Startsidan  Allmänt  Bilder  Dikter  Dance  Musik  Shopping

AS YOU CAN SEE..

ja, som ni kan se blev det en ny header lite sådär på kvällen!
haha den blev la sådär.. några dåliga cambilder osv.. men det är i alla fall någonting och jag är inte bra på photoshop osv. men det kanske jag bilr bättre på i framtiden :D vem vet!

imorgon är dt ju som sagt skola som gäller.. pulka på friluftseftermiddagen och sedan blir det käk på babbel på kvällen tillsammans med de som var med och dömde veteran sm i pingis! kulkul.
synd bara att inte martin kunde följa med.. that's to bad. men aja..

nu blir det duschen ochs en väntar en goo säng!
godnatt<3

GALEN KVÄLL HOS EMMA!


ROSBILDER!








LUGNET (L)

jag måste säga att det har varit en helt galet lugn och skön eftermiddag!
det var längesen jag hade en eftermiddag helt för mig själv.. jag har suttit och läst ut min otroligt bra bok, kikat lite på tv och sånt dära! så otroligt skönt.

dagen i skolan var inte dum den heller.. jag vet att jag ofta skriver detta.. men martin gör verkligen min skoldag! :o haha linnea&hanna också iofs (; eftersom de är de jag umgås mest med men vi har verkligen sjukt kul och det är det som får mig upp på morgonen! awesome.

imorgon är det pulka som gäller på eftermiddagen i skolan... haha typ friluftsdag, men det ska faktiskt bli hyfsat kul måste jag säga :) ganska chill..

nu blir det uppladdning av bilder.
puss


INSTÄLLD FRANSKA TYP.

sitter här hemma med amadeus, amanda&fanny och ska la snart gå tillbaka till skolan!
gick till skolan, astrött! oh fick reda på att vi hade inställd franska!
nämen nu ska vi gå tillbaka!

puss

SÄNGEN VÄNTAR NU!

deppat ner mig totalt.. jättebra verkligen.
fast det är nog för att jag är galet jäkla trött nu alltså.
så jag tror faktiskt att jag dissar Walander och går och lägger mig..

godnatt<3

TIME OUT!

det är helt sjukt vad kul time out är! :o haha!
dock måste jag erkänna att solsidan får ett minus idag.. inte likabra som vanligt!
förra veckan var det typ.. för mycket Ove.. denna veckan var han inte med alls liksom.. och han måste nästan vara med lite :o men time out gjorde det bra i alla fall ;)

blev afrodance med lovisa&syrran idag coh sen drog jag och lovisa och käkade på Jensens. och eftersom vi bara lever en gång så blev det en glassbuffe också (a) hehe :D men sen drog vi till knalle i typ en kvart och sen drog vi hem.. sen har jag bara chillat :)

nu ska jag kika på Wallander!
puss


NY VAKEN&LÄSSUGEN!

godmorgon!
vaknade för ca 20 min sen.. galet skönt att ha fått sova ca 10 timmar inatt i alla fall. det kan man verkligen säga behövdes! jag är dock fortfarande inte pigg.. men det lär jag väl bli typ imorgon eller någonting men jag är ändå inte övertrött så det är super (y) :D

jag började läsa en bok igår som jag köpte i stan häromdagen. Skadad heter den och handlar om Cathy som är en fostermamma som får ta hand om ett barn vid namn Jodie. Jodie är 8 år gammal men har redan skrämt iväg 5 fosterföräldrar pga sina aggressioner och utbrott som hon får. hon sparkas, skriker och slåss när hon inte får som hon vill. och hon kommer en dag gående till Cathy med blod i hela ansiktet då hon skadat sig själv.
boken är baserad på en verklig händelse och jag tycker verkligen att den är hemsk men samtidigt så otroligt bra så jag tycker verkligen att ni ska läsa den!

nu ska jag gå och ta mig lite frukost och sätta mig och läsa.
pusss


KÖP DEN! (L)

KVÄLLSMUSIK!

Lät du henne komma närmre


Jag kan inte skilja på


två riktigtriktigt bra låtar bjuder jag på nu innan sängen väntar för mig!
g o d n a t t  <3

KNIGHT AND DAY!

det är verkligen en kanon bra film måste jag säga!
efter melodifestivalen satte familjen på en film.. det blev Knight and day som ni säkert förstod :p
den var faktiskt riktigt riktigt bra! den var humoristisk men samtidigt väldigt typ.. spännande eller så, om ni förstår liksom :D
den får faktiskt 5/5 saker(kom inte på något bättre) av mig!


NICKE BORG (L)

faaaaaseeeeen vad glad jag blev nu verkligen (L)
den enda som var riktigt riktigt bra idag! uuunderbar låt och allting juu!
in my heart!


DÄR GÅR GRÄNSEN!

Linda Bengtzing?
nej nu fasen.. usch säger jag bara.. och Melody Club gick inte ens vidare? detta är ju katastrof..
Lindas låtar är ju inte ens bra liksom.. eller är det någon som tycker det?
I så fall kan ni ju skriva vad ni tycker är bra med den låten så jag vet det för jag kan faktiskt inte förstå det överhuvudtaget.. men men.


YESTERDAY BITCHES!

aaahhh, gårdagen var helt jäkla awesome!
började med en go dag i skolan, väldigt chill måste jag säga :d hände absolut ingenting som var speciellt jobbigt. hade två hela lektioner i datasalen så det var riktigt gött!
efter skolan drog jag bara hem en snabbis och sen så drog jag och självaste martin andersson till gymmet på friskis&svettis! awesome! han tog det lugnt.. enligt honom.. men jag har galen jäkla träningsverk idag måste jag säga :u hahah. men det är sköönt!

sen så åkte vi typ hem och jag var hemma i typ en timma och sen drog jag iväg till emma och där väntade en galen kväll tillsammans med henne, lollo&amanda! helt galet , fullkomligt galet!
körde sanning eller konsekvens, dansade omkring i huset, kollade på MoraTräsk och sjöng med och dansade till och massa sånt där.. haha helt galet men sjukt kul verkligen!
sen somnade väl vi vid 4-5 tiden idag och jag gick upp vid typ 7 och tog bussen hem vid 8 och gick rakt upp i sängen och la mig med smink och allting xd men sjukt skönt så jag vaknade vid 12 typ, käka lunch och sen vid 16 åkte jag till fanny och var där med henne&viktoria en stund, dansa och höll på ;d galet kul!

nu är det snart lotto som gäller, jag har satsat idag ;) haha!
och sen äre melodifestivalen! uuuunderbart!

puss

SORRY FOR BAD UPDATE!

jag är väldigt ledsen för den kassa uppdateringen de senaste dagarna!
problemet är det att jag verkligen inte har någon tid alls för bloggen längre.. det känns lite dumt att ens driva den då men den är skön att ha om man vill skriva av sig någon gång.. om ni förstår vad jag menar då. därför kommer den självklart att fortsätta finnas kvar!

just nu sitter jag hos fanny! viktoria är också här och vi ska strax byta om för de ska träna sin elevledda lektion på mig. haha dans är det nog som står på tur! och det ska bli riktigt roligt verkligen! :)

men jag är grymt trött.. spenderade hela gårdagskvällen&natten hos emma med henne, lovisa&amanda <3 underbart kul hade vi. blev otroligt mke skratt.. lite seriösa samtal.. dans och sen Mora Träsk klockan 03 på natten. haha helt normala är vi verkligen inte! men dt  var galet kul!
men det blev inte mke sömn.. sov ca 3-4 timmar i en liten skinnsoffa och sen tog jag bussen hem klockan 08 och gick raka vägen upp till min säng och sov till 12 typ :)

men mer uppdatering om i förrgår&gårdagen&idag kommer senare.
nu blire träning!
puss

THE USUAL&GALET JOBBIG TRÄNING!

jaaaa nii, the usual är ju självklart skola och vänner osv..
men grejen är att den där träningen börjar fasen också bli " the usual " hahah :o 3 träningar hittills denna veckan, gymmet med martin väntar imorgon, elevledd lektionsak med fanny&viktoria på lördag och sedan afrodance och bräda på söndag.. kommer vara så död efter denna helgen :o haha!

