Startsidan  Allmänt  Bilder  Dikter  Dance  Musik  Shopping

TAGGAD FÖR SKOLA!

ja, tro det eller ej men jag är riktigt taggad för skolan imorgon! :d
att få träffa alla igen och allt det där, kan ju inte bli bättre :) har saknat det verkligen!

afrodansen idag gick knaon bra verkligen! :D kanon bra var det verkligen, och jag var helt slut efter.. allting blir ju mke jobbigare när man kan alla rörelser :p hehe!
sen så har jag inte gjort så mke.. fick nya träningskläder idag. ett par träningsbyxor och en t-shirt! kanon bra och nu känns det mke roligare att träna typ :p

men kommande veckan blir en träningsvecka tillsammans med Lovisa ;o :D

Måndag - Lugnt
Tisdag - Gym
Onsdag - Aerobics
Torsdag - Ki-box
Fredag - Lugnt
Lördag - Lugnt
Söndag - Afrodans

känns verkligen superbra!
nu blir det lite wallander, men sen väntas sängen!
godnatt<3

AFRODANCE!

sitter hrä och har nyss käkat lite frukost och taggar för afrodance idag med Lovisa, syrran&mormor :p hehe ska bli lika kul som alltid!
den här dagen  fick en riktigt bra början tycker jag.. trots alla panikdrömmar inatt men aja (: men att vakna och få kul sms.. ah det är alltid fantastiskt (a) hehe!

men nu ska jag snart typ fixa mig och sånt.. och idag ska jag lägga upp de sista bilderna också! :)

ha det bra , puss<3


STAN&HEMMAGJORD PIZZA!

hamnade i soffan nu faktiskt efter en tur i stan och efter att ha käkat lite hemmagjord pizza. mycket gott verkligen!
och turen till stan blev riktigt lyckad!
jag fick mig en väldigt fin topp och en riktigt bra väska inhandlat och jag är supernöjd verkligen :D och jag&lovisa.. ahh vi var väl konstiga som vanligt.. hehe :) men det var otroligt kul! :D
sen så sprang man på både martin ohlsson och emma kling! :D riktigt längesen man träffa dem båda två men emma var ju flera år sen! sjukt men riktigt trevligt<3

sen när jag kom hem så fick jag göra mig men egna pizza (a) haha den var inte vegetarisk kan man ju säga ;p men bild och recept kommer sen för den blev riktigt god! :D
nu blir det snart fångarna på fortet och sen får vi väl se vad kvällen har att erbjuda!

ha det bra, puss<3

JAG&MINA UNDERBARA KUSINER!

Bilder från veckan hos Julia&Lisa&Vera&Ninni&Jörgen.
inte många, men veckan var fantastisk!





Texten som står på tavlan är skriven utav Julia&Lisa dagen innan
jag skulle åka hem!<3


Bilder från mormors kalas!



dessa bilder får ni nu.. bilder från tjejkvällen och lite finare fotade bilder kommer i eftermiddag/kväll!
ha det bra, puss<3

HEJ BLOGGVÄRLDEN!

jag funderar staarkt på att sluta blogga.. även om jag verkligen inte gillar tanken.. men det känns som om att jag inte längre har någon tid och att inläggen varken blir bra, roliga eller särskilt intressanta.
jag hade många bloggläsare förut men de sjunker drastiskt tyvärr. så jag får se.
eller vad tycker ni?

men tänkte beskriva dagen igår lite bättre.
jag började jobba vid 6 och jag var så jäkla trött. helt galet verkligen... men det fanns liksom inte mycket att göra åt saken. jag gjorde mackor, skar upp tomater och melon, hjälpte till i disken och packade massa frukt. men jag piggnade till allt eftersom så igår när jag kom hem efter en intensiv dag så var jag så övertrött att jag blev pigg.
men när vi skulle käka på kvällen, ah då tog dt verkligen stopp!
jag skrattade så jag fick ont i magen helt utan anledning.. jag började tänka på bibeln och jag kan helt seriöst säga att jag är kristen så detta är ingenting ont mot Gud eller Jesus alls, så tro nu inte att jag menar illa.

men jag tänkte på det att i bibeln står det att Jesus gör om vatten till vin och ger till alla. men varför i hela friden ger han vin? varför inte typ saft eller läsk eller något. man kan ju nästan påstå att han är positiv mot alkoholen i ett sånt läge. men sen insåg jag att det vore lite konstigt om det i bibeln stod : och så lyfte han glaset och omgjorde vattnet till alkoholfritt vin.
hehe, erkänn det låter kul? jag skrattade som tusan åt det igår iallafall!
och sen i tal om alkoholfritt så kom jag på att alkoholfri vodka.. ah det bör ju vara vatten, eller hur?(a)
och det fick mig även på skratt.. hehe!

men sen så lugnade jag mig och så kollade vi på Let's Dance och Parlamentet. sen så blev det sängen för mig och så vaknade jag för ca 30 min sen. riktigt skönt att få sova ut. men den långa intensiva veckan känns fortfarande. får sova länge imorgon också! :)

men idag så ska jag som sagt till staden men självaste Lovisa Fällmar!<3
jag är på jakt efter ett par byxor, eventuellt en väska och kanske en tröja... hehe :D får verkligen hoppas att jag hittar någonting bra!

ha det bra, puss<3

EN KORTIS!

