.


back to schoooooooool..

imon blire åååter till skolan och det känns oerhört bra faktiskt. sure man kommer sakna lugnet, men att få träffa alla vännerna igen slår allt!
dagen idag har varit väldigtväldigt lugn, jag fixade faktiskt mitt hår och sminkade mig för att se vad jag skulle ha på konfirmationen och jag kom faktiskt fram till vad och en bild kommer sen :D kanon! sen så har det blivit lite dator, tv, matlagning, och lite ah. känns som om jag behövde denna dag. dock är jag otroligt trött nu, det blir en tidig kväll, det är ett som är säkert. men sen så ska jag se om jag kan gå upp tidigt imon också. så det inte blir lixom, vakna, fixa sig, skolan, hem eller ahh ni fattar.. men jag vill kunna ta det lite lugnt med att fixxa mig och lite sånt (: så det känns sköönt(:

i skolan imon blir det som ni redan vet fotomaraton och sen efter skolan så ska jag inte göra nååågonting (: ska bara ta det lugnt och börja fixa lite för konfirmationen. kanske städa mitt rum? behövande maaayyybee (a) hehe. annars händer faktiskt inget mer imon..

funderar ju på vad veckans nästa tema ska bli och jag har faktiskt ingen aning :O haha. var ju filmer denna veckan och då blev det ju 3 filmrecensioner. hehe.. kanske inte så mke. men lite iallafall :D nej men just det nu kom jag ju på att veckans tema skulle ju vara foton! haha:D eftersom det är fotomaraton nu också jue ;D åh vad glad jag bilr att jag kom på det nu, jag skrev de på bloggen för några dagar sen emn jag hade glömt av det totalt :o scaary..  menmen (;

ha det bra, puss<3

chill idag kanskee?

idag blir det nog en riktigt lugn dag. kanske lite tv tittande och så bara men jag ska inte träffa nån eller nått, inte ens fixa mig idag hade jag tänkt. känns skönt att bara få en lugn dag innan allting drar igång igen (: sen så imon så blir det ju då fotomaraton med linnea&vickaan<3 kanonkul verkligen! ska bli skönt att komma iväg imon också, att gå upp tidigt och fixxaaa sig och allting ska bli helt underbart! haha :D sen så är det ju konfirmations veckan sen, så det blir en himla massa fix nästan heela veckan för att det ska gå ihop. Ca 35-40 pers blir vi på konfirmationen. det är superkul att det är så många som kommer :D bara inte massa blir sjuka eller nått nu :( det vore ju fruktansvärt tråkigt verkligen! men det får vi hoppas på att dem inte blir :)
sen ska jag ju få en liten kusin nu snart också, ska bli riktigt mysigt det också, hoppas verkligen att det händer många fler mysiga saker så kommer detta bli hur underbart som helst att få dra igång igen :D
men som sagt, dem 3 dagarna som kommer nu i veckan är elevensval och sen är det ju 2 lovdagar och sen helg så det är en bra vecka att starta upp med så jag inte blir för trött.
ska plugga idag också kom jag på nu -.- usch vad tråkigt, men det behövs dock!

ha det bra, puss<3

minnen kanske?

ah nu är det ju såhär att min blogg heter ju faktiskt www.mmmemoriies.blogg.se, ah precis, mmmemoriies=memories det vill säga minnen. så jag funderade på om man kanske skulle skriva om lite minnen här på bloggen. lite om vad som har hänt i mitt liv, både sorgliga, hemska, roliga, tråkiga, galna, ja lite alltihop. tänkte att det kanske skulle vara kul för läsarna också att få reda på lite saker om mig.
kanske blir så att det kommer upp lite pinsamheter och sånt också, funderar på't iallafall. men minnen kommer, och även minnen av personer, saker, djur och lite allt möjligt. vissa saker kanske är löjliga men jag tar åt mig om det är menat att vara sorgligt, så tycker jag att det är sorgligt. om ni tycker det märker ni själva och det har jag ingen som helst betydelse med om hur ni känner, men det kan vara lite skojj att veta lite saker iallafall. + att det blir lite variation på bloggen här!