men skolan idag var kul.. vi hade prov, fast g prov i matte bara så det var inte så värst svårt :) hoppas bara att jag lyckades bra på det! :D haha. men sen så hade vi la lite vanliga lektioner typ.. franska läxförhöret (muntligt) gick faktiskt ovanligt bra :o känns som om jag äntligen efter typ 3 år börjar snappa upp franska.. kul att man börjar med italienska nästa termin då-.- haha!
men sen så efter skolan så drog jag bara hem en snabbis och sen åkte jag&lovisa in till stan.. men så missade hon bussen den klanten.. men jag träffade på Marinella ( min mellanstadielärare ) och satt och pratade med henne, riktigt trevligt faktiskt! :)
sen så gick jag själv lite i stan och köpte två nagellack, från DEPEND såklart (L)
sen så provade jag lite skor och sånt och sen kom lollo och då gick vi upp till friskis&svettis och körde ett stenhårt pass KI-BOX. förbannat jobbigt men sååå kul! :D

hoppas verkligen att träningsverken sitter i imorgon.
nu blir det BigBrother.

puss

GÅRDAGEN: SKOLA&TRÄNINGx2

gårdagen var riktigt bra faktiskt :)
dock hände lite saker som inte var det bästa kanske.. men det är lösts och ska faktiskt inte tas upp på bloggen, hur nyfikna ni än är (a) hehe :)

men som sagt.. det blev i alla fall en hysad dag i skolan tack vare fantastiska vänner som alltid gör min dag :D känner du dig träffad?;)
sen så efter skolan så gick jag och fanny hem till mig en stund och sen drog jag, hanna, fanny&lovisa på AFRODANCE! haha det var galet kul att se hanna&fanny dansa eftersom det var första gången ;) jag kan inte säga att jag såg bättre ut men ah :D hahah!
men sen så när det var sluut, så gick jag och lovisa ner till stan en stund.. var helt konstiga.. asså man fick ju nästan skämmas över oss men det var så hiimla kul! alltid lika kul med henne verkligen <3
sen gick vi tillbaka till friskis&svettis, förbannat kallt var det.. trodde seriöst att jag skulle frysa till is.. ysch!
men vi klarade oss HELA VÄGEN! Yaaaaayyy.
så då blev det det bästa passet på veckan, AEROBICS (L)
helt underbart kul var det men man svettades ordentligt! goett!

sen blev det bara hem och lägga sig nästan, men en riktigt go dag blev det.
puss


USCH VAD DÅLIGT!

jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den kassa uppdateringen!
det kommer uppdateringar alldeles strax om både gårdagen&idag vilket har varit två riktigt bra men galet jobbiga dagar! se fram emot det.

puss

GODNATT!

jag kikar klart på Big Brother men sen så är det dags för mig att gå och lägga mig..
kommer vara halvt död imorgon när presentation&två träningspass står på spel.. haha men det kommer bli riktigt kul så det är nog helt okej ;) men ser inte fram emot morgonen, att vakna.. USCH!

g o d n a t t <3

NEXT UP : BIG BROTHER!

om ca 15 minuter så är det Big Brother som gäller för min del!
dock kommer jag att vara så gott som död imorgon.. men det är la värt det :p!

nu ska jag gå och tvätta av mig sminket och sånt dära..

see yaaa bitches <3
puss

DEPEND (L)

jag måste bara säga att jag verkligen älskar Depends nagellack!
helt galet bra är dem! :)

fick ett helt kit med massa stärkningssaker och sådan i julklapp och har nu bestämt mig för att lägga lite pengar på att köpa massor med fina vårnagellack till! eftersom jag verkligen älskar att fixa mina naglar nu när de väl har blivit långa liksom! awesome (L)

hur fixar ni era naglar och vad använder ni för märken?

jag köpte O.P.I en gång och visst.. jättebra. men jag anser verkligen att Depend är lika bra och mycket billigare verkligen :o  150 kronor för ett O.P.I och 25 kronor för Depend, underbart säger jag bara! plus att med Depend finns det så mycket mer att välja mellan och det blir snyggt! är inte det vad som räknas?:)


2 GALNA SAKER!

här kommer två riktigt galna saker.. båda två rätt roliga men samtidigt rätt läskiga!

första!
vi fick idag reda på att vi ska ha friluftsdag nästa vecka.. och vintersporter är verkligen inte min grej.. jag är skit dålig på både skridskor&absolut på längdskidor. och så fanns visserligen pulka att välja på också..men kul om ingen annan väljer det typ :o nej itne direkt.. men ahja.
första gången jag stod på ett par längdskidor så kom jag inte ens upp för första backen :p sen så vallade jag skidorna och blev för mke jag typ gick fram med skidor typ 2,5 km.. ganska långt att gå med skidor. och sedan kom en enda jäkla backe och självklart ramlar jag i den.. klantigt? OHJA!
så jag tänkerinte ställa mig på ett par skidor!

andra!
när jag&lovisa satt på bussen hem idag så satt det en kille en bit framför som kollade väldigt när vi gick på bussen, och vi satt längst bak och så satt han och vände sig om verkligen vad 20e sekund ( inget skämt om tiden alltså ) och blinkade åt oss.. seriöst jag kunde inte göra annat än att skratta! hela jäkla galet. haha men jag&lovisa fick oss i alla fall goa skratt men jag tyckte att dt var liiite läskigt samtidigt (a)
hahaha..

erkänn ni fick lite roligt en stund.. jag har tråkigt.
därför kommer många uppdateringar.

puss

MORGONDAGENS PLANER!

jaaaaa ni, planer inför morgondagen...
skolan börjar med presentation för 6orna.. ser fram emot att spendera två timmar med dem man gör alltihop med men jag ser inte fram emot alla 6orna (a) hehe.. men känns heelt sjukt att det har gått 3 år sedan det var vi som gick omkring där :u galet!
men efter det så gäller vanliga lektioner :) det fick mig att komma på att jag måste ta med min virkning och min mattebok.. haha!
sen så efter skolan, så blir det hem en snabbis och sen drar jag in på afrodance tillsammans med hanna&faannyy! båda två är nya på det så det ska bli kul att se ;) haha :D
sen så vet jag inte om jag stannar kvar i stan eller om jag åker hem en snabbis för klockan 20 börjar aerobicsen tillsammans med Lovisa! :) det&ki-boxen är verkligen de roligaste passen tycker jag! helt klart.  så det ska bli galet kul :)

sen händer väl inte så mke mer..
vad ska ni göra imorgon?

puss

MAYBE I'M AMAZED.

yeees, jag är faktiskt chockad över hur pass bra jag tyckte att svenska nationella provet med Maja gick!
jag är faktiskt riktigt nöjd :) och Maja är väldigt lätt att arbeta med också det var riktigt trevligt och det var itne alls så svårt som jag hade tänkt mig.. men man var ändå tvungen att verkligen tänka till!

annars hände faktiskt inte så mke i skolan idag.. bortsett från kören. vi har ju ny musiklärare.. och jag måste tyvärr säga att jag saknar Martin ( gamla musiklärarn ) så galet mke! det är fasen inte detsamma utan honom. det är kaos. detta kommer inte funka.. verkligen inte. usch.. men det är bara att tänka positivt, antar väl att det bara är att stå ut, eller så slutar jag.. jag vet inte riktigt hur jag ska göra alls ännu.

efter skolan så gick jag hem en stund och sen så gick jag tillbaka till skolan och mötte upp Lovisa&Amadeus! så gick vi till bussen coh precis när vi gick en bit ifrån bussen så åkte den, fast vi hade inte tänkt att ta den utan vi hade tänkt att värma oss på ica, men amadeus vinkade till bussen typ så den stannade mitt i vägen för att släppa på oss. aasschyst ju! inte ofta det är så snälla busschaufförer!
sen så åkte jag och lovisa till henne en stund och sedan vidare in till stan.. köpte mig ett nagellack så jag sitter och målar mina naglar nu! så fint såå:)

ikväll är det lite plugg som gäller och efter det så blir det tv.
1, 100 saker att göra innan vi dör
2, HOUSE
3, Big Brother

awesome! och det bsäta är att alla 3 kommer EFTER varandra, så det matchar med tid och allt. galet bra må jag säga! :D

OCH VET NI?!?!?
idag bokades nog flygresan till paris, så helgen innan påsk drar jag, fanny, fannys mamma och fannys mammas kompis till Paris! uuunderbart verkligen. längtar galet mycket!

puss


GODNATT!

nu ska jag bara kika klart på Big Brother och sedan blir det sängen!
kudden är galet desperat nu.

godnatt <3

Big Brother!

nu blir det BigBrother..
awesome

puss

I VÄNTAN PÅ BIG BROTHER!

jaaa, vad ska man göra i väntan på Big Brother nu då?
haha jag kommer ju vara hela jäkla död imorgon bitti.. men jag får heelt enkelt stå ut för jag vill verkligen se dagens avsnitt :) vore galet kul!
men jag får väl tvätta av mig sminket och borsta tänderna och se om det finns någonting annat att hitta på under tiden som man väntar..
kanske träna ltie.. lite situps, armhävningar.. vore skönt att få det gjort.. så who knows! :)

nä nu ska " sätta lite rotation på dököttet " och resa på mig och tvätta av sminket!
puss

DENNIS M!