äntligen är praoveckorna slut och att komma tillbaka till skolan på måndag kommer bli som rena semestern :P haha rätt skönt faktiskt :)
sen så har ajg vart såå törtt ikväll att jag fick världens skrattanfall.. kan berätta om vad imorgon :p hehe!

nu ska jag kolla let's dance och sånt dära och sen ska jag sova och inte vakna förens sent imorgon!
då blir det staden med lovisa!<3

ha det bra, puss<3

ÖVERTRÖTT!

det är helt sjukt vad jag är trött. jag ville inte ens åka till praoen imorse.. fast iofs gick jag upp halv 5 så det finns ju anledning verkligen :O
har gjort det vanliga idag. det är ganska kul. men det är samtidigt skönt att det är sista dagen imorgon.

just nu sitter jag och kikar på väskor.. men jag hittar ingen jag vill ha :u men ska till staden med lovisa på lördag så jag får kika runt där :) hehe!
nu ska jag fortsätta kika. men om någon har något tips, så säg till! :D

ha det bra, puss<3

STANNAR HEMMA!

nae.. ikväll stannar jag nog faktiskt och sover hemma under natten :) känns verkligen bättre. jag är så trött och sånt så orkar inte åka dit upp och allt. inte så långt, men jag sitter bra som jag sitter här i soffan :P haha!
jag vet att det har varit dåligt med bilder. men jag funderar på att lägga upp flr hela januari i slutet av månaden. hoppas det är okej!

ha det bra, puss<3

06-15

den arbetstiden hade jag idag!
sov ju hos kära mormor&morfar inatt och det var riktigt mysigt verkligen :) fast jag vaknde varje gång jag skulle vända mig för att jag har så sjukt ont i ryggen :/ intebraintebra!
men idag på jobbet så har jag gjort massa mackor, torkat bord, skurit massaaa tomat, skurit melon, diskat, portionerat osv. det allra värsta med praoen är ju helt klart att ta i de skållheta talrikarna :o helt sjukt! men det var kul.
nu ska jag kolla tv och sen kanske jag sover hos mormor&morfar inatt igen, men vi får se lite.
annars skrive rjag imorgon,

ha det underbart, puss<3


USCH VAD JAG ÄR TRÖTT.

jag bara sitter och gäspar. jag gör nästan ingenting annat. jag försökte få i mig lite frukost innan.. men jag lyckades inte så bra tyvärr. är alldeles för trött.
jag drömmer panikdrömmar varje natt som innehåller en himla massa stress och sånt. och det är väldigt jobbigt faktiskt. men det löser väl sig allt eftersom tiden går antar jag :)

dagen idag blir som sagt ganska lik den igår, samma arbetstider och sånt. lite ny mat och eventuellt lite nya sysslor bara. men annars ser den likadan ut. men nu känner jag att jag börjar få liite bråttom faktiskt :p haha ska åka om typ 25 min och harinte borstat tänderna eller packat för övernattning eller någonting än ;o

men nu ska jag väl fixa allt sånt där.. (:
ha det bra, puss!

HELT SLUT? OHJA!

är hemma nu efter en riktigt lång, kul men samtidigt jobbig arbetsdag. har fått göra en himla massa saker. burit frukt, packat frukt, diskat, serverat mat, bärt massa saker dit de skulle vara. fixa med sallad osv. riktigt roligt var det verkligen och maten var så god så! :)
jag praoade på lunchrestaurangen på Ericsson. tror jag serverade mat till ca 400-500 personer :o heelt sjukt!
stod och la upp massa fisk och sånt :p hehe.
imorgon ser arbetsdagen likadan ut, samma arbetstider och sånt. men sen så sover jag hos min kära mormor&morfar så det blir ingen uppdatering imorgon :( haha men ska försöka hinna på onsdag.

har bestämt mig för att ligga i sängen klockan 21 idag, eller åtminstonde börjat göra mig iordning för sängen då för jag är såååå trött verkligen!

ha det bra, puss<3

TRÄNING&SOLSIDAN!

dagen idag har varit bra på många sätt och vis. började med att åka från hanna, sen så vid 14 tiden så åkte jag, lollo, mormor&syrran in och skulle dansa afrodance. men det var inställt så istället så fick man köra Aerobics. helt galet roligt var det verkligen och det ska jag verkligen göra om :)
men om ni ska köra det, se till att ni har Stacie som ledare, hon är grym!

sen så åkte jag och lollo till knalleland. jag fick mig inköpt ett par svarta byxor och en vit t-shirt. sen blev det lite käk. lollo köpte lite saker och så vidare :)
hahaha men dagens fail kommer här!
jag och lollo stod och kollade på väskor. det var en svart packad väska och en inte packad och dem var hyfsat lika men den som inte var packad såg större ut. så vi försökte bestämma oss för vilken lollo skulle köpa och vi diskuterade. tills vi insåg att det var samma väska. bara att den andra var packad med papper och den andra inte. hahaha pinsamt läge liksom. hoppas ingen såg oss, men grymt kul! ;)

sen så åkte vi till stan och skulle sola men allt  var stängt och skit så vi åkte till sjömarken och gjorde det. och sen så hämtade pappa mig och sen blev det mycket prat :)

jag är så otroligt stressad och har en del ångest för onödiga saker. såsom skolan osv. till och med att missa bussar och sånt. så det var skönt att få prata ut:)

men nu blir det fortsättning utav Time Out!
imorgon blir det prao hos mormor från 10-19, kommer dö! hahah.

ha det bra, puss<3

UNDERBAR KVÄLL MED BRUDARNA!

kom precis hem från en helt underbar kväll/natt med världens bästa flickor!
det blev mycket god mat som vi hade gjort, god efterrätt också och det tackar vi viktoria för! supergott verkligen. sen så doppade vi frukt i smält choklad och käka lite godis och sånt. haha nu tog jag bara vad vi åt kände jag :o
men under själva maten så satt vi och pratade och sånt, och vissa gånger skrattade jag som aldrig förr typ. haha helt otroligt. att prata om när folk springer till bussen.. ja det kan vara otroligt underhållande :) haha jag hade ont i magen efter allt skratt verkligen!

sen så kollade vi på musikgalan, eller P3 eller vad det heter, det var faktiskt riktigt bra! hörde artister som jag aldrig hört förut och vem vet.. kanske verkligen börjar lyssna på deras musik :)
men sen så blev det sängen/sängarna. vi somnade väl vid typ halv2/2, och vaknade vid 9 imorses. och jag är grymt trött!
men trots det så blir det idag träning med självaste Lovisa! riktigt bra<3
sen efter det så ska vi dra till knalle osv. haha riktigt trevligt tror jag verkligen att det blir :)

men tur som det är, så har jag sovmorgon imorgon. min prao börjar 10 och det känns grymt bra!
sen lovar jag att vi ska få in lite bilder här på bloggen någon gång snart! :)

ha det bra, puss<3

PIGG? KL.9?