ha det underbart, puss<3

TITANIC

nu kommer den sista filmrecensionen för den här veckan iallafall!

titanic är den mest underbara och romantiska film som jag någonsin har sett. jag har sett den hur många gånger som helst men oavsett när jag ser den så är det alltid lika underbart och tårarna bara rinner och rinner oavsett när. den är underbar!

filmen handlar om Jack Dawson som genom en pokerrunda vinner en biljett till båten TITANIC. han finner den underbara 1klass flickan Rose och blir genast galen i henne. dock har hon en fästman och de ska gifta sig efter titanic resan. men Rose får känslor för Jack och saker börjar hända mellan dem. dem träffas i smyg, och kärleken mellan dem blir bara större och större. när titanic går emot ett isberg och börjar läcka in vatten så håller Jack och Rose ihop. dock lägger Rose fästmans betjänt en Roses mycket dyra diamant halsband i Jacks rock så han blir arresterad och sätts i båtens arrest. där får han sitta medans vattnet bara läcker in. men Rose springer och letar upp han och får han där ifrån. men båten fortsätter sjunka tills den är helt borta. klarar dem sig? hinner dem med några av livbåtarna? se filmen!

posetivt: filmen är otroligt bra gjord och man känner känslorna till 100% när man ser den. och oavsett hur många gånger man ser den så är det samma känsla exakt varje gång. dem har gjort upp allting väldigt bra och det är ett väldigt bra roll av skådespelare.

negativt: det finns faktiskt ingenting negativt med denna film, den är helt underbar helt enkelt!

jag älskar denna filmen, oerhört mycket. jag skulle kunna kolla på den dag ut och dag in. jag har sett den hur många gånger som helst och ajg tröttnar aldrig, jag älskar den (L)

den får lätt 5/5 stjärnor. den är bäst <3


började bra, slutade...?

den här dagen började bra, asså från kl. 2 vill säga (a) haha för då åkte jag till emma :D sen så kom lollo också :D<3 typ bara några minuter efter mig :o haha coolt (h) haha näe men vi typ hade jättekul i början och allt var konstigt typ xd ahhah, emma hade typ sina konstiga stunder, heela tiden men what ever, (a) sen kollade vi lite film, inte alls länge, men se så gick vi och köpta mumsmums gooodis! supergott(y) sen så satte vi oss på en  busshållsplats och där satt vi xd haha, men vi snackade massa, om allt och inget typ :s sen så gick vi och köpte dricka och sen tillbaka till busshållsplatsen och sen åkte jag hem :)

nu på kvällen kommer det la bli tv tittande och så, med familjen i guess (: är sjukt trött nu iallafall, men det är ganska skönt för då somnar jag bra (a) hehe!

ha det bra,puss<3

KONFIRMATIONEN (L)

nu kommer bilden på mig i konfirmations kläderna! :)
hoppas ni tyckte det blev helt okej iallafall!


FUNFUNFUN!

dagen idag tror jag kommer att bli riktigt bra faktiskt :) vid 2 halv 3 så åker jag till sjömarken och är med lollo&emma och vi kommer säkert på nått skojj att göra, as usual.. haha :D alltid lika kul med dem tjejerna! fast innan det så blir det nog lite fix och funderade på att städa mitt rum, fast jag tror inte jag orkar det helt seriöst! haha. annars händer typ inte så mycket idag, blir mys med famijen och så ikväll!

detta blev bara ett snabb inlägg men ahh. jag ska även försöka idag att skriva in den 3;e filmrecensionen så att ni får den också. sen så kanske det kommer några nya låtar och lite så också, kan ju vara lite kul det också kanske? temat nästa vecka har jag ingen aning om vad det kommer bli, eventuellt foton eftersom det blir ett fotomaraton i skolan nästa vecka så kan det vara så att alla bilderna kommer ut på bloggen sen, så får ni säga vad ni tycker om dem :) kanske kan vara en kul grejj bara!

ha det bra, puss<3

trött&glad!