Jag ville bara säga att jag är med och tävlar i Dennis M's tävling!
och det tycker jag verkligen att ni också borde vara!

samt att jag tycker att ni ska börja följa hans blogg, dels för att han skriver intressant och är galet snygg som pricken över i. eller vad säger ni tjejer?
och det skulle ju inte sitta fel med en kamera nu när våren snart kommer och vädret är så fint, eller hur? så kom igen nu allihopa, tävlatävlatääävla!
tävla här


och kolla bara på killen!


DENNIS M!

Jag ville bara säga att jag är med och tävlar i Dennis M's tävling!
och det tycker jag verkligen att ni också borde vara!

samt att jag tycker att ni ska börja följa hans blogg, dels för att han skriver intressant och är galet snygg som pricken över i. eller vad säger ni tjejer?
och det skulle ju inte sitta fel med en kamera nu när våren snart kommer och vädret är så fint, eller hur? så kom igen nu allihopa, tävlatävlatääävla!
tävla här


och kolla bara på killen!


CHILLDAG&FANNY!

dagen i skolan blev faktiskt ovanligt chill!
hade först en franska lektion där vi endast övade inför presentationen vi ska ha för de blivande sjuorna om varför de ska välja just franska! :d sen så hade vi någon lek.. typ på engelska som handlade om länder. alla skulle vara varsitt land eller i grupper typ så var det våran klass och en klass till.. och sen så skulle man typ producera varor och gå till WorldTrade bank och typ byta in varorna och sånt där och få pengar. men alla klassserades ju olika, så vissa länder var rika och gick före medans andra var mittemellan och behandlades normalt medans de fattiga sköts åt sidan typ :o helt galet.. men kul ändå :) jag blev kina, ett mittemellan land!

sen så hade vi bara svenska&so!
sen så hänge jag med fäänyyy hem och hon lagade lite mat och så snackade vi en del och sånt där vanligt typ :d kikade lite på datorn osv :) mycket treevligt!

imorgon är det stan som gäller..
och ikväll blir det tv, och om jag orkar.. Big Brother.. :)
puss

NEXT UP : BIG BROTHER!

sitter och kikar på big brother.. helt sjukt ju men galet kul! :)
inte satt igång ordentligt än men det syns ju redan nu att det kommer bli värt att se :D sjukt goa människor som gått in hittills!
kikade även på solsidan för en stund sen, haha förbannat kul ju!
men Ove börjar bli överdriven.. man sitter ju själv och blir förbannad ju.. sant till 100, i alla fall för mig :) men det är lika kul för det!
nej nu ska jag kika tv.

imorgon är det ju dags för skola igen och jag måste erkänna att jag är ganska taggad för det ändå! ska bli kul att träffa en del människor igen, folk man inte träffar så mke under lovet liksom :)

puss

AFRODANCE&SHOPPING!

jag är galet nöjd med denna avslutande dagen på lovet! :)
blev först en promenad med mamsen som ni vet, och sen afrodance med Lovisa&Emma hängde med som pricken över i :D riktigt kul! :) efter ett riktigt kul men tuft pass ( blir tuffare ju mer man går på det verkligen ) så drog vi till knalle! :D
jag är riktigt nöjd med dagens shopping. jag köpte två väldigt fina tröjor på Gina+en scarf och även en foundation som jag sa :) haha där var dem 600 kronorna som bortblåsta (a) haha tur att man fyller år snart! :)

nu blir ska jag hoppa in i duschen, funderar på en ansiktsmask efteråt.. hur härligt vore inte det liksom :o

puss

FRUKOST&PROMENAD!

vaknade för ca 2 timmar sen och har redan hunnit byta om, käka frukost&gå en promenad med mamsen!
underbart härligt verkligen! :) och vädret är på min sida idag igen :D

om 2 timmar är det dags för Afrodance med Lovisa, galet bra! :D och sen efter det så drar vi ner till stan och shoppar lite eftersom barnbidraget är tillbaka! awesome!
men det enda som står på listan idag är en foundation! otroligt behövande eftersom min snart e sluuut (: hehe..

nu ska jag sätta mig och spela lite gitrr en stund och sen blir det sminkning!
puss.

FANNY&TV KVÄLL!

blev först en fantastiskt kul dag med faaannyyy! :d
riktigt längesen nu, men vi hade grymt kul! :) kikade på massa goa klipp på youtube, jag lägger upp något som vi kollade på lite senare ;)
sen så blev det melodifestivalen med familjen i tv soffan. jag förstår bara inte hur Sebastian kunde åka ut, och hur shirley och dem kunde gå vidare till andra chansen.. uuuscch! men att Erik Saade gick vann, var ju helt awesome!
sen så nu sitter jag och kikar på Gaygalan. det är ju heelt underbart!
men att ca 104 stycken under ett år i typ USA har tagit självmord bara för att de har blivit mobbade för att vara homosexuella är ju helt fruktansvärt. fyfan vad hemskt!
men galan är faktiskt grymt bra!

nu ska jag kika klart och sen ska la jag sova :)
imorgon startar dagen med en promenad och sedan blir dt afrodance med Lovisa! :D och efter det stan!
u n d e r b a r t ! <3

puss

MORGONPROMENAD!

kom precis in från en riktigt härligt morgonpromenad med mamsen! :)
så jag ska väl snart äta frukost och fixa mig lite. och vilket galet bra väder det är ute! dock blåser det kallt men det får man väl stå ut med i guess :)

nu blir det som sagt frukost&sedan fix och sen kommer saknade fannyy!
underbart.

puss

KALLT&TRÖTT!

shiet vad kallt det är alltssåå!!
sitter i min säng i ensamheten.haha inte så konstigt eftersom det är rätt sent iofs :o
men sängen kallar verkligen nu..

g o d n a t t <3


BADHUSET&FANASTISKA PERSONER!

badhuset med brorsan blev av trots allt!
mycket roligt hade vi, vi körde dragkamp, simmade under vattnet,  hoppade från trampoliner osv. riktigt mysigt att bara få vara jag och han för en gångs skull.. det är inte så ofta det blir så faktiskt :) jag har alltid så mke annat på veckorna!  men det får la bli ändring på det :)
sen så gick jag hem, var hemma i ca en timma och sen drog jag hem till Lovisa! :D var där en stund och sen gick vi upp till Andreas och på vägen ditt mötte vi upp Amadeus så gick vi tillsammans! damn vad saknad pojken har varit, och förbannat brun var han också ;o galet najs!
sen så kom vi till Andreas, även den pojken har vart saknad under lovet! blev mycket skratt och prat osv. galet kul var det! :D
sen så bestämde vi oss för att åka till stan :) men andreas skulle käka, amadeus var tvungen att gå hem först och jag var tvungen att gå till Lovisa först, så så blev det ;d men sen så kom inte bussen till Amadeus&Andreas så jag&Lovisa fick åka själva först :p haha vi gick till rese men sen blev det donken och så kom killarna dit sen! :) mycket treevligt! fast lite läskigt... ;)

sen så drog vi hem och så blev det lite tv med familjen och sen hamnade jag här i min säng!
jag är jättetrött verkligen :o sjukt. men jag får väl försöka få en god natts sömn för imorgon blir det en dag med en otroligt saknad tjej, nämligen självaste Fanny Svensson! awesome<3


puss.

DAGENS PLANER?