jag är pigg.. och klockan är 9... det är någonting som verkligen inte stämmer :o vaknade första gången vid 7 och kände mig hyfsat pigg men kände ändå att jag var tvungen att somna om eftersom annars skulle jag antagligen bli väldigt trött under dagen :)

men dagen idag kommer bestå av :
1, frukost
2, fixa mig
3, ICA - köpa presentsaker och sallad!
4, göra sallad
5, slå in presenterna
6, åka till mormor&morfar
7, åka till hanna

mormor fyller år idag och sen blir det tjejkväll med underbara brudar hos hanna! :)
där ska vi ha paketrace, käka god mat osv.

nu ska jag alldeles strax äta frukost. men först, lite piano (a) haha!
ha det bra , puss<3


BORTA BRA, HEMMA BÄST!

det är så sant så!
nu är jag hemkommen ifrån Göteborg! men veckan har gått så otroligt fort och jag är så otroligt nöjd med veckan! som jag skrev förut, skånhällaskolans 5;e klassare är helt klart bäst! verkligen bäst (L)
jag saknar dem redan och jag hoppas verkligen att jag kan komma tillbaka någon gång! det kan jag säkert och jag hoppas att det inte dröjer länge! :)

haha jag gick med på friskvård med ena klassen i onsdags eller när det var. och så skulle jag gå längst bak och se till så att alla hängde med. men jag fick ta alla buskillar! haha dem verkligen letade faror :o gick balansgång över broräcket till en bäck, åkte ner för isbackar och massa :o heeelt sjukt!
men det var kul och det var första gången jag verkligen sa till.. haha men jag skrattade samtidigt och skämde ut mig lite :o hahaha!

men som jag sa, veckan har varit heelt underbar och det tackar jag alla för!
nu när jag är hemkommen så blir det en myskväll med familjen, välbehövt kan jag säga, jag är riktigt trött verkligen! och jag vill bara tacka lärarna för den tack"gåvan", riktigt bra och otroligt snällt! :)

ha det bra, puss<3

NYA BÄSTISAR OCH TVÅ GALNA DAGAR!

heeej alla bloggläsare. sitter här och tar det lugnt med kusinerna efter två riktigt bra praodagar. skånhällaskolans 5:e klassare är helt underbara! riktigt goa tjejer och killar i båda klasserna och att mina två fantastiska kusiner går i varsin klass så gör det ju saken ännu bättre.
Under de här två dagarna har jag fått gå runt och hjälpa till på lektionerna, sitta och hjälpa till med matten med några som behövde det och lite sånt. det har varit riktigt kul i alla fall. jag har lärt känna fantastiska elever och det är knappt så jag vill ´åka hem på fredag. hade gärna stannat en vecka till.
men dagarna har varit helt fantastiskt bra. haha och igår var jag så trött att jag somnade vid 21.00. och det är otroligt tidigt för att vara mig. men en dag nmed kusinerna och med dem klasserna.. ja det tar kol på en men på ett eriktigt bra och kul sätt.
haha ursäkta för alla konstiga fel i stavning osv men jag sitter på kusinens dator och har inte riktigt lärt mig tangenterna ännu.
imorgon väntas ännu en dag full av bus í klasserna och lek med kusinerna. kan inte bli så mycket bättre än såhär. jag skriver när jag får chansen nästa gång.

ha det bra, puss!

PACKAT OCH KLART?

nej verkligen inte. jag har fortfarande en del att packa och massa men jag orkar verkligen inte :O eller känner inte för det.. rättare sagt. men men :)
ska ändå bli riktigt kul att åka och komma bort från allt ett tag, dock kommer jag sakna hemmet. det är ju ändå en vecka liksom och jag är inte direkt pigg på att sova borta, men det kommer nog gå galant! :)

om ca en timma så drar jag lollo och syrran på afrodance, sen kommer jag hem, duschar käkar och sen åker jag. åker vid typ 17. så nu måste jag ändå packa för annars kommer jag få panik på slutet.. hehe! :)

kanske kan hända att ni får lite gästbloggare i veckan eftersom jag kommer vara såå osocial.
vill ni gästblogga så säg bara till!

ha det bra, puss<3

IMORGON DRAR JAG!

imorgon bär det av till GÖTEBORG!
där spenderar jag söndag-fredag hos moster m.familj. så det blir väl massa lek och mys med underbara kusinerna och sånt :d dock en hel del plugg också.. men det måste antagligen dem också göra så det är ju bara bra liksom :)
fast innan jag åker imorgon så ska jag, lovisa och syrran på afrodance! fantastiskt bra :D
blev typ ingenting alls idag så det känns skönt att få det gjort imorgon!
och veckan i gbg kommer bestå av många promenader fram och tillbaka till skolan där jag praoar så det blir nog kanon verkligen! haha jag och träning.. har aldrig vart goda vänner faktiskt, men nu är vi bästisar.
helt sjukt. men det är kul :D

nu blir det sängen!
och just det, jag kanske itne kommer vara så social, jag kommer ha med mig datorn fast utan internet men när jag får chansen på kussarnas dator så kommer jag vara social! ;d

ha det bra, puss<3


EN PAUSE!

jag tog en pause från pluggandet idag för att ge mig ut och fota.
men det var för mörkt :(
men nu tar jag med mig syskonen och köper goodis!

ha det bra, puss<3

OC, men nu.. sängen!

gick upp till min säng vid typ 22 och la mig och kollade OC, underbart verkligen! i love it.
det var alldeles för längesen nu. bellus har ju däremot första boxen, men jag satte på andra och det gick precis lika bra! ;d grymt bra var det i alla fall!

men nu ska jag nog faktiskt sova. känner att jag behöver en god natts sömn.
kanske ska försöka ta mig ut och fota i alla fall lite imorgon. får hoppas på det bästa och att det faktiskt blir av. men det tror jag noig i alla fall! :)

ha det bra, g o d n a t t !