dagen idag är jag riktigt nöjd med måste jag verkligen säga:) lollo&emma kom vid typ 3 tiden eller nått tror jag<3 och då tog vi en liten promenad, gick runt lite i samhället, satt och snacka om det mesta. sommarn, lite killar inte mycket, skolan och lite annat skojj, konfirmationen också :p sen så gick vi hem till mig och blev helt konstiga xd lollo&emma typ brottades i sängen och sen typ gick vi loss på msn och ahh.. hehe! längesen jag skrattade så mycket verkligen :D sen så gjorde vi lite fejk saker och det var också lite kul (a) haha lollo och hennes galna idéer ;) sen så åkte dem väl hem vid kvart i 6 tror jag och då dukade jag och syrran lite och sen käka vi när mamma och pappa och brorsan kom hem. mamma hade köpt både en foundation och en mascara till mig, som jag beställt innan hon åkte (a) hehe, till stan asså xd

kvällen sedan bestod först en stund av titanic, (L) sen så gick jag ner, busade lite med brorsan och sen så kollade vi på talang. haha han lille killen, Omar eller vad han hette som härmade Ricky Martin var ju fööör söt asså (A) haha, sen så tyckte jag att reagge saken var grymma och nån mer , kommer inte riktigt ihåg vilken de var(; så bra minne har man, som en guldfisk typ -.- hahah!

men imon blir det sjömarken (L) där träffar man emma&lollo (L) och vem vet vilka mer man råkar på när man är där lixom. känns skönt att äntligen kunna göra saker igen, känns uuuuunderbart verkligen! och sen är det bara en dag kvar tills man återgår till skolann igen, kanon det också! fast att vi börjar med elevensval är ännu bättre! fotomaraton med vickan&linneaaa :D kanon!

ha det bra, puss<3

konfakonfakonfa!

jaaa, jag har gått runt och försökt öva in de båda konfasångerna länge nu och nu tror jag ändå att jag själv känner att dem sitter till 100%, tänkte att ni skulle få höra vilka låtar jag&tjejerna i konfan ska sjunga :) jag tycker själv att det låter väldigt bra när vi sjunger tillsammans måste jag säga! så det kommer nog bli kanon hoppas jag :D mne nu ska ni få dem två låtarna vi ska sjunga.
min solovers är den 4 versen på hallelujah, den börjar med    " well there was a time when you let me know... "
så jag hoppas verkligen att det kommer gå bra när jag sjunger den, så lyssna gärna! (:
det är en annan version av Hallelujah, inte den vanliga! puss<3






den andra låten heter "Concrete angel" och den är också otroligt fin, men lyssna på vad texten handlar om (L)

fotbollsbilder, brorsan (L)

och nu kommer några fotbollsbilder, på brorsan!
in action (h)











jag älskar min bror (L)


vårbilder (L)

nu kommer några finfina vårbilder, jag är faktiskt nöjd!<3



bilderna på min bror, dem ser jag också som vårbilder (L)
älskar dig brorsan<3

thaa songs!

favoriterna just nu (L)
och Alice, är en sjukt bra låt!











en ganska mysig dag!

dagen idag blev faktiskt ganska mysig, eftermiddagen iallafall :D alla mina kläder ifrån GinaT har kommit nu iallafall och jag är superdupernöjd :D provade allting och det kändes kanon! älskade verkligen kläderna faktiskt (: sen så blev det en utestund med brorsan när han kom hem. jag gick runt på vår såkallade "ö" och fotade lite vårbilder. sen fotade jag liam när han sköt lite fotbollar också, så det blev några härliga vårbilder faktiskt. dem kommer in på bloggen lite senare ikväll hade jag tänkt :) så då blir det både bilder&musik ikväll, haha ni måste verkligen älska mig just idag ;)
sen så blev det även lite spel med brorsan, vi spelade klassikern, " den försvunna diamanten" haha :d liam vann första gången och sen vann jag. men det var lite kul för i andra omgången så var det den allra sista brickan som låg kvar diamanten, men då vann jag faktiskt för jag kom i mål fööörst (A) haha så bäst är jag :L
senare ikväll blir det kanske en till filmrecension om jag orkar med det, men det är verkligen inte säkert (a)haha(:

men imon ska jag träffa emma&lollo en stund som ni redan visste, och ska försöka ta lite kort även då men jag får se hur det går eftersom INGEN av dem gillar min kamera (a) haha de nästan hatar den :P

sen så måste jag självklart säga grattis till min underbara hanna (L) 15 år idag!