är ännu inte helt säkra..
brorsan känner sig inte i form alls så det där med badhuset hänger på en skör tråd kan man ju definitivt säga. men vi får väl se hur det blir med den saken.
sedan ska jag&lovisa antagligen träffa Amadeus! (: riktigt saknad kille det där!
sen så ikväll får vi väl se vad som händer..

ska la snart gå och byta om.. endast för att ha någonting att göra.
men jag är helt otroligt trött.. det var inte direkt lätt att sova där uppe inatt kan jag ju säga. ett himla liv var det men när jag vaknade upp och det var helt tyst insåg jag att jag hade somnat ett tag och att flickorna också hade somnat. så det var grymt skönt! :) haha.

nu ska jag kika på tv en stund.
puss

RÄDDNING&FILM

haha mitt hus har seriöst blivit invaderat av ett gäng 13-14 åringar..
vilket jäkla liv det är.. men det är ju som tur va bara en natt. men jag lär ju inte kunna sova sen men det är väl bara att stå ut..

sitter i alla fall just nu och kollar på " I rymden finns inga känslor " , riktigt bra är den ju! :)
så himla härlig.

men nu ska jag fortsätta kika men sen ska jag försöka sova tror jag. trots oväsendet.
puss

GALET GO TRÄNING!

blev ett riktigt härligt pass på ki-boxen med Lovisa idag! ;d helt död blev man efteråt verkligen och det var riktigt skönt :) mycket styrka.. väldigt mke. asså både för armar och vanlig styrka som situps och armhävningar.. men sen är ju själva boxningen en armstyrka i sig. galet jobbigt!
men efteråt är det så himla skönt! :)

sen så gick jag&lovisa till stan eftersom vi hade typ 1 timma på oss innan bussen gick. satt och smsade mycket med amadeus, huuur kul som helst att han är hemma!! :o

så planerna för imorgon är än så länge..
först badhuset med min kära bror!<3
och sedan ska jag&lovisa träffa amadeuuusss! :D
sen kanske det händer något kul imorgon kväll.. who knows!

nu blir det tv med mamma&pappa.. eftersom syrran har tjejkväll och brorsan sover.. haha :)
kul att lägga sig sen. med 10 småtjejer(2 år yngre) i rummet brevid.. kommer ju aldrig somna :o
haha menmen..

skriver senare.
puss


CA 1 MÅNAD KVAR..

det är ca en månad kvar, lite kortare , till min födelsedag!
shit.. folk börjar fråga vad jag önskar mig och jag har absolut ingen aning! :u jag måste ju för fasen komma på någonting att önska mig.. men nej.. jag kommer inte på någonting alls!

så snälla kom nu med massaa tips på vad man kan önska sig så är ni supergulliga!
puss.

TRÖTT&HUNGRIG!

usch, jag är trött&hungrig.. men varför kan jag inte sova på nätterna för?
börjar bli riktigt trött på det här.. somnar sent på kvällarna men går upp alldeles för tidigt. usch jag har galet ont i huvudet! men hungern.. ja det är väl bara att äta frukost. ska göra det strax.

idag händer faktiskt inte så mycket (: ska la typ ta det lugnt nu på förmiddagen och sånt, men sen vid 4 tiden så ska jag in till stan med lovisa, ska köpa ett fritidskort och sen så ska vi på ki-boxen i eftermiddag! galet nice verkligen :) och ska bli skönt att verkligen ta ut sig totalt!

sen ikväll så tror jag faktiskt att jag ska vara hemma.. har förbrilt försökt hitta någonstans att sova.. och det skulle säkert finnas.. för min syster ska ha någon tjejkväll med typ 9 tjejer och då är det inte alltid så kul att vara hemma liksom ;o men jag tror nog faktiskt att jag stannar hemma ändå..
blir antagligen någon utgång med brudarna i helgen så det är nog skönt att ha en kväll hemma! (y)

nu blir det frukost!

G O D N A T T !

usch, har suttit och pillat med den dära bloggen i typ 2 timmar nu, börjar bli trött på datorn! så jag ska faktiskt gå coh lägga mig nu.. måste fixa lite till och få fler uppdateringar innan någon länk kommer ut !

vänta med spääännning!

g o d n a t t !


AEROBICS

blev ett ganska.. tråkigt aerobicspass med lovisa idag!
det var inte samma tränare plus att det var ett aerobics 2 pass. och det var väldigt krångligt och mycket koordination och konstig koreografi. säkert jättekul när man kan den, men det var väldigt svårt att lära sig på bara en enda gång liksom. men vi får bara hoppas att stacey är tillbaka nästa vecka! :)

kvällen fortsätter nu framför datorn.. sitter i sängen, invirad i en filt med täcke över mig men fryser som attan ändå.. inte bra detta, inte bra!
men det är bara att försöka hoppas på att datorn blir varm fort (a) haha.

kanske kommer en senare uppdatering med något roligare..
puss

INGEN BRA UPPDATERING!

usch, uppdateringen har verkligen varit sämst idag.. men tiden har bara gått för fort :o åkte till staden med systeryster och inhandlade ansiktsmasker, 3 par örhängen för sammanlagt 40 kr sammanlagt! och två näspiercingar för endast 30 kr sammanlagt.. snacka om rea assåå!
sen så åkte jag hem och nu kör jag skattjakt med brorsan! ;d tack emma för det tipset!

om ca 1 timma eller så så åker jag och lovisa fällmar in till staden för ett pass aerobics. underbart verkligen! ;d ska bli riktigt jäkla roligt :) och stacey, ah hon är helt enkelt bäst! en riktigt bra tränare är hon verkligen! och dansen är fruktansvärt skoj.
imorgon blir det även ki-box med lovisa, och förhoppningsvis med johanna&johanna också, riktigt trevligt!

ciao!

MISSLYCKAT..

haha jag misslyckades grovt med bloggen så det kommer ingen länk ännu.
ska sätta mig imorgon när jag är pigg och prova igen..
är så trött så jag knappt kan skriva. usch :p

nu ropar sängen.
g o d n a t t <3

GALEN KVÄLL!

jaaa, man kan verkligen säga att det blev en helt galen tjej med fantastiska brudar!
det blev först en fika på Espresso house, god varmchoklad och en riktigt smaskig chokladboll. riktigt mumsigt, och till det gjorde tjejerna den fikan galet bra!
sedan drog vi ut på stan, typ 5 min innan vi bestämde oss för att dra hem till emma i stället. haha och det gjorde vi! väl hemma hos emma, ja då blev det galet mycket skratt. massa konstiga saker och massa , nä, inga normala saker alls faktiskt! men amanda&lollo.. lika störda som alltid, satt och pratade på massa konstiga sätt, emma&jag, ja vi försökte men det funkade inte.. haha jag ska fasen öva upp mig nu!
sen så filmade vi massa med emmas videokamera och sånt där, galet kul var det!

sen så bestämde vi oss för att vi fyra ska skaffa en blogg. jag ska fixa den nu så jag länkar senare. däremot kommer inte så mke komma upp idag.. men ni får hoppas på det bästa ;)

ciao!

MARTIN ANDERSSON!

blev en riktigt trevlig stund med martin andersson, snack, skratt och en kort bussresa ;) haha alltid lika kul med honom! plus att han är alltid som ett litet barn... klättrar i träd och allt (; haha!
men sen skulle jag åka med honom på bussen, från ena stationen till nästa stationen, asså den efter. haha fruktansvärt onödigt men vi skulle bara kolla om busskortet funkade för hans kompis skulle ha det typ.. och som vanligt klantar jag till mig och smäller i benet rakt i ett armstöd.. så jäkla klumpigt.
men busskortet funkade och allt, så jag fick tillbaka det nyss!
fast att veta att martin har ens frititdskort.. aldrig bra, aldrig bra! borde sitta varningsskyltar för sådant.. men det gick bra den här gången ;)

men nu blir det chill en stund, ska vara barnvakt åt lillebror i ca 2 timmar.. sen så blir det viskan med fantastiska flickor som ni vet! :)
någon som har något tips på vad man kan göra när man är barnvakt?
inte jag i alla fall.. men vi får la hitta på något! :)
städa vet jag att jag ska göra i alla fall-.- kul.. nä men behövande!

nu ska jag sluta tjata!
see ya bitches!

FIXELIFIX!

dålig rubrik... jag vet.

men nu ska jag dra och fixa mig, och sedan om ca 25 min.. shit jag har brottom... aja men då blir det i alla fall en promenad med Maartin! :d awesome.
haha nu känner jag att jag borde skynda mig.. ska hinna fixa mig på 25 minutras... shit.

aja, ciao!

FOTADE BILDER!

Här är lite vanliga egenfotade bilder. Inga redigeringar eller någonting. Utan endast orginalen!
Hoppas ni gillar även detta.










REDIGERADE&FOTADE BILDER.

Här kommer lite egenfotade bilder.
Inte speciellt många, men dem är även redigerade.
De två bilderna till höger är redigerade, samt den undre bilden i mitten.
De andra är orginalen till bilderna.

Jag är inte så avancerad vad det gäller redigering, för Picnik.com funkar lika bra för mig! (;
Hoppas ni gillar det!






GREY AND BOOOORING!

är vad det är ute just nu!
jag önskade en solig dag med klarblå himmel men fick det här :o inte bra inte bra. däremot så kan det vara positivt eftersom att det antagligen inte är så himlans kallt ute nu! och det är ganska skönt faktiskt med tanke på att det har varit galet kallt nu det senaste.

kvällen idag ser fortfarande ljus ut, fick för föräldrarna i alla fall (y) haha!
men under dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra :o jag vill träffa martin.. men haha , det lär ju inte funka :) men vi får väl se.. även han kan sprida överraskningar ibland!

men jag tänkte att jag skulle vara snäll nu.. så om en stund kommer bilder!
ciao.