ANDREAS WEISE!

sitter här och kollat på Let's Dance. haha Andreas är ju sååå charmig!
grymt söt också fan ;d haha, men jag tycker verkligen att han var bra! :O men dock brukar de jag tycker är bra inte vara br enligt juryn.. så jag antar att jag inte ska bli domare :P hahah!

men nu blir det kika vidare på Let's Dance!

2.5 timmars promenad, underbart!

har precis kommit hem från en 2,5 timmars lång promenad! första 1,5 timman blev med självaste Philip! :D<3 riktigt trevligt var det verkligen :) mycket att prata om och sånt :) sen så träffade vi lollo och amanda lite också<3 sen så sa vi hejdå till amanda&lollo, gick en bit och så sa vi hejdå också :)
sen så ringde mamma och frågade mig om jag kunde följa med henne ut och gå, så varför inte.. blev det 1 timma till! :D haha underbart!

dagen i skolan har varit riktigt bra faktiskt :d haha jag och min konstiga kompis martin har haft sjukt kul.. trots att engelskan blir rena katastrofen med honom brevid sig ;) men sjukt kul som sagt!
sen så blev det mycket snack med linnea och sånt :d awesome!
hade prov idag också, SO. jag fick land frågan. skulle typ kolla på två länder och se vilket land man trodde skulle vara rikast om 50 år. jag fick en atlas och that's it liksom. haha men jag tror det gick bra :) hoppas på det i alla fall! sen så hände inte så mycket mer :)
trodde att klassen skulle få massa skit för det där med datormusen som jag sa igår. men dt fick vi inte som tur va:D haha. men nu är skolan över för två veckor för nu väntas prao! u n d e r b a r t ! <3

nu blir det en lugn kväll framför soffan. känner mig värd det efter denna träningsveckan!
och en god liten chokladbit ligger och väntar också.. mums!

ha det bra, puss<3


SOME MUSIC BABES!

nej tänkte bjuda på några av favoritlåtarna just nu!
hoppas ni gillar'e!
puss.

Illuminated - Hurts


Theres a place for us - E MD


When the stars go blue - One Tree Hill


Coming home - Diddy-Dirty money

TOTAL KAOS!

det är bara förnamnet mot vår klass idag.. haha! helt sjukt verkligen, vi satt på bilden och helt plötsligt säger Malin(vår bildlärare)," vem har klippt av sladden till datamusen? "
någon i vår klass hade alltså klippt av sladden. hur fasen kommer man ens på något sånt? :o helt sjukt säger jag bara. finns verkligen ingenting annat att säga om den saken. G A L E T !
men helt otroligt vad vi skratta. grejen är att vår klass gör många riktigt konstiga, onödiga och dumma saker. men ingen är såå dum att dem går och klipper av sladden till musen -.- helt sjukt!

annars har dagen bara varit allmänt kul!
blev superglad imorse faktiskt. min syster ropade " ella är detta din klocka?" och så var det den klockan jag har letat efter det senaste halvåret :o jag blev helt otroligt glad! :D
sen så har man la umgåtts allra mest med maaartin i skolan! helt amazing e han, dock jobbig som fan (; men för underbar! :D BARA vänner! tro inget annat, trots att alla andra typ gör det :)

efter skolan så drog jag hem och käka sen drog jag igen och åkte sedan till stan. jag har haft en helt awesome dag i alla fall (; kan man v e r k l i g e n säga! hihi (A)

ímorgon blir det skolan osv. ingenting speciellt antar jag. men who knows!
antagligen massa snack med lärarna angående idag.. men egentligen, för onödigt.

ha det bra, puss<3

SKOLA&FRISKIS!

detta blir en snabbis bara.. för jag orkar faktiskt inte skriva idag, men jag antar att jag får lägga in en liten text i alla fall.
dagen började med skola och det var la kul.. kunde vart roligare men helt okej verkligen :) orkar inte skriva så mycket mer om dagen direkt men det kanske blir mer sen, imorgon eller någonting.
efter skolan så åkte jag&lollo till stan! kollade lite i affärer, käkade och sen blev det afrodance på friskis och svettis, helt underbart verkligen! dock vill jag hellre ha Pontus som instruktör. men det var helt okej ändå.
dock kom jag hem till en ren katastrof. gråtit typ hela kvällen.. onödigt men ah(:

nu blir det One Tree Hill!
ha det underbart<3


HUVUDVÄRK&PLUGG?

huvudvärk och skolan går inte ihop precis! men jag kämpade mig igenom dagen trots allt. massa gymnasieinformationer och nationellaprov förberedelser och sånt, det går verkligen inte att vara hemma när dagarna ser ut som dem gör just nu. men dem är roliga också! :)

dagen idag började med lite information i klassrummet och sen gick vi på gymnasieinformation i aulan. lite om hur vi ska göra när vi söker och dels hur man gör. haha det hade jag verkligen ingen aning om men det är ganska lätt faktiskt :) och jag är ju säker på mitt val, valet blir beteende vetenskap på bäckäng! underbart.
annars hände inte så mycket i skolan.. hade ganska chill lektioner idag. dock har vi stor NO redovisning v6 och den måste jag verkligen plugga på. jag har kommit ganska långt men måste fixa en powerpoint och massa sånt. men det ska jag försöka fixa nu ikväll!
hahah sen så hade vi hemkunskap idag, fast bara teori, halva klassen då och så hade vi tillsammans med 9F idag. vi skulle bara prata om konsumentering eller vafasen det heter så det var någon från konsumentkontoret i borås hos oss och pratade. han var faktiskt lite rolig. så trots att lektionen var i 100 min så var det ändå hyfsat kul så det gick fort :)
haha vi fick reda på mycket som vi inte skulle behövt.. bland annat att om en man i hans ålder, runt typ 50-60 har bråttom så kan det hända att de tar sin frus trosor istället för sina kalsonger. haha seriöst.. vilken min alla fick när han sa det, och jag också kände jag. helt sjukt fan! men samtidigt galet kul.