fler uppdateringar med olika saker kommer ikväll, puss<3


trött, trött&åter trött

asså varför ska sjukdomen göra en så fruktansvärt trött heela tiden :o
jag går och bara är trött, asså jag klagar inte ens på att jag är tvungen att vara hemma länge för att det är så sjukt skönt att bara kunna gå runt. och jag är en sån som alltid är ute och är med kompisar och nästan aldrig har en lugn stund. nu har jag haft lugna stunder i en vecka och jag klagar verkligen inte :O asså det e fan sjuk. men dagen idag har bestått av en liten tripp till ica på morgonen, vilket som var ett misstag eftersom jag fick sjukt ont i magen sen fast det gick över, asså med magen menar jag där uppe vid levern&mjälten eftersom dem är drabbade av sjukdomen.. sen så blev det lugnt här hemma. försökte plugga lite men det slutade med att jag skrev några sidor i dagboken om lite som har hänt och massa :) sen så har det blivit mycket TV tittande och sånt också så det har vart riktigt härligt idag måste jag säga, morgondagen består av en lugn morgon och sen ska jag träffa emma&LOLLO :D lollo har jag inte träffat på 3 HELA VECKOR nu, saknar henne massa :) så det ska bli mysigt, och emma var också ett tag sen jag träffa, en vecka typ så det ska bli kul (: vettefan vad vi ska göra eftersom jag inte får göra så mke men kanske blir en lugn promenad eller nånting! hoppas att det blir riktigt kul iallafall.

asså jag vet att det har blivit lite snålt med bilder nu det senaste men då tänkte jag att några låtar kommer det i eftermiddag eftersom det blir en hel del musik. kommer också en till filmrecension sen, vilken film får ni se då, men jag grät så tårarna sprutade igår kväll så ahh (a) haha har aldrig gråtit så mke för en film och ändå så har jag sett den 3577497805978 gånger typ ;o haha, lite kul men aja, den är underbar!

nu ska jag faktiskt försöka läsa på lite för konfirmationen och sen ska jag laga maat :) och sen funderar jag på att kanske gå ut en liten stund, men får se hur det blir :)

puss&kram<3

2012

jag tycker att filmen var riktigt,riktigt bra. den får en verkligen att gripas med och får en själv att sitta och hoppa i soffan av stress, panik och nervositet. jag tycker det är bra att dem har gjort nånting om verkligheten. jag älskar sådana filmer. det kändes väldigt läskigt att veta att en del av det som hände, eller ganska mycket, faktiskt kan hända med oss om några år. det var läskigt!

filmen handlar om jordens såkallade undergång år 2012. det är en familj som försöker överleva den och hamnar hela tiden i situationer man inte förväntade sig. man bara ser hur all mark ramlar ner bakom dem när dem kör med bilarna på vägen. broar rasar, sprickor blir i marken, vulkanutbrott blir det på olika ställen. stora askmål söker sig över hela jorden och vattnet blir till flodvågor. dem försöker ta sig till arkerna. men dem är byggda i kina och det är lång tid att färdas dit. dem får tag i ett plan och barnens mammas pojkvän flyger dem en bit sedan byter dem plan och dem & en till familj försöker ta sig till kina. men lyckas dem?

positivt: allt är så otroligt bra gjort och allting känns så verkligt. man sitter och är helt spänd och jag lovar att jag vände mig i soffan hur många gånger som helst bara för att få det att gå fortare och för att det skulle gå bra för dem lixom. jag tycker även att det var bra av dem att dem tog just barnfamiljer, det blir mycket mer spänning då. och jag tyckte att hela filmen var allmänt bra!

negativt: början var liite seg. fast jag tror att det var nödvändigt för att få resten att bli så bra som det var. vissa saker kunde man ha gjort litelite, hur ska man säga, mindre läskigt. haha, att få bara några få stunder då och då då man inte behöver sitta och fundera särskilt mycket.