PLANERNA UPPGJORDA!

yeees då var morgondagens kvällsplaner uppgjorda!
det blir en kvällsfika med underbara flickor på viskan tror vi.
känns som om att i alla fall kvällen kommer bli fantastisk!
nu är det bara dagen kvar. hm ;)

får väl se vad jag kommer på att göra ;)
men nu lockar nog faktiskt sängen.

g o d n a t t <3

VAD ÄR DET HÄR?

jag är snart 16 år, det är sportlov, alla hjärtansdag till och med, och jag sitter i sängen klockan 22.00!?!?!?!?
detta är snarare katastrof!
jag måste ju förfasen ta tag i mitt liv :o

förhoppningsvis blir det utgång eller liknande med brudarna imorgon! :)
får i alla fall hoppas på något riktigt kul!

men vad gör man nu då?
funderade på att kika på någon film men jag har ingen bra... t  r å k i g t !

men var sociala?

puss.

L Ä T T A D !

JAAAA KAMERAN FUNKAR!
allt jag behövde göra var att skruva av objektivet och sedan sätta tillbaka det :o
och nu funkar den igen, shiit vad jag är lättad.
jag hade verkligen panik.. usch vad hemskt om den skulle varit sönder, k a t a s t r o f skulle det varit!
så tack morbror, för hjälpen!

just nu sitter jag och snackar med lovisa och försöker komma på något att göra imorgon :o
tips?

puss.

F R U K T A N S V Ä R T !

detta är helt fruktansvärt!
min kamera har slutat fungera :( eller den fungerar och allt, men den fotar inte.
det verkar som om slutarn har slutat fungera, den som gör så att kameran tar fotot. och en sådan slutare funkar tydligen bara till ett antal kort. fy faaan vad tråkigt!
så nu är jag utan min älskade kamera :( får nu bara hoppas att jag har en morbror som klarar av att lösa mitt problem för jag grips utav panik snart! jag älskar ju min kära kamera.
u s c h !

men aja.. finns inte mke att göra.
så det blev inga bilder alls från bowlingen. och om jag orkar ikväll, då kommer det bilder som jag fotade med kameran för några dagar sen. får väl hoppas.

ha det bra, puss.

ALLA HJÄRTANS DAG!

har varit en än så länge lyckad dag! :)
dagen började med att jag klev upp ur sängen, käka frukost, fixade mig och sen hämtade vi mormor, julia&lisa :D mycket trevligt! då drog vi in och bowla, runt 11. riktigt kul var det!
jag lyckades kamma in en strike och några spärrar men hamnade ändå på en fjärdeplats. jag och mormor var faktiskt de ända som inte hade rännskydd. stolt!
sen så gick vi till stan och käkade lunch på Jensens. innan det gick vi i stan lite och då sprang jag på hanna&emma, småpratade lite och så (: sen käkade vi. blev myycket god mat. flankbiff för min del, samt salladsbufféen. supergott!
sen så åt alla glassbuffé. men den hoppade jag faktiskt över :) duktigt av mig!

sen så åkte vi hem, jag, julia&liam gick hem till oss för att lämna av liam och de andra åkte till mormor&morfar! jag och julia skulle ta en promenad upp, och vi bestämde oss för att tacka mormor&morfar för dagen så vi gick och köpte en liten ros i alla hjärtans dag present. till mamma&pappa köpte jag en chokladask och en hjärtsten där det står jag älskar dig :) mycket snällt av mig tycker lilla jag!
dock har jag inte ett öre kvar :( haha så jag får väl låna pengar av föräldrarna resten utav månaden!
bra jobbat!
och mitt fritidskort går ut på onsdag :u K A T A S T R O F !

men nu blir det fika&alla hjärtansdag firande med familjen, mys (L)

puss.


G O D N A T T !

nu säger jag godnatt till bloggvärlden.
jag är galet trött och känner att om jag ska orka upp vid 9 imorgon så måste jag sova nu.
ska nämligen bowla redan vid 11 imorgon.. hehe :)
men det blir nog värt det.

imorgon är det ju alla <3:ns dag också, har ni någon att fira med?
själv har jag ingen.. usch vad tråkigt!
men jag ska la fira lite med familjen och sånt :) sen förhoppningvis träffa någon vän..
hoppashoppas! ;)

g o d n a t t <3

BILDBOMB FRÅN DAGEN!

nu kommer en bildbomb ifrån dagen idag :) haha några bilder kommer idag istället!
eftersom syrrans minneskort passade i min dator, vilket inte mitt gör :u hehe.
men nu kommer bilder!
lite random, men älska ändå (L)




brorsan&jag <3

jag&brorsan<3

julia<3

lisa <3

jag&lisa <3

lisa, jag, julia <3

syrran, julia, jag, lisa <3

kusinerna julia&lisa <3

S O L S I D A N (L)

haha solsidan.. det är ju för jäkla roligt verkligen.
men ibland går det över gränsen, då är det nästan pinsamt för en själv ju :o haha!
men grymt bra är det.

nu blir det fortsättningen av time out och sen ska jag kika på film och blogga!
treeevligt :D

ha det bra, puss<3

KALAS&EN OBEHAGLIG SPRINGTUR.

blev ett riktigt mysigt kalas i lindome idag!
mycket prat med kusinerna och släkten och så :) riktigt riktigt trevligt verkligen :d vi bjöds på god mat och allting också, (: dock hade jag inte med mig kameran. det kändes inte som om det skulle bli så många bilder. men jag fotade lite med syrrans kamera. så jag tror jag lägger in alla bilderna imorgon :) för imorgon blir det bowling med julia&lisa, mormor och syskonen som sagt, och sedan en lunch på jensens. mycket mysigt (L)

men när jag kom hem så bestämde jag mig för att gå ut och springa en stund eftersom det inte blev någon träning idag. jag sprang en bit men när jag kom till en backe som går ner till stranden så skulle jag upp för den, då plötsligt hörde jag att någon knackade, först kolla jag runt om det var någon mer än jag där men det var det inte, och då blev knackningarna högre och jag kollade vart de kom ifrån. då satt det en tant i en bil, upptryckt mot rutan. jag har aldrig vart rädd i hela mitt liv. men jag vågade inte gå fram och öppna bildörren. jag visste ju inte om det var någon mer i bilen eller inte, och jag kunde inte säga på hennes ansiktsuttryck om hon var rädd eller inte.. det var riktigt jäkla obehagligt. jag fortsatte springa vidare..

men vad ska man göra i ett sånt läge då?
tänk om det skulle varit någon mer i bilen, men vet ju inte liksom.. jag var så förbannat rädd så jag kunde inte öppna. det funkade bara inte. usch !

men jag hoppas att det löste sig. nu ska jag kika solsidan om en liten stund. efterlängtat!
ikväll hade jag tänkt att se någon film.. antagligen harry potter, haha jag känner mig riktigt sugen på en sån film :) tråkigt bara att behöva sitta själv :o haha!

ha det bra, puss<3

GODMORGON!

godmorgon allihopa.
vilken sjukt bra dag det blir idag.. då syftade jag på vädret. strålande solsken och klarblå himmel! nu önskar man ju bara det var en.. ah en dag i juni kanske, så man kunde dra med sig alla vännerna ner till stranden och bara lägga sig och sola! :) hur u n d e r b a r t  vore inte det på en skala liksom!?

jag ska alldeles strax käka frukost och sedan fixa mig.. för jag&familjen ska åka till göteborg klockan 13 och gå på kalas hos Jörgen! :) mosters man. ska bli riktigt trevligt faktiskt, brukar alltid vara kul att få träffa alla där(:

ikväll händer ingenting vad jag vet än så länge. men jag vet bara att det blir en tidig läggtid eftersom jag ska vara i stan och bowla klockan 11 imorgon tillsammans med syskonen, mormor och julia&lisa, mycket kul! :D
sen är det ju Alla hjärtans dag imorgon också.. usch vad jag önskar att jag hade någon att fira den med :) men som plåster på såren SKA jag träffa någon vän eller något.. haha så man har lite kul :)

men nu blir det frukost.
ciao!

SÅ HIMLA TRÖTT!

nämen gud vad trött jag är. helt galet verkligen.
måste nog ta och sova nu om jag ska orka morgondagen.

g o d n a t t <3

BESVIKELSE.

HUR I HELA FRIDEN KUNDE CHRISTIAN WALZ ÅKA UT?!
skäms på er sverige...

men jag är riktigt glad över att i alla fall Brolle " Snyggingen " gick till final, och jag hoppas verkligen att The Moniker vinner i andra chansen och också tar sig till final. det vore såå rätt!

nu blir det en lugn kväll resten utav kvällen. kommer nog tillbringa tiden framför datorn. imorgon kväll kommer nog massa bilder tror jag. lite egenfotade bilder och eventuellt några från Jörgens kalas som jag ska på imorgon. så då kommer en bildbomb. väntat länge nu, right?;)

puss.