när jag kom hem, så fixade jag lite att käka. blev macka och sånt. haha orkade inte göra någonting annat. och sen satte jag på One Tree Hill! asså jag verkligen nördar sönder det nu och det är så sjukt bra! synd bara att jag börjar på näst sista CD:n nu bara! får försöka köpa den andra sen (a) hehe!
fast jag har ju HOUSE också, så det kan jag ju säkert kolla på, så jag får nörda det också! awesome.

imorgon blir det först skola, där händer la ingenting speciellt.men efter skolan så drar jag in till stan med självaste Lovisa!<3 och där inne blir det friskis&svettis, underbart! ska på afrodans imorgon igen och det är ju för kul asså. helt galet bra! så får man den träningen också :) kanon!

nu ska jag plugga.. önska mig lycka till!
ha det bra, puss<3

FIRST DAY!

första dagen tillbaka i skolan blev faktiskt riktigt lyckad :)
det var väldigt roligt och allting.. och det var riktigt kul att träffa alla vännerna igen och bara låta allting gå tillbaka till det normala :)
vi hade lite prat om nationella proven idag också. sen så hade vi våran nya idrottslärare marcus idag också. det var faktiskt riktigt bra! det var kul :)

efter skolan så drog jag, linnea och bella hem till mig! haha så galet jävla kul hade vi! :)
haha linnea skulle fota bella och så ställde sig bella och var beredd för kortet och så sa linnea.
" ett , två , ah nu har jag redan tagit "
haha bella blev inte så nöjd med bilden så hon ställde sig igen och då sa linnea.
" ska du verkligen se så sur ut bella? "

haha så otroligt grym humor har vi! synd bara att det går så lång tid mellan våra stunder :o men der får verkligen ta och ändras nu! :)

imorgon händer inte alls mycket.. ska nog ta det lugnt :)
ha det bra, puss<3

HELT SLUT!

jag är helt slut verkligen!
åkte in vid 13.30 idag, till stan och kom hem vid 19.00! och på den tiden har jag hunnit träna två träningspass på friskis och svettis, helt galet kul var det men samtidigt otroligt jobbigt. har nog inte svettats eller varit så trött på väldigtväldigt länge! haha kul att veta..

men jag, lollo och syrran började med att köra ett pass Afrodance! vilket var galet kul och ledaren pontus var riktigt bra verkligen :)
sen gick jag och lollo ner till jensens och käkade lite lunch vid halv 4 tiden och sen gick vi tillbaka till friskis och svettis och körde ett pass med bräda. det var mycket styrka och kondition men det var sjukt kul också :)

nu sitter jag i sängen med datorn och kollar på One Tree Hill!
underbart , men jag ska snart sova för jag är såå otroligt trött.
men först blir det msn och sånt (a) hehe!

ha det bra, puss<3

VINNARE AV DAGENS BLOGG!

http://domkallarmighannes.blogspot.com/

jag tycker att denna bloggen är riktigt bra. hon skriver om sitt liv med sin sjukdom
och jag gillar verkligen bloggen!

ni bör läsa den, annars missar ni någonting!
kram<3

One Tree Hill och sängen!

just nu är det jag, One Tree Hill, datorn och sängen (L)
bara någon mysig person brevid som saknas nu, men vi får väl se när den där lilla filuren kommer, eller inte kommer eller något.. jag vet inte ;d haha :)

kvällen blev galet lyckad! blev bowling med Amelie&Lovisa <3
haha vi gick först till BoråsHallen men där fanns ingen bana. så då gick vi till Åhlens men där fanns inte heller. sen gick bokade vi på Katrinedals och gick dit. haha det är typ tvärs över stan :p haha långt! (a)
men där blev det till häflten vanlig bowling, första halvtimman var vanlig, sen andra timman blev discobowling. haha awesome verkligen! fast blev lite distraherad av lamporna :o men det var kul! :
jag slog strike på andra slaget, vann första omgången och ah, jag är nöjd!
dock slog jag en strike åt amelie också.. hehe inte lika bra ;d
men jag är sjukt nöjd med min insats inom bowlingen idag!

haha och något som var riktigt awesome var att de typ trodde att vi var 18 och vi fick en halvtimmas extra spel av någon konstig anledning. haha galet bra!
fast vi missade bussen, så vi gick och köpte godis och varsin munk (a) haha onyttiga som man är (; men imorgon väntas ju TVÅ träningspass tillsammans med Lovisa! fantastiskt<3

nu blir det sängen och jag avser dagensblogg vinnare också, men det gör ajg imorgon på morgonen!
ha det bra,puss<3

DAGENS BLOGG?


I VÄNTAN PÅ LOVISA.

sitter här i väntan på att Lovisa ska vakna :) haha själv så gick man upp tidigare bara för att jag trodde att hon också skulle det.. vilketmisstag.vilketmisstag. haha (a)
nej men hon får väl sova hur länge hon vill antar jag :L haha!

idag så vet jag faktiskt inte riktigt alls vad som händer :u och det känns inte bra!
jag vill typ bowla eller någonting så jag och lovisa kanske ska göra det tillsammans med någon mer.. men vem eller vilka det vet vi faktiskt inte riktigt :) men det kommer kanske upp någon frivillig som vill se mig göra bort sig på bowlingbanan (a) haha man vet ju aldrig!

men jag ska la snart sminka mig eller någonting, sen ska jag nörda One Tree Hill om jag hinner (:
mamma och Liam har åkt på Disney On Ice och pappa och Nellie spelar Donkey Kong.. och jag, ah jag sitter väl här (: haha inte jätteroligt, men vad gör man inte liksom!

måste få tag i lite zumba låtar också.. på något sätt.. eftersom jag ska ha zumba med klassen någon gång här på våren om jag får för vår nya idrottslärare.. men vår gamla var positiv till det så vi får la hoppas!
haha skulle väldigt gärna vilja se min klass shakea ( stavning ) loss på dansgolvet med massa höft rörelser och sånt. haha underbart ju!

nu blir det leta musik på några lagliga ställen! :)

ha det bra, puss<3

ONE TREE HILL!

sitter här och har nördat one tree hill i ca 3 timmar nu. helt underbart verkligen (L)
jag älskar det :d

haha såg på Let's Dance innan. och hur awesome är inte Andreas Weises kommentar liksom. haha " jag är förvånad över att Tony ber mig att stänga munnen " haha älska Andreas asså!