men denna filmen var bland dem bästa jag någonsin har sett. och jag gillar när man bara sitter och kan inte sluta röra sig och man själv känner panikkänslan i kroppen. sådana filmer gillar jag och denna filmen passade verkligen för det så det var en riktigtriktigt bra. och ja, jag ska se den mångamånga gånger till eftersom vi ska ha den hemma hela veckan! uuuuuuunderbart!


konfaträff!

jag drog iväg på konfaträffen idag faktiskt :) och det ångrar jag inte! jag hade otroligt kul, som vanligt, med ida, becca, anna&emelie :D vi planerade nästan allt inför konfirmationen, bara typ 1 och en halv vecka kvar nu jue! dags att börja öva lite själv oså nu faktiskt :) har lite problem med min sångtext ännu känner jag och nu ska jag även öva in allt jag ska säga i början.. tur att man har lite tid hemma nu i några dagar iallafall :D haha! annars finns det inte så mke mer med konfirmationen att fundera på, endast hur jag ska se ut :o haha det har jag funderat på ett tag nu och ärlig talat så har jag inte kommit fram till någonting än !:( asså jag funderade på några få lockar, uppsatt lugg och locka lite på sidorna, vilket jag skulle tycka var väldigt fint men jag har inte tillräckligt långt hår, men det är väldigt tråkigt att bara sätta upp eller ha det utsläppt också, sure att man kan fixa lite men jag vet inte riktigt vad :/ haha men jag kommer nog på något snart ska ni se!:)

resten av veckan vet jag faktiskt inte alls vad jag ska göra. har inte träffat nåra av vännerna, förutom på konfan, över huvudtaget denna veckan.. väldigt tråkigt men det finns inte mke som jag kan göra åt den saken. dock fick jag feber när jag kom hem från konfan, så det märks ju fortfarande att ajg inte kan göra nånting :( det är verkligen så sjuuukt tråkigt. men det finns inte heller mke att göra åt den saken. blir bara mer vilavilavila :)
huvudvärken börjar komma tillbaka nu också.. usch. och jag sjöng förjävligt på konfan idag också pga att jag är så tjock i halsen ): asså fan vad jag hatar denna skiten, men what ever..
imon så ska jag kolla på filmer och plugga lite, och läsa den bästa boken i världshistorien, shit vad jag älskar den (L) om ni läser nått annat inlägg så vet ni ;d haha..

ha det bra, puss<3

Avatar!

filmen avatar är en riktigt bra gjord film. det är otroligt bra gjort med alla specialeffekter och nästan allting som man ser är datagjort. och det är gjort helt underbart bra.

filmen handlar om en kille, vid namn Jake Sully.han är en föredetta marinsoldat men han skadade sina ben och kan inte länga använda dem. men när hans bror dör så tar Jake hans jobb som en forskare och ska in i en Avatars kropp och ska leva med dem på planeten Pandora. han lär sig allt som har med dem att göra och får dem att lita på honom. han blir en av dem vill säga. men marinsoldaternas enda skäl till att dem vill ha in Jake i deras kropp är för att sedan kunna ta en typ av sten därifrån. eftersom det är värt otroligt mycket pengar. men Jake blir förälskad i en tjej där och tar sedan upp krig mot människorna som försöker ta den här stenen. men lyckas han?

jag måste erkänna att jag blev besviken när jag såg den. man har hört att det är den bästa filmen någonsin och att alla tycker att den är så himla bra. visst, jag tyckte att den var bra, men jag trodde att den skulle vara så mycket bättre än vad den faktiskt var.

positivt: man fångas av historien och önskar att man var en Avatar verkligen. och man känner nästan deras känslor för varandra och deras förtroende för Jake. och man vet Jakes tankar kring allting och så. det är otroligt bra gjort med all teknik och det ser verkligen ut som verklighet. det ser inte datagjort ut så det har de gjort riktigt, riktigt bra!

negativt: den var krånglig att förstå eftersom han hela tiden skiftar från Avatar kroppen till sin vanliga kropp. det var krångligt att veta när det var vilken och varför han återvände. däremot tyckte jag också att det skulle vart lite häftigare, lite mer äventyr där man själv verkligen känner känslan av friheten. jag tyckte inte att det fångades upp så bra.