MARTIN ANDERSSON!

blev en riktigt trevligt eftermiddag tillsammans med martin andersson ;) blev mycket snack och mycket musik ;d hahah vi låg och lyssnade på björn rosenström och nördade i våra Iphones. haha vilket jäkla liv vi hade ;)
men sen så började vi slåss.. haha jag fick hur många örfilar som helst :o lyckades slå honom några gånger.. men han är för stark. haha!
men när jag har blivit stark, då jäklar!

haha men sen så blev det att följa honom en bit i kylan, riktigt kallt är det ute igen :o
men sen när jag kom hem så käka vi lite tacos och nu sitter hela familjen och kikar melodifestivalen!
m y s .


nu blir det lugnt.
puss!

MELODIFESTIVALEN I SOFFAN!

idag blev det melodifestivalen i soffan istället för i scandinavium.
jag hejjar på 3 stycken faktiskt, Brolle, Christian Walz & The Moniker!
hoppas hoppas hoppas!
men ni alla måste väl hålla med om, att Brolle är en riktig snygging!






VAD HÄNDER IDAG DÅ?

jaaa.. typ första dagen på lovet, det är lördag, jag borde ha kul, men jag har ingenting alls på planeringen idag :o jag måste verkligen komma på någonting att göra känner jag.. haha, dels för att jag kommer bli oerhört rastlös annars, och dels för att jag verkligen vill ha kul! :o
hm.. någon som har förslag?

äsch jag borde plugga lite.. men jag orkar inte göra det på en LÖRDAG..
kanske blir bowling med lollo&någon mer.. kanske.. men får se :D

nu ska jag i alla fall fixa mig och sånt däär :)
ha det bra, puss<3

SWEDISH SONG CONTEST.

Hey!
I just got home from a Song Contest here in Sweden. Gothenburg today, actually. It was so much fun. If you see the pictures in my latest update, then you can se some photos from it. Not so good, just my mobile photos. It was so much fun to be there and watch. It was so real, not like it's on TV. You felt so, good and so in it. If you know what i mean. This is the beginning of Eurovision Song Contest if you know what that is?
So this is the contests when you vote for the winner, and the winners will go to a final. There the swedish decide who's going to compet for Sweden.
I don't really know what to say now. But yeah, GOOD NIGHT!


MELODIFESTIVALEN!

blev en gaalet härlig&rolig eftermiddag/kväll i göteborg tillsammans med världens bästa :D synd bara att inte mamma kunde följa med! men vi började med att käka på Stage. jag åt fajitas med kycklig, det var riktigt gott verkligen! :D och till det drack jag mineralvatten ;d haha inte gott.. men ett klokt val!

sen så gick vi i kylan, bort till scandinavium och när vi kom inte där.. ja DÅ började det bästa på heela kvällen! :D först fick man typ massa gratisprylar, skivor, godis, kakor osv. sen så helt plötsligt..ja då ser vi den vi tror är Salem Al Fakir! och självklart.. ska jag skämma ut mig :( jag gick fram, smått överspidad och började prata med honom.. usch jag ska inte ens nämna vad jag sa och vad jag gjorde.. men i alla fall. jag fick 3 bilder som jag ska visa sen :)

sen så började genrepet då och vi satt hyfsat bra faktiskt. det var häftigt att se hur dem gjorde. man fick ju veta nästan exakt vad man skulle göra. när man skulle klappa händerna osv. haha :) riktigt najs faktiskt! :D sen så var christer sjögren där och sjöng och massa.. men jag måste helt klart säga att de bästa artisterna&låtarna ikväll var Brolle - 7 Days and 7 Nights    The Monicer - Oh My God    Christian Walz - Like suicide 
helt galet bra låtar och dem.. ah artisterna.. är ju såååå bra!
och Brolle är ju helt galet snygg, right?:D

jag är helt sjukt trött nu.. så nu kommer bilderna och sen blir det nog sängen för min del :)
hope you'll like it.





det var bilderna på Nassim Al Fakir och jag är på sista bilden :) hehe!

nu kommer några andra bilder därifrån också, dåliga mobilbilder bara.
men ni får stå ut!





haha mina kusinerns souvenirer! själv köpte jag en mössa, en sådan som
den som itne har glasögonen på sig har (; men man ser den inte så bra!
men grymt najs i alla fall :D haha gillar den faktiskt :)

nu blir det sängen! ppuuuussss.

g o d n a t t

GÖTEBORG-MELODIFESTIVALEN!

om en stund drar jag tilll GÖTEBORG! :D ska dit med mormor, moster, kusinerna julia och lisa och syster min! :) mamma skulle hängt med också egentligen, men hon är sjuk så det gick inte :(
ska först käka lite god mat på någon restaurang och sedan till scandinavium. det ska bli riktigt roligt verkligen :)

skoldagen idag har varit riktigt bra.. tack vare martin :) måste jag helt klart säga! haha han är just nu anledningen till att jag går till skolan på morgonen, har så sjukt kul! bästa vännen! :D<3 sen så fick jag reda på mitt betyg i den redovisningen som jag gjorde.. jag fick faktiskt MVG- tror jag :D riktigt nöjd är jag! :)

men nu ska jag fixa migd et sista, sen åka!

ha en underbar kväll, pusshej! <3

SÄNGEN ROPAR.

nu ropar sängen efter mig verkligen, är så otroligt trött!
ser fram emot morgondagen, först en riktigt kul skoldag och sedan melodifestivalen imorgon kväll! :D
hoppas nu bara att jag kommer upp ur sängen imorgon.. känns som om att träningsvärken kommer att sitta i ordentligt!

g o d n a t t !

ONÖDIGA TANKAR.

haha sitter här och funderar lite.. tänkte faktiskt dela med mig av tankarna för ovanlighetens skull.
är det någon mer än jag som verkligen avskyr personer som blir arga för minsta lilla?
är det någon mer än jag som har väldigt lätt för att bli irriterad på sådanda människor?
är det någon mer än jag som pressar sig själv lite för hårt i vissa lägen?
är det någon mer än jag som är kär i någonting som man vet inte kommer funka?
är det någon mer än jag som känner sig.. nervös för mycket?
är det någon mer än jag som avskyr när folk  är störande?

i så fall så kan väl ni skriva in och berätta om hur ni känner för en av de sakerna som ni känner stämmer in på er !

antingen så når ni mig på min mail - [email protected]
töntigt namn.. jag vet. men så kan det gå om man skapade den i typ 6:an och inte orkar ta bort och skaffa ny(a)
eller så når ni mig på facebook..  Elinor Viola Gustavsson heter jag där :)
jag finns även på bilddagboken där jag heter   elinorgustavson   samt på kamrat där jag heter samma.

så bara ta kontakt! så kan vi diskutera tankar eller så kan jag visa upp dina tankar här på bloggen.
ha det bra, puss!

HELT SLUTKÖRD.. UNDERBART!

blev ett helt galet härligt pass på ki-boxen idag. men lovisa byttes ut mot syrran, för lovisa hittade inte sina nycklar eller något :( lite tråkigt men jag&syrran hade kul i alla fall! :d vi körde verkligen stenhårt! och jag får även tacka johannaJ&johannaH som joinade oss där inne och lärde oss allting.. haha ärlig talat så hade vi nog inte klarat det utan er där xd haha. men det var riktigt roligt :)
galet mycket styrka, kondition osv. det var ju boxning, så det blev väldigt roligt samtidigt. sen så var det även en riktigt go avslappning.
så det rekommenderar jag starkt! det var skit kul :)

nu ska jag måla naglarna, pusshej!<3

WELCOME TO THIS BLOG!

I've found out that i've got som English speaking people who's reading this blog. So i thought I would be kind to say hello to you guys. It's very fun to have you here. I really hope you like this blog and that you'll keep read it. I'll try to have at least one English update everyday to write about my life and so on. So as I said, i hope you'll like it!

Today has been a really good day actually. It's been very fun. I did the national test in Swedish. I wrote a " Krönika " , as we say in Sweden. I wrote about my thoughts about love. I think it went pretty well.. and i really hope it did! Then in school, not so much happened. I was with my friends and so on. After school i went home for about two hours and then i went to practise. I practised Ki-box. So much fun!
Well, now i'm going to paint my nails.