nu lockar kudden något så otroligt. plus att nu var One Tree Hill skivan slut.

g o d n a t t <3

SÄMST PÅ BOWLING.

haha jaa, det är precis vad jag är. jag är sämst på bowling.
jag använde samma klot som 8åringar använde för jag är så klen.. pinsamt värre ju. och inte nog med det så missade jag alla käglor ca 12 gånger på raken. hur fruktansvärd är man inte då. men jag slog en spärr i alla fall :) och den är jag stolt över!! (a)
men min syster som är två år yngre vann med 100 poäng över mig.. pappa liknande och brorsan som är 7 år yngre vann över mig med ca 50 poäng. pinsamt faktiskt.

jag måste öva upp mig på bowling helt enkelt!

nu ikväll händer inte så mycket mer. jag har ont i huvudet fortfarande men ska kolla Let's Dance och chatta lite oc sånt under kvällen :)
mys!

ha det bra, puusss<3

GALEN HUVUDVÄRK!

jag har en fruktansvärd huvudvärk verkligen. usch vad ont det gör och det är inget skämt.
men jag är trött och massa också. jag kan verkligen inte sova på nätterna. händer alldeles för mycket i mitt liv nu och tankarna bara går runt i huvudet på mig och jag får ingen ro. ligger vaken i typ flera timmar och bara kollar upp i taket. inte bra detta!
men det är väl bara att tänka positivt så löser sig allting förhoppningsvis :)

men jag känner mig riktigt stolt! jag gick upp klockan 11, gick ner fort bara och sa godmorgon och sen gick jag upp och städade hela mitt rum. röjde och dammsög och tog ut julen! allt julpynt, min lilla plastgran och allting :) så allt är borta förutom gardinerna nu! men jag älskar när det ser lite nytt ut igen, ska se mo jag kan få med mig mina små föräldrar till IKEA någon gång nästa månad (a) hehe!
fast jag ska ju iochförsig bo i göteborg vecka 3 eftersom jag praoar där, så då kanske det finns tid för mig att gå och kika på ikea också ;d haha jag får väl se :)

om typ några timmar så åker jag och syskonen och pappa och spelar bowling! men innan det händer faktiskt ingenting. måste få undan denna huvudvärken annars får jag panik snart.
kanske inte det bästa att sitta vid datorn då (a) haha!

men nu händer inte så mycket, ha det underbart!
puss<3

PÅ BESÖK!

idag blev det besök hos faster, hennes man och kusin Vilma! :) riktigt trevligt var det verkligen. hälsade på i deras nya hus som är riktigt fint verkligen :)
känns så lugnt så fort man kommer in, så dämpade och passande färger och allt!
otroligt fint :)

sen vi kom hem där vid 20.30 typ, så har jag inte gjort ett skit.. :)
haha jag är supertrött..men kan ju inte sova än jue!

imorgon blir det eventuellt lollo, kanske martin och bowla med familjen! :)
blir en riktigt bra dag känner jag! <3

FRUKTANSVÄRT!

usch.. har verkligen haft en fruktansvärd natt.
grät av många anledningar men en stor och massa. kommer svek på svek exakt hela tiden. men jag antar att det ordnar upp sig med tiden. i hope!
men det är i alla fall tur att man har så fantastiska vänner som stöttar och finns för att snacka!
och inte nog med det, en fantastisk familj<3

idag händer inte alls mycket, har precis fixat mig lite faktiskt och om ca 1 timma så åker jag och familjen till faster och familjen där så får man träffa kusinerna och sånt. riktigt trevligt! :)
ikväll så händer nog ingenting. inget som var planerat i alla fall.
och imorgon blir det nog bowling med pappa och syskonen först och sen så blir det.. obestämt :o haha får väl se vad som händer :)

men på lördag och allt går enligt planerna så blir det göteborg med självaste lovisa fällmar!<3
sedan på söndag så blir det träning och antagligen storsa omkring i stan med lovisa! <3
haha känns som om dt blir ett bra avslutning på lovet i alla fall, och det känns skönt.

fastnade verkligen för den här låten nu medans jag satt här och skrev.
lyssna gärna, den är underbar!


AWESOME KVÄLL!

kvällen blev helt fantastisk verkligen!
började med att käka pizza med självaste Lovisa! :d haha helt galet kul har vi tillsammans och även idag förstår ni. dock är jag ju typ helt konstig.. hahah men kul ändå :D
sen så gick vi och tog på oss massa ytterkläder och gick och träffade amanda&amelie! vi gick till pulkabacken och började ååka. haha fort som tusan gick det, vilket var sjukt kul! :D

sen så kom amadeus&andreas, haha precis när vi stod och snacka om massa läskiga filmer och sånt när det var sådär lite lagom mörkt.. mysigt.. fast nej. men hyfsat kul ändå!
sen så blev det mer pulka och sen så när vi fick reda på att filip och emil hade dissat oss.. så drog vi ner och försökte få upp en eld! :d haha det gick la sådär först. men sen så typ gick amanda&amelie pga kylan! tråkigt men ah :/
sen så funkade elden hur bra som helst! allt för amadeus förtjänst :D haha vi hade helt sjuukt kul verkligen! amadeus hade sitt bästa humör och samma sak för andreas, och jag och lovisa kunde inte göra annat än att skratta typ heela tiden!

händelser :

amadeus satt och pratade med elden!
andreas.. godissugen, men han ville ha en duuuuumle
amadeus petade ganska misstolkande i elden
andreas.. ingen förstår vad han pratar om
amadeus är helt otroligt stolt över sin eld
andreas är oerhört stolt över att han förstår vad han sa själv och inte vi andra
amadeus pratar på ett helt stört sätt
andreas följer godispåsen med blicken

haha såå mycket mer hände.. men alldeles för mycket för att tas med ;d!
men det var helt galet kul och ni som inte hängde med, tro mig, ni missade någonting galet!



nu ska jag ladda ner sims 3 till min egen dator
pusshej<3

SVAR TILL MIKAELA!