filmen var som sagt enligt mig sämre än jag hade föreställt mig, men det är ju bara min syn på filmen. jag har hört av alla mina vänner som har sett den att den är kanon bra och allt, men jag hade en annan åsikt om det och det står jag för!

denna filmen får 4 av 5 stjärnor av mig, den var verkligen inte dålig men jag tycker att lite mer krävs för att den ska få full poeng!




godmorgon!

godmorgon allihopa!
jag e fruktansvärt trött och har en grym huvudvärk :( inte kul!
dagen idag består antagligen av en otroligt lugn morgon, ska antagligen
se på 2012 oså kommer recensioner om den och Avatar sen, och sen i
eftermiddag hade jag tänkt att, om jag orkar, gå och vara med en liten
stund på konfirmationen eftersom det är sista gången innan själva konfan (:
och sen ikväll så kommer jag antagligen att vara fruktansvärt trött eftersom
jag kommer bli borta i 2 timmar isåfall, så ah.. så ser dagen ut :)
känns helt okej om jag ska vara ärlig!

men asså gud, jag har börjat läsa en bok , och den är så grymt bra :o
den är skriven av Virginia Andrews och heter Blomblad för vinden.
den är hemsk, det är den, fast den är också så otroligt bra :o
det får mig verkligen att glömma mina egna problem eftersom att dem
i boken har mycket större problem än vad jag har!:)
men den är helt otroligt bra, den finns i 7 delar som är i följd.
mamma läste alla när hon var 18-19år typ och hon älskade dem verkligen.
så hon gav dem till mig för att se, och jag älskar dem (L)
har visserligen bara läst ca 100 sidor av första boken, men den är underbar!

ha det bra, puss<3

myysig eftermiddag!

det blev en riktigt mysig eftermiddag när vi firade mamma<3
jag var dock inte med så mycket, jag log o kollade på Avatar! (:
den var grymt bra, men en recension om den kommer imorgon :D
dock är jag väldigt deppig..:/ fortfarande..
jag vet inte, men jag känner inte för att gråta eller nått, det känns
bara otroligt fel alltihop, jag vettefan (: men allt sånt löser sig..

eftermiddagen bestod iallafall av fika&god mat och presenter till mamma :)
hon verkar iallafall ha blivit väldigt nöjd så det var skojj! :)

imon ska jag försöka orka med att gå till konfirmationen, eftersom det är
sista träffen innan själva konfirmationen då, så de kan vara bar att va med på :)

men ni får ha det underbart, puss<3


bra, dåligt?

idag vet jag inte riktigt hur det är, om jag mår bra eller dåligt.
dock är jag lite nere, men det har jag vart i några dagar nu.
dagen idag hittills har gått helt okej, har kollat lite tv, läst lite, suttit här
lagat mat som sabbades totalt har jag gjort också-.- haha jag är sämst :)
näe men nu om en stund kommer mamma hem, sen när pappa kommer hem så
ska vi fira mamma! :)<3 ska bli mysigt verkligen!
hela 38år blir hon idag, usch vad jag längtar tills jag blir det, bara för att
veta hur allt kommer att vara då :) vart jag kommer stå i livet lixom.
men det är bara typ jättemånga år kvar så jag får bara vänta..
tråkigt väder har det vart idag också på tal om det haha xd åskat har det gjort och haglat
och ösregnat verkligen, tur att man inte har vart ute idag verkligen!

men asså en sak undrar jag och det är hur vissa människor kan vara så sjukt falska.
hur dem kan säga en sak så man tror att man betyder jättemke och sen säger dem
att dem inte har menat nånting, och halvt gått bakom ryggen. fyfan det är så lågt och
otroligt omoget gjort. hatar att bli utsatt för det också och detta e verkligen inte första gången..
men det är la nått man får leva med antar jag..


jag snackade ju om det där med teman dåva.. och jag hade tänkt att det blir ett litet
filmtema. pappa fixar några filmer idag oså tänkte jag skriva några små recensioner om dem
senare här på bloggen! två av dem som SKA ses om dem finns vill säga, är Avatar och 2012 :)
jag hoppas verkligen att dem finns för dem har jag verkligen längtat efter att få se!:)

menmen, nu ska jag lägga mig och ta det lugnt en stund. börjar få ont i magen och det är ett
tecken på att jag har gjort mer än jag ska :( usch, intekul detta!