Have a really good evening and sleep well!

and pleas, tell you're friends about my blog, they might like it too! (:

INTE BRA DETTA...

asså vad i hela friden händer med våran klasss. idag var vi nära på ytterliggare en polisanmälan. bara för att någon i klassen snodde  fjärrkontrollen till projekton. helt jäkla sjukt. vem kommer ens på något sånt? galet! men det fanns några misstänkta så lärarna snacka med dem och sånt där så nu händer la.. ah jag vet faktiskt inte riktigt men hela klassen fick galna utskällningar verkligen. helt sjukt.
kroppsvisitering i klassrummet och skit. otroligt.

men nationella provet i svenska gick faktiskt bra tycker jag.. jag är faktiskt riktigt nöjd! jag skrev en krönika om kärlek. och jag tyckte som sagt att det gick bra, jag kan ju inte säga till 100% att det var bra, men ah :) jag satt inte hela tiden. satt i ca 2 timmar eller någonting :) men det känns bra! ;d

sen så hade vi typ 3 timmars rast.. så jag har bara haft en riktig lektion. men rasten tillsammans med martin var nog fasen den roligaste hittills! hahah emil knöt ihop martins skor. och sen så tänkte inte jag på det när jag sprang iväg med martins mobil och då kom han hoppandes jämnfota bakom mig och jagade mig xd haha, genom korridorerna och upp för trapporna, jag skratta så jag dog typ :p haha det var riktigt kul verkligen!

men nu om en stund så ska jag dra på ki-box med lovisa fällmar, där inne träffar vi nog johanna och johanna också! ;d riktigt trevligt!

ha det bra, puss<3


GALET TRÖTT&AEROBICS.

asså jag vet inte vad det har varit med mig idag.. jag är bara så förbannat trött. jag hatar det. men jag har varit det typ hela veckan. och jag kan definitivt säga att jag inte är taggad för nationella prov imorgon. u s c h säger jag bara! men det finns inte så mycket man kan göra åt den saken.. det är bara att stå ut och låta det gå som det går helt enkelt :)
dagen idag har faktiskt varit bra.. i alla fall i skolan liksom :) mycket tid med underbara vänner och hyfsat kul lektioner :) kanon!
ser fram emot dagen imorgon.. trots att vi bara har en lektion ( bild ) eftersom vi har nationella prov i 3 timmar :( haha hemskt säger jag bara! menmen , det kanske går jättebra :)

om en stund, eller cirka två timmar.. så åker jag&lovisa in till friskis&svettis och kör lite aerobics! :d underbart verkligen. veckans träning hittills!

måndag - idrotten i skolan, nt mke. men 1 timma i alla fall
tisdag - springtur
onsdag - aerobics

senare i veckan så blir det
torsdag - ki-box
fredag - ledigt för melodifestivalen!
lördag - springa
söndag - afrodance


u n d e r b a r t !

nu blir det chill!
peace man (h) hehe.


SKOLA, LOVISA&SPRINGRUNDA.

dagen började med skola. nationella provet i svenska stod först på listan. det var faktiskt inte lika skrämmande som jag hade trott att dt skulle vara :) det var faktiskt ganska enkelt ;d och jag är riktigt nöjd över hur jag presterade med så jag är.. nöjd! :D
sen så hände inte så mycket mer alls i skolan idag.. vi hade lite redovisningar på no:n och filosofi på so:n och lite andra lektioner :) sen tog jag och lovisa en onödig tur till stan innan vi åkte till sjömarken och sånt :) sen så åkte jag hem och direkt när jag kom hem gick jag ut och sprang :)

när jag sedan saktade av för en stund så var jag så glad. jag var.. lycklig. det var längesen jag kände den känslan och det var så himla härligt verkligen! jag gick och sjöng med i musiken jag lyssna på och nästan hoppade fram. det känns som om att livet kommer bil så himla bra nu! jag vet inte riktigt varför eller hur, men jag är riktigt glad nu!:D

imorgon så blir det skola, och sedan antagligen en filmeftermiddag med philip om allt går som det ska och sedan ska jag&lovisa in till och köra lite aerobics. u n d e r b a r t !

ha det bra, puss<3

REDOVISNING..&LINNEAA!

idag blev det skola.. as usual. jag fick göra min redovisning idag :o u s c h . det var faktiskt läskigt att stå där uppe och redovisa för halva klassen. det var ju inte så många men ändå liksom :o men jag tyckte att det gick riktigt bra i alla fall :d
sen så fick jag tillbaka mitt SO prov.. jag är faktiskt riktigt nöjd med mitt VG+ eftersom jag trodde att jag inte ens skulle klara.. hahah så höga tankar jag har om mig själv verkligen ;)

men efter skolan så drog jag&lilla linneaa till hallen och där satt vi i några timmar. hahha :) men det var riktigt trevligt verkligen! ;d riktigt kul med den flickan! :D<3

imorgon så blir det skola.. nationella prov i svenska, USCH säger jag bara :( sen så ska jag&lovisa in och gymma! ;d underbart:D kommer bli riktgit skönt coh kul :)

ha det bra , puss<3

AFRODANCE OCH STAN!

blev ett riktigt jobbigt pass på afrodansen idag. jag hade ingen styrka i kroppen alls och fick ont i huvudet och mina ben var som spagetti.. hur ska detta gå med träningen för nästa vecka? haha.. usch! :)
men men.
efter dt så drog jag och lovisa till stan och chilla runt. lika flummiga som vanligt :) jag köpte ingenting idag. jag orkar typ inte skriva. men ha det bra, puss<3

NYVAKEN&TRÄNINGSSUGEN.

vaknade för ca 20 min sen och jag känner mig grymt träningssugen! :o och det är en riktigt härlig känsla! :D sen så har jag funderat mycket över mitt beslut igår, haha! och även det känns grymt bra. ska man göra det, ja då ska man fasen göra det ordentligt! :)
 
så här kommer nu vad jag ska göra!

1, inget godis, chips eller läsk
2, endast liten kaka/tårtbit på kalas eller liknande
3, äta frukost!
4, träna minst 3 gånger i veckan
5, promenader de dagar jag inte tränar

samtidigt som jag måste!

1, fokusera på skolan
2, plugga och göra mina läxor ordentligt
3, umgås och ha kul med vännerna
4, höja mina betyg
5, skaffa mig ett liv!

haha, det 5 var väl lite oseriöst.. men jag vill skaffa mig ett kul liv ;d mitt är lite.. tråkigt. händer inte så speciellt mke :p hahah! :)

men nu ska jag snart äta frukost och sen blir det afrodance med självaste Lovisa Fällmar vid 14 och sedan även stan tillsammans med den flickan! :D superbra!

ha det bra, puss<3

NU HAR JAG BESTÄMT MIG!

från och med nu har jag godis&söt förbud!
jag ska inte äta någonting sött alls, på ca 2-4 månader. jag har verkligen bestämt mig för det. på fredag&lördagskvällarna får jag äta popcorn och dricka Loka. that's it. inget mer än så. eventuellt nötter ibland eller vitlöksbröd kanske. eller ah, ni fattar.. ingenting sött och sånt där i alla fall. och ingenting som det är för mycket fett i.
samt att träningen ska bli mycket hårdare. det ska bli betydligt mer och bättre träning och jag ska ta i mer på alla träningar jag kommer ha i veckan. ska verkligen ge allt och svettas riktigt mycket.

jag kommer här på bloggen skriva lite hur det går och allt sånt där. kommer inte skriva några vikter.. ännu. kanske jag gör senare men jag kommer ändå skriva vad jag ätit under dagen samt vilken träning jag har fått. känns det okej för alla?

hoppas ni gillar det i alla fall.
men för bra hälsa så krävs en god natts sömn. så.. g o d n a t t !


BACK HOME!

yes, då var man hemma från 40 års firandet. det hände inte så jättemke. men åt god mat, pratade med mycket folk och så vidare. vi hade trevligt i  alla fall :)

nu sitter vi och kollar på Freaky Friday. riktigt bra film :)
men nu ska jag kolla klart. pusshej!

40 års fest snart.

snart drar jag och familjen till fasters man som fyller 40 iår. det blir säkert kul :)
mer uppdatering kommer ikväll.. haha jag är inte på skriv humör :(

men läs gärna den andra bloggen - www.elinorgustavsson.blogg.se , like it!

bjuder på en nytagen dålig cambild!
ciao.



PLUGG..

usch, sitter och råpluggar på min jäkla NO redovisning. men ska ta en pause nu och fixa mig och gå bort till ica. ska köpa tulpaner till min fastern och hennes man. ska på kalas dit idag, 40 års fest så det blir nog ganska stort :) kulkul!

orkar inte skriva så mke, skriver senare.
pusshej!