Asså varför söka? Jag menar "satsa" på musiken.. Då är ju inte idol rätt. Och eftersom vi inte vet hur du sjunger hur ska vi då kunna avgöra om du ska åka eller inte????


svar - jag vet att det inte har kommit upp något klipp på när jag sjunger ännu och det kanske gör det senare men det är fortfarande osäkert. grejen var den att låta mina vänner rösta i detta. dvs dem som har hört mig. det skrev jag inte för jag ville höras andra åsikter också och särskilt om just idol och hur alla känner angående det.
förstår varför du frågar och det är bara bra! kanske kommer klipp senare. och då kan ni ju avgöra! :)

OMRÖSTNING!

IDOL i år, nästa år eller aldrig?

alla ni som svarar får en länk till eran blogg på ett inlägg.
jag blir riktigt glad om ni svarar för jag har beslutsångest!
så svara nu, så är ni helt awesome verkligen.

WAKE ME UP

hahah vaknade vid 13 tiden idag.. jääättebra verkligen. fast nej :)
men jag somnade vid typ 04 tiden inatt så det var oerhört skönt att sova så länge!

just nu sitter jag och kollar på One Tree Hill. helt otroligt bra är det verkligen och gud vad jag älskar det. haha Peyton är helt klart min förebild (L) !
om en stund ska la jag fixa mig lite och sen ska jag och mamma laga lite mat!
tacos står på menyn och eftersom pappa och syskonen är på bio så är det vi som får stå för matlagningen! men det är kul :)

sen ikväll blir det mys vid elden och pulka i sjömarken!
awesome.. :D

ha det bra, puss<3

SVAR - SANDRA!

svar till Sandra.
tack så jättemycket verkligen.
kul att få en sådan kommentar :) ska verkligen försöka och om jag gör det så kommer det upp antingen på den här eller den andra bloggen sen! :)



Sandra gav ett förslag om att jag skulle skriva en låt.
så jag ska försöak mig på det!


nu säger jag G O D N A T T !

SIMS 3!

haha jag sa ju att det skulle bli en hel natt... men jag har redan gett upp (a)
haha jag kollade på underbaraste TITANIC till typ 23.30 sen gick jag upp och börjde spela och slutade nu.. hehe så ttyp två timmar i alla fall ;) och hur lång är en natt.. typ 8 timmar? haha! så awesome är jag.

men nu sitter jag här och lyssnar på musik och chillar!
funderar på vad jag ska göra.. hm.. någon idée? funderar på att fixa lite med bloggen.. men vad ska man göra liksom?;p
headern fixade jag ju ganska nyligen och sånt. kanske ska skriva någon dikt eller något till den andra bloggen?:)
ni har väl itne glömt den redan?
www.elinorgustavsson.blogg.se

om ni inte sett den, kika in nu vettja!
haha kanske skriver en dikt nu, får se :)

ha det bra, puss<3

I'M A NO LIFER!

haha nu har jag bestämt mig!
inatt blir det en sims 3 natt (a) haha vilket liv jag haar alltså! min syster har precis laddat in massa spel på sin dator så jag tror jag snor den inatt (a) hehe!
och det mest awesome är att då har jag en dator till msn och sååånt, och en dator till SIMS! haha då kan jag ju fasen vara inne på msn och allt samtidigt, damn vad cool jag är (h)
haha jag har inget liv och jag har ont i huvudet. så jag kanske ska gå ifrån datorn en stund nu så jag orkar ikväll.. hmm man kan ju fundera på't i alla fall ;d

ha det bra, puss<3

PROMENAD SÅDÄR PÅ MORGONEN!

vaknade vid halv 12 typ, sedan så fixade jag mig och sen blev det en riktigt trevlig promenad med självaste philip! :D riktigt trevligt, mycket prat och lära-känna-varandra snack, haha bra ord tycker jag! :)
resten av dagen kommer att gå åt till att plugga.
inte alls roligt men jag anser det oerhört behövande!
kanske blir lite HOUSE eller One tree hill också (a) hahah, måste man också ibland!

imorgon taggar jag för en pulkakväll+grillning med underbara vänner i sjömarken!
joina? säg till bara! :)

ha det bra, puss<3

VET NI VAD JAG SKA GÖRA NU!?

nu ska jag sätta mig och nörda house!
funderade först på att vara vaken heela natten.. men då blir jag nog inte så snäll och glad imorgon. och det kanske är lite elakt.. heheh (a)

så det blir några avsnitt sen blir det godnatt!

HELT SLUT!

jag sitter här i sängen och är helt slut verkligen! :o
haha trots att jag vaknade typ halv 12 och kände att jag faktiskt hade sovit bra och så inatt så tog dagen kål på mig verkligen :p haah men det är skönt! :)
vid tre tiden åkte jag och lovisa till stan! vi typ gick runt och snackade, skrattade hur mycket som helst typ! :D haha och så käka vi.. hehe McDonalds blev det idag! as usual med lovisa! ;)
det var värsta läskiga typ gubben där som försökte para ihop lovisa med en av städarna :o lite obehagligt!
men lovisa var verkligen inte intresserad :p hahah!

sen så gick vi till friskis coh svettis och jag köpte mitt träningskort!
sedan bytte vi om och väntade på fanny som kom i sista minuten, som vanligt ;) haha!
men sen så blev det ett spinningpass som verkligen dödade mig. var tvungen att gå efter 30 min för min hals var så sjukt typ ond och mina ben döda. där ser man vilken kondition man har!
hahah!
men nu blir det ju massa träning så det ska bli ändring på det :)

ha det bra,puss<3

PLANER - STAN&FRISKIS!

ja det är det som står på planeringen idag!

om två eller tre timmar så åker jag, lovisa och kanske fanny till staden och går runt coh kanske shoppar lite, vem vet liksom (; mys i alla fall!
efter det, vid typ 17 tiden så drar vi alla tre på Spinning! u n d e r b a r t verkligen!
så idag köper jag mitt träningskort och sen blir det en sjudundrans massa träning nu det kommande. så om spinningen är kul så drar jag dit imorgon också! :)
det kan jag lova!