ha det bra, puss<3


GRATTIS MAMMA!

idag fyller världens bästa och underbaraste mamma år,
grattis (L)
jag älskar dig mer än ord någonsin kommer att förklara!

bilden togs i vintras&jag vet, vi är såå söta (L)
och inte alls lika sådär, nejnej!:)


detta är såå tråkigt!

asså fan vad jag hatar detta. jag hatar sjukdomen jag hatar att vara hemma!
att inte kunna träffa alla mina vänner och vara med dem är ett rent helvete :(
det är såå tråkigt, jag bara hör vad dem gör på dagarna, och här hemma sitter jag,
i vetskapen om att jag skulle kunnat vara med och fått va med dem och göra alla
roliga saker :( vet att det är löjligt men jag sitter typ o gråter.
jag blir så sjukt deppig av att bara va, asså jag går runt och tänker alldeles för mke
på allt, och det är då inte mycket positivt som jag tänker på :(
jag vill verkligen bli frisk nu, mer än någonting annat, asså det finns inte ord..
hatar denna skiten.. usch!

näe nu ska jag inte besvära er med onödiga inlägg!
ha det bra!

detta är såå tråkigt!

asså fan vad jag hatar detta. jag hatar sjukdomen jag hatar att vara hemma!
att inte kunna träffa alla mina vänner och vara med dem är ett rent helvete :(
det är såå tråkigt, jag bara hör vad dem gör på dagarna, och här hemma sitter jag,
i vetskapen om att jag skulle kunnat vara med och fått va med dem och göra alla
roliga saker :( vet att det är löjligt men jag sitter typ o gråter.
jag blir så sjukt deppig av att bara va, asså jag går runt och tänker alldeles för mke
på allt, och det är då inte mycket positivt som jag tänker på :(
jag vill verkligen bli frisk nu, mer än någonting annat, asså det finns inte ord..
hatar denna skiten.. usch!

näe nu ska jag inte besvära er med onödiga inlägg!
ha det bra!

je suis trés fatigue!

jaa, jag är sååå trött. asså det spelar ingen roll vilken tid på dygnet det är,
så är jag trött. ständigt asså. ni anar fan inte hur jobbigt det är :(
idag så händer verkligen ingenting, eftersom jag gjorde det stora misstaget
igår så dröjer det ännu längre tills jag får göra nått igen :( usch!
menmen.. idag hadejag ju tänkt att välja ett tema till bloggen för denna veckan,
dock har jag ingen aning om vad jag ska ha än eftersom INGEN har kommenterat :(
nu blir jag ledsen på er folket! haha
men jag hade tänkt kanske nått film eller musik tema, kanske ?:)
jag har inte riktigt bestämt mig än men jag ska fundera under dagen idag!
ha det underbart, puss<3

onödigt, jag vet..

dagen idag blev faktiskt väldigt kul, men jag anser att det var onödigt tyvärr.
jag gick en promenad till sandevi med linnea&amanda<3
och så kollade vi på matchen en stund, men jag orkade bara en halvtimma sen kände
jag mig heelt slut, kändes så tråkigt att behöva åka hem redan då, men ah..
sen så när jag kom hem så käka jag lite och sen så tog jag det bara lugnt.
jag nästan halvsov hela tiden och jag, ah. jättekonstigt att det blev ett sånt bakslag.
det var lite för tidigt att gå ut än, och det känns jättetråkigt verkligen eftersom
jag trodde att allt detta nästan var över nu :/

så nu sitter jag här, men en grym huvudvärk, fryser men är ändå varm
och har feber.. asså det är så sjuukt tråkigt.
så nu är det bara att börja om med alltihop, får sovasovasova och bara ta
det lugnt, förhoppningsvis blir det skola nästa vecka då, men allt hänger på
en skör tråd just nu känns det som :/ usch vad tråkigt!