SKOLA&SM!

dagen började med att jag vaknade och fixade mig och sånt där som vanligt :p haha! :) men sen så gick jag till skolan! började med 100 minuters teknik.. varav ca 80 min var teori.. ganska segt men ändå kul:) sen så blev det svenska men lite innan svenskan slutade.. så drog jag&ett gäng i klassen in till borås för att döma Veteran-SM i Pingis! :D
haha trots att det var.. ähm.. några stycken som skulle få plats i bilen, det var la jag&typ 8-9 killar i think ;s så fick de plats.. haha dt var lite komiskt att det var Sven Erikssons egen rektor som körde oss, ascoolt, right?;)
fast några tjejer kom efter oss, fast alla kunde inte åka i bilen.
men när vi kom dit så fick vi börja döma i fina röda tröjor, hahah (a) men det var faktiskt kul :) har aldrig dömt en pingismatch i hela mitt liv och så dömde vi semifinalerna.. asläskigt typ :( ehe.

men sen så gick jag till stan , käkade lite med lollo, amanda&linda, och sen åkte jag och lollo hem, skulle åkt tillbaka till stan sen men det blev ändrade planer som vi inte ens behöver prata om.
snart börjar Let's Dance!

ha det bra, puss<3


DÅ VAR VALEN KLARA!

ja, nu är mina gymnasieval inskickade!
jag åkte ju och besökte bäckäng och mina förhoppningar, ah dem stärktes bara :D riktigt jäkla underbart! jag känner mig väldigt taggad för gymnasiet nu måste jag säga :) beteendevetenskapen verkar vara över mina förhoppningar och likaså Samhäll-Europa&Världen!
sen så tog jag mig en sväng till Viskastrand tillsammans med Fanny&hennes mamma! :) det gjorde jag helt klart rätt i verkligen! :D det blev faktiskt en drastisk ändring på mina gymnasieval för jag verkligen älskade Viskastrand!

Första valet blev - Beteendevetenskap på Bäckäng
Andra valet blev - Samhäll-Europa&Världen på Bäckäng
Tredje valet blev - Estetik&Media på Viskastrand

det var tredje valet som ändrades drastiskt från Ekonomi - Juridik till Estetik&Media. och det tycker jag känns.. galet bra! :D

imorgon.. ja vad händer imorgon. skolan, där händer typ ingenting kul.. men vi ska åka och döma Pingis SM imorgon, haha hela klassen typ :p för att tjäna ihop pengar till skolan (a) haha!:) men det blir nog riktigt trevligt :)
sen så var det ju tänkt att jag&lollo och folk skulle bowla.. men ingen kunde/ville typ. haha lite smått dissade sådär ja :) hehe!

men nu blir det sängen snart, puss<3
G O D N A T T !

TAGGAR BÄCKÄNG!

sitter här och taggar till bäckäng!
ska bli riktigt trevligt.. nu har dem ju fått upp mer fakta om beteende vetenskapen, så om allt går som jag tänkt och jag inte ändrar åsikt, så söker jag in ikväll!
AWESOME!

vet ni vad ni ska välja än? och vad?:)
skriv gärna!

SKÖNT ATT VARA TILLBAKA!

JA! idag blev det faktiskt skolan! kände mig i form imorse så jag gick dit för att testa och det gick ju riktigt bra ;d gick hela dagen i skolan utan problem!
men usch för magsjuka alltså.. det är nog fasen bland det värsta som finns inom vanliga sjukdomar.. USCH säger jag bara! men det är riktigt skönt att det är över! :)
dagen idag var faktiskt lugn.. hade matte första lektionen sen no, och på no:n sitter vi endast vid datorer och övar på våra redovisningar. ska ha en redovisning på ca 20 minuter nästa vecka om DNA.. usch vad läskigt :( haha men det kommer nog gå bra :) jag känner mig väl förberedd!
men sen så hade vi inställd so, så jag och martin&phil&emil, ah vi satt och snacka typ :p fanns inte mke annat vi kunde göra liksom :) sen blev det franska och sen blev det en lunch tillsammans med bästa vännen martin ;) alltid lika kul!
dock är jag som Ove Sundberg enligt honom.. han jobbiga i solsidan ni vet. elakt, men bara så ni vet.. så är jag inte så fruktansvärd :) för om jag skulle vara det.. så skulle han ju inte velat vara med mig ju ;d!

sen så gick jag hem efter skolan och har börjat packa ihop mitt rum nu eftersom vi ska tapetsera om och måla och massa sånt där så måste jag packa i hop. och vi river ju övervåningen.. så där har vi också packat ihop, allt i massa flyttlådor :( haha känns som om vi ska flytta och det är värsta sorgligt... usch! haha men det känns ändå jättekul att få massa nya saker och sånt :D

ikväll blir det besök på bäckäng, och efter det.. ja då gör jag mina val!

ha det bra, puss<3

RIKTIGT SEG DAG!

den här dagen har varit så otroligt seg verkligen.. jag har bara legat i soffan. sett två filmer.. " Harry Potter och fenixorden " & " I rymden finns inga känslor ". I rymden finns inga känslor, asså den var ju verkligen grymt bra. så himla skön liksom och så otroligt bra gjord tycker jag.
nu har man suttit och kollat på Halv 8 hos mig.. men nu drar jag nog upp och kikar på Glee!

ha det bra, puss<3


FRUITS!




inte jättebra bilder kanske, men jag tyckte faktiskt att dem blev riktigt bra! nu återgår jag nog till soffan...
haha det känns som om det är där jag hör hemma idag.
men ska försöka ta mig en lugn kort promenad i skogen med mamma i eftermiddag och se hur mycket jag orkar.
om allt går bra då.. ja då blir det skola imorgon!
awsum.


THA GIRLS NIGHT!



det var en riktigt trevlig kväll!
dock var inte kameran på min sida, så det blev inte så många bilder :/
<3

ÄNNU EN DAG HEMMA.

Ja.. jag fick stanna hemma idag också. men det var ett riktigt bra val tycker jag.. för jag känner att jag verkligen inte har någon ork alls i kroppen. än så länge har dagen bestått utav sömn och HarryPotter. Ja jag har faktiskt suttit och nördat det i två dagar nu. men filmerna är ju riktigt bra! :o
sen så har jag faktiskt börjat äta lite idag också! (y) saltkex&pasta, även lite proviva, festis och vatten har jag fått i mig och det känns bra :) äntligen så börjar det rätta sig till.
men man har fortfarande en mystisk, obehaglig känsla i magen som verkligen inte vill försvinna. men jag hoppas att det försvinner under dagen för jag vill verkligen kunna gå till skolan imorgon!
för jag saknar det verkligen. trots att jag bara varit borta i två dagar :o haha, men får väl se hur allting blir imorgon!

men för att ha någonting att göra en stund nu så ska jag lägga in bilder! sen återgår jag nog till min plats i soffan och kikar på ytterliggare någon HarryPotter film!
både jag och syrran har ju haft magsjuka så vi ligger hemma.. plus att brorsan har fått någon typ av laktosintolerans så hans mage krånglar också så han är hemma, och det gör att mamma också är hemma.. haha helt sjukt!

men nu kommer dt bilder.. önskar ni något mer?
säg till isåfall! :D

ha det bra, puss<3


HERE COMES SOME MUSIC!

jaa, nu tänkte jag mig lite musik sådär på sjukan!
men eftersom youtube typ krånglar och skit och jag fattar inte de nya bädda in sakerna eller så, så skriver jag bara upp låtar och så får ni lyssna på dem ni vill :)
dessa är i alla fall mina favoriter just nu!

The Flood - Take that
Coffe and cigarettes - Michelle Featherstone
Mikrofonkåt - September
You lift me up - Ron Pope & The District
When the stars go blue - Tyler Hilton & Bethany Joy
History - Jay-Z
Song away - Hockey

lyssna gärna, jag tycker om dem!

MAGSJUKA.. USCH!

ja, jag har inte sovit en blund på hela natten. började må illa vid ca 20 igår kväll och vid 23 satte allting igång. jag lade in en madrass på toalett golvet och spenderade natten där inne.. vågade inte vara någon annan stans. jag började vid 23 och slutade vid 05 imorse och sen sov jag till ca 08 men sen dess har jag varit vaken. jag kan inte sova, kan inte dricka och absolut inte äta. det enda jag har fått i mig idag är lite vatten och en isglass.. inte bra detta.
jag fullkomligt HATAR magsjuka.. plus att alla mina planer för veckan bara försvann nu pga detta. all träning som jag hade planerat försvann och jag som skulle ha en riktigt kul vecka! fan också, säger jag bara.

men dagen idag har jag tillbringat på en madrass på nerevåningen och kollat på två harry potter filmer, kollat lite på vanliga tv och försökt få i mig lite.. dock inte lyckats. även försökt sova, men inte lyckats med det heller :/ men nu ska jag ta det lugnt ett tag..

ha det bra, puss<3

RSS 2.0