nu blir det typ lunch snart tror jag, fast kanske frukost sen.. njaa (a)
hahah ;)

ha det bra, puss<3

NU VAR DEN IGÅNG!

såå där ja!
nu var den nya bloggen igång så nu hoppas jag att ni håller koll på båda två, right?;)

www.elinorgustavsson.blogg.se

missa inte den!
kommer komma upp massor med dikter och sådant på den, så håll utkik!
första är redan uppe.

ha det bra, puss<3

PULKA.. NJAA!

hahah blev inte alls mycket pulka idag (a) hehe!
men vi gick dit upp i alla fall men så var det massa folk så vi började med att sätta oss och fika :p hehe så bra är vi (y) men sen så åkte vi typ 3-4 gånger men sen gick vi hem igen.. hehe :)
blev knappt några bilder alls men dem som blev får ni senare ikväll så det ska nog bli bra, right?;)

nu blir det väldigt lugnt ikväll, ska bara chilla och så!
imorgon blir det stan med lovisa! kanske träffa elena innan, sen så ska jag, fanny&lollo trääna! 
tagga spinning imorgon dååråå!

men nu har jag en fråga till alla kära bloggläsare!

jag vill söka till idol.. och ska nog göra det eftersom ah, jag vill satsa på musiken!
men nu har ajg en fråga, vad ska jag sjunga för låt?
om ni ger tips på låtar så lägger jag upp en video där jag sjunger låten och så får ni säga vad ni tycker. 
och jag vill att ni är ärliga.. hehe :)

ha det bra, puss! 

SO MUCH FUN!

haha jaaa ni, så här kul har jag när jag har tråkigt.. haha bra mening där måste jag erkänna :) nä men man får ju bjuda lite på sig själv, right? :d och jag gillar faktiskt bilderna! ;)
nu ska jag ner och göra vaarm choklad. för om en stund kommer lovisa&amanda!
shit nu inser jag att jag faktiskt har bråttom. jag som ville göra fler saker innan.. men aja!
får göra det när jag kommer hem, uppdaterar med bilder från dagen ikväll!
puss<3



BLOGGFUNDERING!

jag har en liten fundering angående den här bloggen.. och en annan eventuellt.
jag funderar på att starta en till blogg och skriva om någonting specifiskt där.
eller kanske ta en blogg som innehåller dikter eller liknande, eftersom jag verkligen gillar det.
eventuellt en del foton som matchar dikterna också.. skulle det vara uppskattat?

jag hade tänkt att behålla den här bloggen som den är, utan dikter dårå, men de som jag
har lagt upp här kommer att ligga kvar så jag tänker inte ta bort dem. men funderar då
på att eventuellt försöka driva två bloggar och se vad jag lyckas med.

låter det bra?
lämna gärna någon liten kommentar om vad ni tycker!
puss<3


PULKADAGS!

imorgon tänkte jag skriva men det blir ju idag eftersom klockan är över 00, så blir det pulka åkning med underbaraste amanda&lovisa!
awesome!

nu säger jag g o d n a t t !

BLEV TIPSAD, AND I LOVE IT!

jag blev tipsad av emil att lyssna och se några klipp på youtube.
detta var ett av klippen och jag kände bara att guuud vad häftigt!
så jag har bestämt mig för att någon gång i mitt liv ska jag gå på något sånt här..
hur häftigt är det inte , kolla själva!
men spola fram till ca 5.30, det är så det bra börjar! (;
ni måste kolla hela tiden också!


FÅNGARNA PÅ FORTET!

har suttit här och kollat fångarna på fortet.. man kan ju faktiskt säga tanterna mot bloggerskorna.. haha men jag tyckte helt klart att bloggerskerna skulle vunnit! :o
tanterna, eller asså så gamla var dem ju inte, men om man jämför med bloggerskorna, så ah (; haha!
tanterna var ju så gryyymt löjliga, deras ramsa och allt.. skrattretande ju!

men om ni missade det bör ni se det igen, :) det var faktiskt bra!


bild tagen ifrån www.google.com

NYÅRSFOTANDET!

några bilder som är tagna utav mig på nyår, vad tycker ni?


NYÅRSPICS, FOLKET!


jag har inte druckit.. dock ser jag typ.. drogad ut.. hehe!



bilderna på mäännniskorna , hehehe like it!

1 januari!

idag händer absolut ingenting.. kul början på 2011.
haha nej men det blir en lugn dag idag känner jag, jag är trött efter igår och sånt :)
men jag har ändå lyckats få till en promenad med mamma, det var riktigt halt! :o lite obehagligt. sen så hade vi tänkt att gå in i skogen också, eller vi gick på lilla varvet på terrängbanan, men vi hade tänkt att gå ett stort varv men det var massa träd.. och det knakade supermycket, så vi vågade faktiskt inte gå in :o
så vi gick någon annan väg..

intressant eller hur?(a)

haha! men snart så ska jag käka lite mat, eller frukost.. eftersom jag inte har ätit det ännu, så det blir väl något blandat. sen så får jag väl se vad dagen har att erbjuda!
sen så skulle jag vilja hitta på något kul imorgon.... undra vad som finns, tips?

ha det bra, puss<3

2011!

gott nytt år allihopa!
nu är det 2011, känns inte det helt otroligt?
jag har så sjukt mycket att se fram emot under 2011 och jag hoppas att det får en helt perfekt början!
vore helt awesome.

blev en underbar kväll med allihopa, många skratt, spel, prat och en hel del annat!
awesome verkligen.
det enda som saknades var du.. namn, hemligt än så länge!

nu blir det faktiskt sängen, ska sova riiktigt länge imorgon har jag bestämt mig för (a)
sen får vi väl se vad dagen har att erbjuda, blir antagligen lugnt, men sen sätter allting igång.
ska försöka få till en träning i nästa vecka, eller fler, ska köpa mitt friskiskort! :D
u n d e r b a r t !
nu ska jag sätta fart på allting verkligen!! :D

ha det bra, puss<3


RSS 2.0