ikväll händer inte så mycket, funderar på att eventuellt lägga mig tidig,
så kan man bara ligga i sängen med datorn eller kolla på nån film eller nått,
låter bra i mina öron iallafall (:

nått tips på en bra film? har länge funderat på Avatar, så kanske blir det ;D

och jag fick inspiration av en vän, Fanny Persson heter hon och hennes blogg heter
www.fannypersson.blogg.se
och hon har börjat med olika teman varje vecka, funderar på att hitta på nått sånt på min
blogg här:) kom gärna med förslag om teman så ska jag se om jag kan ordna det!

ha det underbart, puss<3

nu händer det!

haha näe inte riktigt iförsig men idag så ska jag ut och hitta på nått för första gången typ :o
hahah, pååå suuuupermega länge känns det som :(
så jag ska ta en promenad upp till sandevi med linnea, träffa vickan&sen kolla på fotbollsmatch :D
det är ju för underbart verkligen<3
ska bli riktigt roligt att få komma ut och börja hitta på saker igen :)
dock behöver jag ju mke kläder på mig, i denna värmen, uschuschusch! haha (a)
men hellre det än att jag får ett bakslag och blir sjuk igen -.-
blir ingen skola/prao för mig veckan som kommer nu heller, eftersom jag fortfarande
blir oroligt trött utav allt, så jag måste ha ytterligare en vecka för att försöka bli iaf lite mindre trött
fast trött kommer jag vara nästan ända tills augusti eller nått, det kunde ta flera veckor/månader :/
så jag får verkligen skärpa till mig, och jag får inte anstränga mig förens levervärderna har gått ner,
och det kan dröja jättelänge -.- asså shit, inte kul detta! ):

men snart ska jag käka lite och sen ska jag fixa mig det sista och sen kommer nog linnea och
plockar upp mig på vägen i thiiink ;D grymt kul skare bli :p

ha det bra, puss<3

MOREUS?

moreus? dem? vann? njaaaaee det är för jävla dåligt ;)
haha näe men dem var faktiskt riktigtriktigt bra, dock gillade jag Picasso mer,
men dt är la smällar som man får ta antar jag ;)
kollade på Kvarteret Skatan eller vafan dt hette efter Körslaget,
asså jag har aldrig skrattat så mke i heeeela mitt liv tror jag :O
haha det roligaste jag nånsin sett, herregud asså, minne forlajjjjf ;)

nu sitter jag i min säng och läser och smsar lite, chattar lite och så också :)
om en stund ska jag nana var det tänkt, får la se hur dt går :p
haha. imon evt jag inte vad som händer, ses en stund? någon?
aja det löser sig.

ha det bra, puss<3

KÖRSLAGET!

åååh , körslaget nu då!
och jag hoppas verkligen att Team Picasso vinner.
båda körerna är ju kanon men Team Picasso är ju för underbar!
grymt bra låtar, grymt bra röster och allt är ju perfekt :D
hoppas dem vinner, röstaröstarösta!



konstig bild, i know, men den var inte så stor ^^

puss&kram<3

nyvaaaaken&fundersam!

vaknade nyss så är la lite halvt borta sådär men what ever.
lite fundersam på dagen idag, känner ändå att jag orkar en del idag men vettefan
vad jag ska göra :o nått förslag någon? önskar jag kunde städa rummet eller nått men
det gjorde jag för några dagar sen så det behövs inte ens :O
haha mamma ville att jag skulle hjälpa henne att plantera blommor så jag fick vara
ute lite, men det verkade inte gå så bra eftersom jag sov när hon började så det sket sig :o
men ahh, jag får la satsa på att kanske komma ut en liten stund idag iallafall :)
fast inga promenader än, eftersom jag gick till ica igår och när jag kom hem så kunde
jag knappt andas :/ inteinteinteinteintebra:o fast iofs så var min andning tung hela dagen igår
så jag vet faktiskt inte riktigt :)

glömmde mitt skrivhäfte med ALLA dikter i gbg igår, iiiinte kul :o men ah,
dem kommer ju om två veckor så jag får la stå ut ;) haha :)

men ni får ha en underbar dag, puss&kram<3

RSS 2.0